Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

Sveikos, noriu i jusu bureli. Galvoju issiimti kreditine ir apsipirkti pati. Labai suzavejo kinu pardes, kur pirmam psl nuorodoje. Kazi kaip ten ju kokybe? Konkreciau apie ALIEXPRESS kalbu. Ar tikrai siuncia nemokamai?
Atsakyti
mergaitės, kas esat pirkusios iš www.boots.com, kokiomis kortelėmis atsiskaitinėjat? ar yra praėję užsakymai su Seb Visa? ar yra skirtumas per ką siųsti - per Tukį, ar per PA?
ačiū, kas pasidalins patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewwasta @ 2013 10 21, 14:36)
... Konkreciau apie ALIEXPRESS kalbu. Ar tikrai siuncia nemokamai?

cia tema http://www.supermama...howtopic=945994
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2013 10 21, 14:07)
duokit nuoroda kedutes

Aš imsiu šitą
http://www.boots.com...ection_1110489/
Bet nebūtinai reikia imti tokią ir išvis nebūtinai kėdutę, galima ir kitų vaikų prekių, tik kad suma būtų apie 99 svarus 4u.gif
Atsakyti
Gal būtų norinčių iš Klaipėdos prisijungti prie crocs.co.uk?
Naudočiau 20proc. nuolaidos koduką. Noriu vaikui batų, bet kažin ar besulauksiu akcijos geros g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 10 21, 14:47)
Aš imsiu šitą
Bet nebūtinai reikia imti tokią ir išvis nebūtinai kėdutę, galima ir kitų vaikų prekių, tik kad suma būtų apie 99 svarus  4u.gif

galvoju kad ir man greit tokios reiks bigsmile.gif g.gif kazin kiek iki Lietuvos gausis g.gif svori raso tik 5kg smile.gif
Siusit per Tuki ?
Atsakyti
QUOTE(iewwasta @ 2013 10 21, 14:36)
Sveikos, noriu i jusu bureli. Galvoju issiimti kreditine ir apsipirkti pati. Labai suzavejo kinu pardes, kur pirmam psl nuorodoje. Kazi kaip ten ju kokybe? Konkreciau apie ALIEXPRESS kalbu. Ar tikrai siuncia nemokamai?

prekes buna ivairios kokybes. labai skaitykit pirkeju atsiliepimus, kurie buna prie prekes. taip pat ziurekit, koks pardavejo statusas, koki vertinima is kitu pirkeju gaves.
kiek pirkau is ten, tai dar jokiu bedu nera buve. tiesa, vienos prekes brokuotos buvo, bet iskelem disputa ir grazino pinigelius be jokiu problemu smile.gif
jei norit, kad butu nemokamas siuntimas i Lietuva, issifiltruokit prekes, kurios atitinka kriteriju "free shipping". ne visi pardavejai nemokamai siuncia. kartais siuntimas buna brangesnis uz pacia preke net kelis kartus 4u.gif

mergaites, o as noriu jusu paklausti. pamenu, uzsakinejot tokius Firetrap paltukus is SD. gal galit papasakoti, kaip ju kokybe, siltumas? tinka ziemai sr rudeniui daugiau? kaip devejosi? ar patenkintos esat?
vis gundausi viena tokia parduodama striukyte biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 21 spalio 2013 - 13:58
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 10 21, 14:56)

mergaites, o as noriu jusu paklausti. pamenu, uzsakinejot tokius Firetrap paltukus is SD. gal galit papasakoti, kaip ju kokybe, siltumas? tinka ziemai sr rudeniui daugiau? kaip devejosi? ar patenkintos esat?
vis gundausi viena tokia parduodama striukyte  biggrin.gif

kad ji jau parduota mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 10 21, 15:03)
kad ji jau parduota  mirksiukas.gif  blush2.gif

prazioplinau... kol svarsciau ir nebeliko. taip jau buna, kol ilgai apsispresti negali... bet taip ji man ramybes nedave visa vakara.... doh.gif

na bet papasakokit vistiek ka nors apie ja. ar ieskoti toliau, ar pamirsti jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 10 21, 14:47)
Aš imsiu šitą
Bet nebūtinai reikia imti tokią ir išvis nebūtinai kėdutę, galima ir kitų vaikų prekių, tik kad suma būtų apie 99 svarus  4u.gif

Ir aš noriu kėdučių vaikams. Jeigu darysit užsakymą, rašykite man! Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 10 21, 13:50)
SKUBIAI
Gal kuri norėtų jungtis prie BOOTS.COM  3 uz 2 kainą vaikų prekėms, noriu kėdutės už 99 svarus, tai reiktų už panašią sumą.

ATŠAUKIU. NERAŠYKIT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2013 10 21, 15:07)
prazioplinau... kol svarsciau ir nebeliko. taip jau buna, kol ilgai apsispresti negali...  bet taip ji man ramybes nedave visa vakara....  doh.gif

na bet papasakokit vistiek ka nors apie ja.  ar ieskoti toliau, ar pamirsti jau  biggrin.gif

asmeniskai man, tai per didelis kapisonas. ir nesiojant braizosi siek tiek medziaga, lieka zymes. o taip visumoje, gana stilingai atrodo (kapisona ilenkiu kazkiek i vidu) ir siltas
Atsakyti