Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

Oi, Edena Edena,
iš kur pas tave tiek kantrybės ir pozityvo doh.gif
Astenospermija-sumažėjęs judrumas (A+B<50%)
Gal kas susidūrę su tuom ir turi patirties gydyme?
Cygnus, lengvo nešiojimo 4u.gif
Pamenu tavo atvejį. O iki kelintos c.d. geriausiai matosi gimdos gleivinė vertinimui prieš hystero?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 25 lapkričio 2013 - 13:37
QUOTE(Katausė @ 2013 11 25, 13:31)
Oi, Edena Edena,

Uoooj del judrumo tikrai nepergyvenkit 4u.gif 4u.gif Jeigu tik kiekio uztenka tai judrumas turbut lengviausiai palyginus su morfologija ir kiekiu pasigerina 4u.gif Yra skaiciau butent judrumui MotilityBoost specialiai, o mums pagerino itariu kad labiausiai 1000mg l-karnitino per diena 4u.gif Nekenkia tikrai jis, dar jeigu ir i tukima vyras tai ir riebalus padeda deginti biggrin.gif
Na aisku androloge gal tures savu pastabu, bet jeigu tik nuo normos nukrypes (bet yra judriu kazkiek) tai tikrai galima patvarkyti viska , o siaip IUI juk atplauna judriausius , tai jeigu kiekio gana tai gal ir tu judruoliu uztenka 4u.gif

O kantrybe ugdosi su laiku biggrin.gif Ziuriu kur pirmieji IUI - ir prisimenu save paluzusia ir nezinancia ka daryti toliau ... schmoll.gif Bet nezinau kas persiverte, nors po 4iui isgyvenau skaudziausiai , juo itin tikejau ir asaru kiek buvo.. O nuejus pas gine ir kai vel nubraize tikslu tyrimu plana ir viso ko - gal ji pati labai tiesiog pozityvi - viska kaip su ranka " nueme" ir kazkaip ramiai laukiu, ir seku savo tyrimu plana ax.gif o gal tarp tyrimu naturaliai pasiseks bigsmile.gif (kaip vis pasiskaitau kad buna merginoms)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 25 lapkričio 2013 - 13:44
Oi, Edena Edena,
Cygnus, lengvo nešiojimo 4u.gif
Pamenu tavo atvejį. O iki kelintos c.d. geriausiai matosi gimdos gleivinė vertinimui prieš hystero?

Geriausia gimdos gleivinę yra vertint pačioj ciklo pradžioj per mm - tada būna gleivinė ploniausia mirksiukas.gif Tai per mm patarčiau apsilankyt pas gydytoją - pažies ar cistų neliko po IUI ir tuo pačiu gal dar kažką negero užmatys. Šiaip histero daroma ir diagnostinė - gali kai kurie negeri dalykai juk ir su echo nesimatyt deja.. g.gif
Atsakyti

O gleivine tiesiog pries hystero turi buti kuo plonesne :)Taigi as laukiau visa menesi kitu mm kad 1 cd iskart skambinciau daktarui , ir rytoj jau man daro hystero, bus 6 cd ( siandien 5, baiginejasi mm) , nes tada viskas geriausiai matosi. Nors sake atsiranda ir tokiu kur daro bet kokiam ciklo laike, bet pacientes pasirinkimas priklauso nuo jos pacios 4u.gif Jei siandien 2cd tai gal kaip tik reiketu iskart apsilankyt pas ta kas daro hystero ( jei kaune, rekomenduociau)
Papildyta:
QUOTE(Cygnus @ 2013 11 25, 13:45)
Šiaip histero daroma ir diagnostinė - gali kai kurie negeri dalykai juk ir su echo nesimatyt deja..  g.gif

Bet tai diagnostine turbut irgi su narkoze? doh.gif Tada jau turbut neapsimoka daryt vien ja - jei ka rastu kad iskart "sutvarkytu"..
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 11 25, 13:48)
Bet tai diagnostine turbut irgi su narkoze?  doh.gif  Tada jau turbut neapsimoka daryt vien ja - jei ka rastu kad iskart "sutvarkytu"..

Esu kažkur skaičius, kad diagnostinę ir be narkozės padaro, bet kaži ar ten didelis malonumas be narkozės tokį dalyką daryt doh.gif arba gal diagnostinei mažesnę dozę narkozės duoda g.gif bet gal iš tiesų geriau iškart su normalia narkoze darytis, kad viską gydytojas galėtų apžiūrėt nuodugniau..
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 11 25, 13:48)
O gleivine tiesiog pries hystero turi buti kuo plonesne :)Taigi as laukiau visa menesi kitu mm kad 1 cd iskart skambinciau daktarui , ir rytoj jau man daro hystero, bus 6 cd ( siandien 5, baiginejasi mm) , nes tada viskas geriausiai matosi. Nors sake atsiranda ir tokiu kur daro bet kokiam ciklo laike, bet pacientes pasirinkimas priklauso nuo jos pacios  4u.gif  Jei siandien 2cd tai gal kaip tik reiketu iskart apsilankyt pas ta kas daro hystero ( jei kaune, rekomenduociau)
Papildyta:

Bet tai diagnostine turbut irgi su narkoze?  doh.gif  Tada jau turbut neapsimoka daryt vien ja - jei ka rastu kad iskart "sutvarkytu"..

