Pasiskambinau gyd. pasiguosti savo bedomis, tai ji liepe dar kelias dienas palaukti ir ketvirtadieni butinai pasirodyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 29, 09:43)
Na tiesą sakant, aš pagal tave sprendžiu, šį ciklą histeroskopiją jau per vėlu bus daryt, o paskui reikės palaukt, kad organizmas atsigautų.
Na bet šiandien turėtų viskas tiksliai paaiškėt
Na bet šiandien turėtų viskas tiksliai paaiškėt
tai gal dar ir sakys kad nereikia darytis
Mano gydytojas kaip issireiske tai atsiras"kauboju"(
Renalta tai ka nu toliau laukiam laukiam
QUOTE(saulyna27 @ 2013 10 29, 10:31)
tai gal dar ir sakys kad nereikia darytis
) kurie man nors ir rytoj sutiks daryti bet sake kad maziausiai zalojant ir norint daugiausia pamatyt reik pacioj ciklo pradzioj 5-6 diena daryti
tai lauksim ziniu ir is Taves
Gal ir sakys kad nereikia, bandyt dar IUI, juk ne paslaptis, kad gydytojai ne iš pasiaukojimo dirba, o dėl pinigėlių
Labas rytas!
Pirmiausia, tai sveikinimai
, kaip smagu tokias nuajienas butent cia rasti
Lengvo nesiojimo
Konvalia, klausei del endo pozymiu pies LP - jokiu, zero, 0, nic nieko, nada
Jeigu paziuresi endo temoje yra pozymiai pirmame lape isvardinti, gal tau pades pas save kazka izvelgti, o jei ir ne, tai dar toli grazu nereiskia, kad jos nera 
Savaime aisku, linkiu, kad tau jos ir neatrastu!
Nebijokit hystero besiruosiancios, bus kaip tam multike - tik bac ir viskas
Galvokit, kad tai dar vienu zingsneliu jus prie svajones priartins
Misheliina2, pojuciu jokiu, manau dar smarkiai jiems per anksti, jeigu tokie veliau ir butu. Be to, kad siaubingai puca pilva, jauciuosi taip pat kaip pries IUI. As jau visai nusileidau ant zemes, ir moraliskai ruosiuosi antrai IUI, netikiu, kad uzdegimas 2 diena po IUI yra geras zenklas, neturintis jokios itakos
Dar ta pacia diena teko kraustytis su darbu i kitas patalpas, tai visa diena dezes is pirmo i trecia auksta pratampiau, na zodziu..BT nematuoju, vyna geriu, i sporto kluba einu, ND negalima del uzdegimo, aj...
Koks keistas sutapimas - ir mane herpes uzpuole, taip is niekur nieko atsikeliau vakar ryte ir jau ziuriu grazuolis panose papuoses
[/B]October-girl[B], priklauso...
Kokie tolimesni planai...?
Pirmiausia, tai sveikinimai
Konvalia, klausei del endo pozymiu pies LP - jokiu, zero, 0, nic nieko, nada
Savaime aisku, linkiu, kad tau jos ir neatrastu!
Nebijokit hystero besiruosiancios, bus kaip tam multike - tik bac ir viskas
Misheliina2, pojuciu jokiu, manau dar smarkiai jiems per anksti, jeigu tokie veliau ir butu. Be to, kad siaubingai puca pilva, jauciuosi taip pat kaip pries IUI. As jau visai nusileidau ant zemes, ir moraliskai ruosiuosi antrai IUI, netikiu, kad uzdegimas 2 diena po IUI yra geras zenklas, neturintis jokios itakos
Koks keistas sutapimas - ir mane herpes uzpuole, taip is niekur nieko atsikeliau vakar ryte ir jau ziuriu grazuolis panose papuoses
[/B]October-girl[B], priklauso...
QUOTE(Konvalia @ 2013 10 29, 09:45)
Čia bus pirmas vaikelis? O ar jaučiat jau kokius
požymius? Ar buvo implantacinis kraujavimas? Taip viskas smalsu 
taip, pirmasis - jei vienas
QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 28, 20:41)
turiu klausima gal kas vartoja dufa ir matuoja BT,nes mano BT kelios jau dienos 37,1- 37,2 galvoju gal cia nuo dufo
Taip ir turi buti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 29, 11:46)
Laba diena
Pasiskambinau gyd. pasiguosti savo bedomis, tai ji liepe dar kelias dienas palaukti ir ketvirtadieni butinai pasirodyti
ziures kas ten pas mane darosi 
Na ir tampo nervus tos neprasidedancios memes
O as su klausimu- kelinta cd jums pirma apziura skiria? Nes man cia tos nedarbo dienos ispuola. Bet mano gyd. liepe daryti ov testus ir kai jau rodys antra bruksniuka- tada atvykti
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 29, 11:46)
Taip ir turi buti
pakilusi bt rodo ivykusia ov. Man dufas visiskai neitakoja bt
Kantrybes
, na jau turetu pramusti kiek gi galima
O as su klausimu- kelinta cd jums pirma apziura skiria? Nes man cia tos nedarbo dienos ispuola. Bet mano gyd. liepe daryti ov testus ir kai jau rodys antra bruksniuka- tada atvykti
bet po teigiamo ov testo vienoms per 24, kitoms per 36val. ivyksta ovuliacija
ar nebus pervelai pirmai apziurai?
ar 10cd jau matytu kas pas mane uzaugo?
