Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(Edena @ 2013 11 25, 08:59)

Labas rytas  4u.gif 
Nu joo Konvalia , jau mintys mano rytojuje  ax.gif  sianakt jau bus nerami naktele, vakaras jau be maisto laukia su 1.5 litro vandens  unsure.gif  Ech greiciau viskas praeitu 4u.gif

O kaip tau sakė pasiruošt procedūrai? Kada tą vandenuką gert? Esi turėjus narkozę ar čia pirma bus? smile.gif
Atsakyti
Tikrai pas mus tylu tylu verysad.gif
Konvalia, kas pas tave naujo?
Edena, laikau kumstukus uz rytojaus procedura thumbup.gif
Man dar savaite liko laukti AMH tyrimu atsakymo, o regis jau taip senai dariau doh.gif
Penktadieni su MB paizdykavome blush2.gif tai kazkokia zaraza prikibo, maniau medetkomis ir soda issigydysiu, bet deja nepadeda doh.gif teks lekti i vaistine gal ka patars g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 11 25, 09:01)
Labas rytas mergytės  mirksiukas.gif
Konvalia ačiū, kad rūpinies  mirksiukas.gif Neblogai laikaus - duoda duoda mano burbuliukas žinot apie save  wub.gif  fee kaip šlykštu viskas šį rytą.. bendradarbe dar kavos šalia pasidarius sėdi - baigiu nuprotėt nuo to kvapo  lotuliukas.gif Bet nieko, širdelėj bent ramiau  rolleyes.gif
O visą savaitgalį prabuvau ramiai, tfu tfu tfu nieks neskauda - tikiuos kad gydytojos spėjimai dėl antro žirniuko nepasitvirtins  g.gif rytoj gal kažkas paaiškės tikiuos  rolleyes.gif
Kaip tu laikais Konvalia? šį ciklą vėl atsipūtę be planavimų ania?  ax.gif aišku nervuoja jaučiu tas laukimas.. na bet ne tiek i daug liko - jau tuoj gruodis  mirksiukas.gif

Kaip smagu, kad savaitgalis praejo sklandziai smile.gif manau viskas jums su zirniuku bus gerai ir cia buvo tik melagingas alermas biggrin.gif kuo greiciau viskas paaiskes tuo sirdeleje tau bus ramiau 4u.gif kaip as noreciau to rytinio pykinimo sulaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Konvalia ačiū, kad rūpinies  mirksiukas.gif Neblogai laikaus - duoda duoda mano burbuliukas žinot apie save  wub.gif  fee kaip šlykštu viskas šį rytą.. bendradarbe dar kavos šalia pasidarius sėdi - baigiu nuprotėt nuo to kvapo  lotuliukas.gif Bet nieko, širdelėj bent ramiau  rolleyes.gif
O visą savaitgalį prabuvau ramiai, tfu tfu tfu nieks neskauda - tikiuos kad gydytojos spėjimai dėl antro žirniuko nepasitvirtins  g.gif rytoj gal kažkas paaiškės tikiuos  rolleyes.gif
Kaip tu laikais Konvalia? šį ciklą vėl atsipūtę be planavimų ania?  ax.gif aišku nervuoja jaučiu tas laukimas.. na bet ne tiek i daug liko - jau tuoj gruodis  mirksiukas.gif

Na taip, tik tos, kurios ilgai gandro laukė, džiaugiasi pykinimais ir kitais negalavimais, o po 9 mėnesių, kad naktį reikia 20 kartų keltis rolleyes.gif
Taip, šį ciklą pas mane, kaip sakoma, "ramiakas" biggrin.gif Net BT kol kas nepradėjau matuot, bet, jei nepamiršiu, reikės įdomumo dėlei nuo rytojaus pradėt, paskui bent jau aišku, kada mm laukt smile.gif
Atsakyti

4u.gif 4u.gif Pirmi 3 menesiai su tuo pykinimu .. bet tikrai kai musu tiek islaukti tie stebuklai tai nieko tokio, visai ne taip kaip toms kurioms netyciukai uzkimba ax.gif blush2.gif
Tai va ir nereikejo tu minciu ! na tikrai jei skausmu jokiu nera neturetu nieko ten ir buti, viskas greiciausiai gerai 4u.gif Ir ryt tikekimes ta gydytoja patvirtins kad viskas savo vietose ir tvarkoje wub.gif wub.gif

