Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

QUOTE(Vaka @ 2013 10 21, 20:23)
O is kur geriausia (na kainos prasme) smile.gif kvepalus uzsisakineti?

Mano nuomone geriausios kainos www.fragrancedirect.co.uk ax.gif

Atsakyti
Kaune po papildymo bandysiu rinkti E5P

Atsakyti
renku Vilniuje http://www.sonnen-ap...-online-shop.de
hauschka, vichy, avene, siuslerio druskos ir kt pigiau
uzsakinesiu SIANDIEN 4u.gif labai laukiu krepsiuku,truksta nedaug iki nemokamo siuntimo
i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 22 spalio 2013 - 07:59
QUOTE(Martyna @ 2013 10 21, 22:48)
Dėl tos draudimo akcijos, tai nepagalvojot, kad čia akcija duomenims susirinkti, paskui sunkiai atsikratysit draudimo paslaugų siūlytojų kai tas nemokamas draudimas pasibaigs  ax.gif

Aš savo telefono nenurodžiau, tokiais atvejais visada po kodo įrašau nuliukus. Jeigu pradės siųsti kažką el. paštu, paprašysiu nespaminti. 4u.gif
Atsakyti
Alytus pirksiu apie 12 valandą SD jai dar yra norinciu pasidalinti parsiuntimo mokestį prašome
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 10 21, 22:22)
Kaune niekas nerenka? g.gif kaip tik prireikė weleda priemonių ax.gif  mačiau, kad renka kaunietė iš bio-apo, bet pastarojoj weleda brangiau nei unserekleineapotheke

Gal reik parinkt g.gif Zoleliu reik vel nusipirkt... Kazi susirinktu musu 10 kaunieciu g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu toki klausimuka...Ziuriu cia renkate siuslerio druskas. O kas jos per tokios????

Cia apie bizniukus kalbate...Kai palygini Uk/DE?FR ir LT kainas ( pvz kaip vakaryksti krema kur D. Bosas tepasi lotuliukas.gif ) , tai jeigu kas nori, kad bizis pajudetu, laikas nuleisti kainas...
Ai ir dar, vakar buvau soke nuo to kaip ten su Demarais buvo, nu cia tai truksta zodziu, virsuuuuuune.....

Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 10 22, 10:21)
Sveikos merginos. Turiu toki klausimuka...Ziuriu cia renkate siuslerio druskas. O kas jos per tokios????

Google visazinis mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 10 22, 10:21)

Cia apie bizniukus kalbate...Kai palygini Uk/DE?FR ir LT kainas ( pvz kaip vakaryksti krema kur D. Bosas tepasi  lotuliukas.gif  ) , tai jeigu kas nori, kad bizis pajudetu, laikas nuleisti kainas...
Ai ir dar, vakar buvau soke nuo to kaip ten su Demarais buvo, nu cia tai truksta zodziu, virsuuuuuune.....

Va čia galima pasiskaityti 4u.gif
http://www.12drusku.lt/
Aš jų ir testą pasidariau, bet kad išmeta atseit visų Nr. reikia - tai ir nežinau ar tikrai man, ar vaikui jų reikia g.gif
Atsakyti
Mergaitės, kažkada buvot įmetę lyg weledos tepaliuką nuo slogos? Ar kažką maišau? Gal galit dar užrodyt, nu nerandu nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 10 22, 10:50)
Mergaitės, kažkada buvot įmetę lyg weledos tepaliuką nuo slogos? Ar kažką maišau? Gal galit dar užrodyt, nu nerandu nors tu ką doh.gif

http://www.unserekle...ENCREME_6g.html
Atsakyti
Gal kas is Vilniau splanuojat uzsakyneti SD?
Atsakyti