As jau prarandu vilti, kad greitu laiku MMM pasirodys
man sake ateiti 1-5 c.d, tada geriau ir leidausi stimuliuojancius, 11 c.d ziurejo kas uzaugo, tos pacios dienos nakti leidausi Ovitrelli, ir 13 c.d. buvo IUI, pagal gyd. O jau buvo ivykusi. stai mano scenarijus, o dabar nesulaukiu MMM
Sveikos
Man apziura buvo 9cd nes mano ciklas trumpas apie 23-24d
Tikras kosmaras man prasidejo psichologinis nestumas, kvapai viskas tai kvepia tai smirdi man, pilvo tempimai, nuotaika keiciasi kas 5 min. nu vieu zodziu, vargsas mano vyras ir man visa laika salta
Dar siandien paskaiciau kad dufa neteisingai geriu, kad reikia ta pacia valanda bet man neiseina gerti ta pacia valanda
Bella Donna nenurasyk dar visko, palauk nors 12-14d ir bandyk NT
Renalta tikrai keista kad tos mmm neateina, bet tikimes kad viskas bus gerai
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 29, 12:46)
Man apziura buvo 9cd nes mano ciklas trumpas apie 23-24d
Tikras kosmaras man prasidejo psichologinis nestumas, kvapai viskas tai kvepia tai smirdi man, pilvo tempimai, nuotaika keiciasi kas 5 min. nu vieu zodziu, vargsas mano vyras ir man visa laika salta
Bella Donna nenurasyk dar visko, palauk nors 12-14d ir bandyk NT
Renalta tikrai keista kad tos mmm neateina, bet tikimes kad viskas bus gerai
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 29, 11:46)
bet po teigiamo ov testo vienoms per 24, kitoms per 36val. ivyksta ovuliacija
ar nebus pervelai pirmai apziurai?
ar 10cd jau matytu kas pas mane uzaugo?
Saulė7 derliaus apžiūra skiriama priklausomai nuo ciklo ilgumo - pas tave kiek trunka? manęs gydytoja visada pasiklausinėja kiek trunka ciklas ir tada paskiria datą derliaus apžiūrai. Pas mane kai ciklas 24-27 dienos tai kažkaip visada skiria apžiūrą 11 CD, tada jau mato kiek foliukų, kokio dydžio ir paskaičiuoja preliminariai O datą. 10 CD tikrai galėtų būti tinkama apžiūrai jei pas tave neilgas ciklas. O OVT aš darydavaus sistemiškai - iš pradžių jautresnius kokių 20 mIU jie anksčiau pradeda būt teigiami (tai reiškia, kad iki O dar liko daugiau laiko), o kai pamatydavau teigiamą jautrųjį pradėdavau daryt visai nejautrius 40 mIU - kai jau testinė juostelė būna žymiai ryškesnė už kontrolinę, reiškia jau ryt poryt turėtų būti O
LiBo šilčiausi sveikinimai
Renalta ir toliau laukiam iš tavęs žinių, laikykis
misheliina2 o kiek tau DPIUI primink, kiek dienų po sprogdukų suleidimo? Man patinka tavo požymiai
Bella Donna aukščiau nosį
QUOTE(Cygnus @ 2013 10 29, 14:23)
sprogtuka as suleidau praeita sekmadieni, IUI atlikta antradieni, tai gal dar per anksti normalems pozymiams, cia tikrai prichologiskas nestumas, norisi labai tiket, dar ir vyras vis kalbasi su pilvuku, sako kad ten mazylis jau sedi
QUOTE(misheliina2 @ 2013 10 29, 13:50)
sprogtuka as suleidau praeita sekmadieni, IUI atlikta antradieni, tai gal dar per anksti normalems pozymiams, cia tikrai prichologiskas nestumas, norisi labai tiket, dar ir vyras vis kalbasi su pilvuku, sako kad ten mazylis jau sedi 
Geras nusiteikimas labai
Misheliina2, oho kaip tau smarkiai reiskiasi pozymiai, tikekimes ne tik psichologinis nestumas tave cia kankina
Cygnus, jau nurasiau
Tikek cia netikejes, norek nenorejes, su MB rezultatais, uzdegimu ir jokiu ND po IUI, tai reikia siek tiek racionaus mastymo, ne tik svajoniu ir stebuklu laukt. Man nuo IUI dienos vidinis balsas sake kad bus sss, o jis laaabai daznai buna teisus
Kazkaip nepergyvenu, maziau busiu nusivylus ciklo pabaigoje, jei dabar simptomu neieskosiu ir sau vilciu nekurstysiu
NT tikrai nedarysiu be mm dienos, o ir mm dienai atejus, jei uzveluotu kokia nors proga, geriau krauja pasidarysiu, kaip tik busiu LT, bus 31CD-34CD.
Cygnus, jau nurasiau
NT tikrai nedarysiu be mm dienos, o ir mm dienai atejus, jei uzveluotu kokia nors proga, geriau krauja pasidarysiu, kaip tik busiu LT, bus 31CD-34CD.