Ačiū Edena, Cygnus, bet aš iš Vln, taip, kad šturmuosiu kitus specus-pjaustytojus (išpuikę jie čia, vos pagaunami). Taip, kad su šiuo ciklu nespesiu. Bet nesiversiu per galvą, užtenka tos įtampos. O ir mano vyras toks jautruolis-jam reikia visur dalyvaut, visur priimti sprendimus kartu, ir, kad tie specai dėmesio skirtų nori,-"žmogus, jo nuomone, ne malka, ant konvejerio statyt negalima, reikia žmoniškai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katausė: 25 lapkričio 2013 - 14:14
QUOTE(Katausė @ 2013 11 25, 14:12)
Ačiū Edena, Cygnus, bet aš iš Vln, taip, kad šturmuosiu kitus specus-pjaustytojus (išpuikę jie čia, vos pagaunami). Taip, kad su šiuo ciklu nespesiu. Bet nesiversiu per galvą, užtenka tos įtampos. O ir mano vyras toks jautruolis-jam reikia visur dalyvaut, visur priimti sprendimus kartu, ir, kad tie specai dėmesio skirtų nori,-"žmogus, jo nuomone, ne malka, ant konvejerio statyt negalima, reikia žmoniškai".

Labai teisingas poziuris 4u.gif Konvalia berods irgi vilniuje sake kad VGN kazkoki mandra aparata tures greitu metu 4u.gif Kuris ir Hystero ir LP padaro kazkaip taip (jeigu neklystu) 4u.gif
Atsakyti
Konvalia, o kas Jums atliko hystero ir kur? Su tuom krūtum aparatum?
Atsakyti
QUOTE(Konvalia @ 2013 11 22, 08:07)
Aš darysiuos histero gruodį, būtų labai smagu, kad merginos pasidalintų savo patirtim  4u.gif

Ji rasius Histeroskopijos skyrelyje kad darysis Gruodzio menesi 4u.gif Dar nesidare, bet ji pati daugiau papasakotu 4u.gif Beje yra is Histero skyrelis smile.gif
Atsakyti
Na vat ir aš jau po pirmosios savo IUI. Vyro turtas po atplovimo buvo 18.5 mln/ml ir net 86 proc A judrumo thumbup.gif . Šiek tiek neramu, kad echoskopu nežiūrėjo jau buvo ovuliacija ar ne ir gleivinės storumo sad.gif. Nors sesutė kaip ir bandė nuraminti, kad pagal mano pojūčius ovuliacija kaip ir buvo sad.gif.
Aišku ir jausmelis toks nu keistas per pačią procedūrą, dar pas mane gimda užspazmavo ir atgal dali spermos bandė išstumti sad.gif. Tad net nežinau ko besitikėti... Norisi tikėti, kad viskas gerai, bet baisu ir per daug įsisvajoti
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2013 11 25, 17:42)
Na vat ir aš jau po pirmosios savo IUI. Vyro turtas po atplovimo buvo 18.5 mln/ml ir net 86 proc A judrumo  thumbup.gif . Šiek tiek neramu, kad echoskopu nežiūrėjo jau buvo ovuliacija ar ne ir gleivinės storumo

Oi koks šaunus vyro turtas thumbup.gif
O del echoskopo prieš procedūrą - pirmojo IUI metu ir man neapžiūrėjo (naturaliam cikle darėm), o antrosios IUI metu - apžiūrėjo, ir buvo dar neovuliavę niekas.. Tiesa, klinika ta pati, tačiau gyd. skirtingi atliko procedūras. Tai matyt dar nuo jų priklauso echoskopuoja ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 11 25, 18:10)
Oi koks šaunus vyro turtas  thumbup.gif 
O del echoskopo prieš procedūrą - pirmojo IUI metu ir man neapžiūrėjo (naturaliam cikle darėm), o antrosios IUI metu - apžiūrėjo, ir buvo dar neovuliavę niekas.. Tiesa, klinika ta pati, tačiau gyd. skirtingi atliko procedūras. Tai matyt dar nuo jų priklauso echoskopuoja ar ne  g.gif

Na vat ir man įdomiai pasirodė, aš dar užklausiau ar nežiūrės, taigi sako gydytoja žiūrėjo, kai buvote praėjusį kartą unsure.gif
O norėjau dar pasiklausti, ar galima ND tą pačią dieną po IUI atlikti. Sesutė rekomendavo bent dieną palaukti, bet kažkaip norisi blush2.gif
Atsakyti