Konvalia esu turejus tokia irgi neilga, turetu buti viskas ok, tik man tas momentas pries uzmigima doh.gif toks kazkoks bejegis nuo kitu priklausomas zmogutis pasijauti doh.gif O BT matuoti pradek pradek, juk niekur nedingsta galimybe naturaliai nestuke.gif bigsmile.gif

Tikrai Katause prapuolusi g.gif

Renalta kas per zaraza? O as kojas pasalau nakti prabudau kad kojas is po kaldros istraukus ir nuo to salcio kojose prabudau, tai nuo ryto bando pusle maudenti , fuj nekenciu to jausmo doh.gif

P.S. Jau pradedu gyventi Kaledinemis nuotaikomis wub.gif wub.gif Kita savaitgali reiks puosti namus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 25 lapkričio 2013 - 09:42
QUOTE(Cygnus @ 2013 11 25, 10:01)

Kaip kitos mergaitės laikotės - Edena, Renalta, 19891010, misheilina, labai-labai? Katausė tau dar nelaikas testuką gadint? primink kiek DPO?  ax.gif

Aš šiek tiek sunerimusi... pirmą kartą stimuliavausi su Clost'u, trečiadienį buvo IUI, nuo 5dienio vartoju dufą. Visą savaitgalį vaikščiojau tarsi su peiliu pilve - tai viena šoną duria, tai kitą, tai gimdos apačią. nežinau ar čia reikia sunerimti... g.gif Gal kuri turėjot panašios patirties?
Atsakyti
Labai- labai man buvo po IUI praėjus kokiai 10 dienų kad dūrė pilvuko apačioj, taip skaudžiai kad net susiriesdavau.. unsure.gif bet paskui savaime praėjo. stimuliavausi irgi su clostu bei vartojau dufa. Jeigu neramina tie skausmai pasiskambink gydytojai paklausk ar taip gali būti, geriau nelauk ilgai jei nepraeis g.gif o kiek foliukų turėjai primink?

Nu kas čia daba per pultergeisai daros - išsitrynė mano žiniukas rašytas lotuliukas.gif et nesiseka.. rolleyes.gif

Edena laikysiu už tave rytoj kumščiukus mirksiukas.gif viskas bus gerai, pamatysi - prasinešk būtinai kai galėsi kaip sekės, kokie rezultatai, kaip jausies mirksiukas.gif ir išgerk spanguolių arbatos - negali dabar susirgt jokiais pūslės uždegimais rolleyes.gif

Renalta lauksim tavo AMH rezultatų mirksiukas.gif jauna esi, viskas bus gerai pamatysi - viskas dar prieš akis mergyt rolleyes.gif nueik geriau į vaistinę kokio Tantum Rose nusipirk praplovimui ar žvakučių, pasitark su vaistininke nelauk geriau kol viskas pablogės g.gif

Konvalia matuojam matuojam BT - o vdug mums čia atneši Kalėdinį stebuklą wub.gif o prieš narkozę aš paskutinį kartą pavalgiau kažkur 8 val. vakare - paskui tik susizgribau kad gal jau per vėlai pavalgiau, bet narkozę pernešiau labai lengvai - nepykino, tik truputėlį galva svaigo mirksiukas.gif ir niekam nieko nebuvau davus ax.gif

O aš dabar žinokit mergaitės sau esu celibata pasidarius - bijau dėl savo burbuliuko, tai kol nebus viskas aišku kad viskas gerai uždraudžiau sau su MB bet kokius šurum burum blush2.gif bet iš tiesų tai sunkoka kai žinai kad negalima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cygnus: 25 lapkričio 2013 - 10:07
QUOTE(labai-labai @ 2013 11 25, 09:48)
Aš šiek tiek sunerimusi... pirmą kartą stimuliavausi su Clost'u, trečiadienį buvo IUI, nuo 5dienio vartoju dufą. Visą savaitgalį vaikščiojau tarsi su peiliu pilve - tai viena šoną duria, tai kitą, tai gimdos apačią. nežinau ar čia reikia sunerimti...  g.gif Gal kuri turėjot panašios patirties?

