Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

QUOTE(elizieja @ 2013 10 22, 14:05)
O gal patarsite, kokį Nr reiktu vyrui - nėra jėgų, pastovus nuovargis  blush2.gif
O dar gal odai yra koks - neatsiginu spuogų  4u.gif
Papildyta:

Va šitas
http://www.ebay.co.u...984.m1438.l2649
Labai laukiam, kada ateis ir išbandysime  thumbup.gif

vis stebejau bet galvoju gal ir man to tepaliuko visgi reikia, gal butu dar norinciu?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 10 21, 21:09)
Manau nereikai verkti dėl batų ir dėl tepalo  ax.gif  Vadinasi reikia plėsti asortimentą, o ne užsiciklinti vienu produktu  ax.gif  na man tie dejavimai, dėl to,kad žmonės rado pigiau ir kitiem reklamuoja juokingi atrodo  4u.gif  Čia kaip straipsnis buvo,kad TBS produkcija pigią jei kas perka, tai ji yra vogta laugh.gif O kad iš Anglijos 5kart pigiau atsisiunčia žmonės tai nevalia buvo sakyt ...  ax.gif  ir šiaip kas ieško, tas randa  4u.gif  Smagu,kad šioj temutėj pasidalina merginos gerais pasiūlymais ir sutaupo viena kitai litus  4u.gif

drinks_cheers.gif būtent
QUOTE(saulute32 @ 2013 10 21, 21:19)
vat tai jau reik skambins draudimui ir padraskyt akis kodel cia uz dyka tik 10 tukst draudzia ir tik iki kovo 1d g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
nugis jei norit dideliu sumu ir metam ar daugiau visad galit apsidraust bet kurioj draudimo bendrovej. oi tie lietuviai, negana ir negana.
as apdraudziau savo merginas bet tikiuos kad neteks pasinaudot tuo draudimu smile.gif

g.gif o ko jūs čia mane puolat unsure.gif
kaip jūs nuorodą įmetėt, taip aš palyginau savo mergaitės draudimo sumas ir pasakiau faktą, o jei jūs norit, tai ir draskykitės biggrin.gif

Apdraudus mokamu, kadangi lietuvė ir negana, su ta pačia mintimi, kad neprireiks
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 10 22, 14:40)
vis stebejau bet galvoju gal ir man to tepaliuko visgi reikia, gal butu dar norinciu?

As prisijungciau 4u.gif
Atsakyti

as taip pat prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 10 22, 13:40)

Mane irgi galite skaičiuoti biggrin.gif
Atsakyti
TBS kodas 14319 duoda nuolaidą 40 proc. Galioja ir SALE prekėms thumbup.gif

Gal kas paprotinsite, per kiek laiko galima SD grąžinti netikusią prekę? Vis nepataikau vyrui džinsų užsakyti: 32L per maži, 34L per dideli doh.gif Noriu grąžinti, kad namie vietos neužimtų. Perknaisiojau visą SD puslapį ir niekur nerandu aiškiai parašyta unsure.gif Radau tik, kad užsakymo galima atsisakyti per 7 darbo dienas. Ar tai ir bus prekės grąžinimas? Negi toks trumpas terminas duotas? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Klausykit, prireikė inhaliatoriaus, vaikas nuo kosulių neišsivaduoja..gal užmatėt, ar apsimoka iš kur nors siųstis, at čia vietoj gal kokių gerų variantų yra?
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 10 22, 14:33)
Sveikos,

Klausykit, prireikė inhaliatoriaus, vaikas nuo kosulių neišsivaduoja..gal užmatėt, ar apsimoka iš kur nors siųstis, at čia vietoj gal kokių gerų variantų yra?

Rinkausi ilgai (tuo momentu nesirgo-tai nereikėjo) tai pigiausias variantas čia: http://www.hiperfarm...CFUSS3godPH4AmQ

Bet prireikė staigiai ir dar savaitgalis ant nosies buvo, tai nesukau galvos dėl 20 LT ir nusipirkau Eurovaistinėj (šį mėn. kaip tik akcija šiam http://www.hiperfarm...877-63a8b29234)
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2013 10 22, 14:33)
Sveikos,

hiperfarma.lt 178 lt Omron inhaliatorius. Turim, naudojam, labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 10 22, 13:40)

Būtu smile.gif
Atsakyti

as prisijungciau jei ne po 25 lt bus biggrin.gif

QUOTE(lili* @ 2013 10 22, 14:52)
drinks_cheers.gif būtent

g.gif  o ko jūs čia mane puolat  unsure.gif
kaip jūs nuorodą įmetėt, taip aš palyginau savo mergaitės draudimo sumas ir pasakiau faktą, o jei jūs norit, tai ir draskykitės   biggrin.gif

Apdraudus mokamu, kadangi lietuvė ir negana,  su ta pačia mintimi, kad neprireiks

nepuolu, tiesiog jusu zinute nuskambejo kaip priekaistas kad per maza suma ir pertrumpai. gi dovanotam arkliui i dantis neziurima biggrin.gif kai draudies uz pinigus tai ir renkies pats sumas ir laikotarpi. o kas jau cia puls dovanot polisus su diziausiom sumom ir dar keliem metam visiem norintiem biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute32: 22 spalio 2013 - 15:00
QUOTE(CaraMela @ 2013 10 22, 15:33)
Sveikos,

mes turim ne omron,o si, ziuriu dabar dar akcija jiems, neturiu kuom skustis, yra kauke vaikams ir kiti priedai

http://www.hiperfarm...1939-63a8b29234
Atsakyti