Jauciu dauguma turejom 4u.gif Man po Clost tai dar palyginus nieko, bet kai buvo Letrozole+Gonal tai taip skaudejo pilvo apacia ir pute pilva iki pat mm doh.gif O gal cia ir geras zenklas tau wub.gif 4u.gif siaip panasus simptomai beveik buna tiek nestuke.gif tiek po stiprios O (stimuliuotos)

Cygnus taip anksti ryte , kaip visada 7.30, tai pradesiu prabudinet turbut 4 ryto bijodama pramiegoti biggrin.gif Man taip buna ir pries skrydzius ankstyvus smile.gif) arba jei nakti buna - isvis nemiegu doh.gif
Butinai cia ateisiu, ipada pasiimsiu tikrai po proceduros prisijungsiu 4u.gif
O del surum burum pritariu smile.gif)) as irgi del visa ko turbut truputi palaukciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 25 lapkričio 2013 - 10:17
QUOTE(Cygnus @ 2013 11 25, 10:55)
Labai- labai man buvo po IUI praėjus kokiai 10 dienų kad dūrė pilvuko apačioj, taip skaudžiai kad net susiriesdavau..  unsure.gif bet paskui savaime praėjo. stimuliavausi irgi su clostu bei vartojau dufa. Jeigu neramina tie skausmai pasiskambink gydytojai paklausk ar taip gali būti, geriau nelauk ilgai jei nepraeis  g.gif o kiek foliukų turėjai primink?

Turėjau 3 foliukus. IUI dieną jie dar nebuvo ovuliavę. Nė vienas. blink.gif Tai vat visokiu nesamonių prisigalvojau... ačiū už patarimą Cygnus 4u.gif reiks pasiskambinti gyd.
Atsakyti
4u.gif Sveikos gyvos
aš niekur nedingus, tik išmušta iš vėžių esu... be krislelio vilties...
Mano antrasis IUI patyrė fiasko, šiandien 2 c.d.
Nežinau ko griebtis g.gif
Beliko vienintelė diagnostinė procedūra- histero- nežinau ką galvot.
Ryt einam pas andrologę, vyrui šviečiasi astenospermija....žiūrėsim su kokiom mintim/viltim išeisim iš ten.
Atsakyti
QUOTE(Cygnus @ 2013 11 25, 09:55)

Konvalia matuojam matuojam BT - o vdug mums čia atneši Kalėdinį stebuklą  wub.gif o

Cygnus, iš tavo lūpų - Dievui į ausį wub.gif Lauksim iš tavęs rytoj gerų žinių 4u.gif
Edena, laikysiu rytoj nuo pat ryto už tave kumščius bigsmile.gif
Renalta, sveik greičiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katausė @ 2013 11 25, 13:14)
4u.gif Sveikos gyvos

Jetau, kokios liūdnos naujienos unsure.gif Katausė, laikysis 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos gyvos
Nežinau ko griebtis  g.gif
Ryt einam pas andrologę, vyrui šviečiasi astenospermija....žiūrėsim su kokiom mintim/viltim išeisim iš ten.

Katause console.gif
Bet jusu tik 2 IUI... Nereikia taip greit pasiduoti ir nuleisti ranku 4u.gif
O astenospermia cia klampumas ar kas? Na tai gal tik papildu uzteks pagerti... Na tikrai tik nosi aukstyn reikia ... Viskas bus gerai, nera neissprendziamu problemu, reikia tik tiketi wub.gif
O jeigu vyrui paskirs gydyma tai gal pati tuo paciu metu irgi ka issitirsi... bet 2 IUI tai dar tikrai nera daug,,. juk kiekvieno tikimybe tik iki 20 procentu...
Atsakyti
4u.gif Sveikos gyvos
Nežinau ko griebtis  g.gif

Katause laikykis verysad.gif 4u.gif gal tikrai pagalvokit apie histero - man manau jinai padėjo.. g.gif ir vyrą tirkit - neverta pinigus manau kišt į IUI pirmiau neišsityrus visko ypač kai yra įtarimų, kad gali būt kas blogai..

Konvalia Dievulis žinok viską girdi, viską mato - anksčiau ar vėliau manau nuspręs jau nebekankint tavęs, tik tu tikėk ir neprarask vilties wub.gif o aš rytoj vakare prasinešiu kaip mes laikomės.. tikiuosi viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti