Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 198 tema

QUOTE(Mirtyšė @ 2013 10 21, 14:56)

mergaites, o as noriu jusu paklausti. pamenu, uzsakinejot tokius Firetrap paltukus is SD. gal galit papasakoti, kaip ju kokybe, siltumas? tinka ziemai sr rudeniui daugiau? kaip devejosi? ar patenkintos esat?
vis gundausi viena tokia parduodama striukyte  biggrin.gif

Praeitais metais buvo papildymas. Tai dar galit pagauti wink.gif

Dėl šiltumo negaliu pakomentuoti, man jos užteko visai žiemai, bet aš lauke ilgai nebūnu ir autobusais nevažinėju. Tik ji labai čeža.
Atsakyti
Siandien vakare pirksiu is E5P ir spotsdirect miestas Alytus nedidelius krepeselius galiu persiusti.
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2013 10 21, 14:48)
Gal būtų norinčių iš Klaipėdos prisijungti prie crocs.co.uk?
Naudočiau 20proc. nuolaidos koduką. Noriu vaikui batų, bet kažin ar besulauksiu akcijos geros  g.gif

Pernai žieminiams crocs.eu akcija (perkant 2/3/4 poras) prasidėjo spalio paskutinę savaitę, truko apie mėnesį. Aš laukiu ir šiemet ko nors panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 10 21, 14:47)
Aš imsiu šitą
http://www.boots.com...ection_1110489/
Bet nebūtinai reikia imti tokią ir išvis nebūtinai kėdutę, galima ir kitų vaikų prekių, tik kad suma būtų apie 99 svarus  4u.gif

O nepigiau is cia uzsakynet? Vistiek jie sveria.
http://www.mytoys.de...=...&sugg=false
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2013 10 21, 15:52)
Pernai žieminiams crocs.eu akcija (perkant 2/3/4 poras) prasidėjo spalio paskutinę savaitę, truko apie mėnesį. Aš laukiu ir šiemet ko nors panašaus.

O gal pamenat kokia buvo akcija? Taikė atrodo 40proc jei perki 4 poras. Bet ar visiems batams taikė?
Atsakyti
Treciadieni planuoju pirkt ev5p Vilniuje SEB, arba prisijungsiu su 4-5 prekytem 4u.gif i knabeklis@gmail.com
Atsakyti
Gal kas zinot, ruosiuosi siusti siuntas per post24, uzsiregistravau per spintoje.pasmama.lt, ten uzpildziau duomenis siuntos ir dabar issiuntus jau gavejas tikrai mokes tik 3 lt? Gavejui nereikia ir uzsiregistruoti tam tinklalapyje? smile.gif

Gal kas zinote kur galima pigiau gauti Castle Logix (smart games) konstruktoriu? Eglynas9 buvo imetusi nuoroda is zully.co.uk, bet kai pamaciau temoje jie jau buvo ispirkti, o zaidimas atrodo tikrai vertas demesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2013 10 21, 16:08)
O gal pamenat kokia buvo akcija? Taikė atrodo 40proc jei perki 4 poras. Bet ar visiems batams taikė?

20proc., jei dvi, 30, jei tris, 40, jei keturias. Nepamenu, ar visiems, bet tikrai didelei daugumai žieminių, ir kedukus vaikams tada pirkom, vyriškus suvarstomus kelių modelių, aš laivelius klasikinius pirkau. Tik aišku dydžiai dinginėjo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ar renkate kas iš http://www.cocooncenter.co.uk Vilniuje ?
Каžkaip mačiau tik kituose miestuose renkamus užsakymus g.gif

Taip pat mačiau minėjot BOOTS nuolaidą pirmam apsipirkimui. Kokio ji dydžio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 21 spalio 2013 - 15:19
QUOTE(linosiukas @ 2013 10 21, 15:15)
asmeniskai man, tai per didelis kapisonas. ir nesiojant braizosi siek tiek medziaga, lieka zymes. o taip visumoje, gana stilingai atrodo (kapisona ilenkiu kazkiek i vidu) ir siltas

QUOTE(Beautiful Life @ 2013 10 21, 15:16)
Praeitais metais buvo papildymas. Tai dar galit pagauti wink.gif

Dėl šiltumo negaliu pakomentuoti, man jos užteko visai žiemai, bet aš lauke ilgai nebūnu ir autobusais nevažinėju. Tik ji labai čeža.

aciu uz atsakymus 4u.gif
svarbu, kad butu silta. o tas audinio susibraizymas labai zymus? krinta i akis?
slampa audinukas po lietum ar sniegu?
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2013 10 21, 16:14)
Gal kas zinote kur galima pigiau gauti Castle Logix (smart games) konstruktoriu? Eglynas9 buvo imetusi nuoroda is zully.co.uk, bet kai pamaciau temoje jie jau buvo ispirkti, o zaidimas atrodo tikrai vertas demesio  4u.gif

Mane irgi sudomino sitas zaidimas, aciu uz uzrodyma Eglynas9 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kad kiek ieskojau UK ir Vokietijoj tai nera niekur pigiau.. UK amazonej apie 16£ tai cia gaunasi panasiai kaip LT internetiniam kazkuriam puslapiuke, kur buvo uzrodziusi Eglynas9, o kur daugiau ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2013 10 21, 16:08)

Ne visiems, jei atmintis neapgauna, tik tiems, kurie iš Outlet skyrelio. Bet pasirinkimas buvo nemažas rolleyes.gif

QUOTE(gaaabriele @ 2013 10 21, 16:14)
Gal kas zinote kur galima pigiau gauti Castle Logix (smart games) konstruktoriu? Eglynas9 buvo imetusi nuoroda is zully.co.uk, bet kai pamaciau temoje jie jau buvo ispirkti, o zaidimas atrodo tikrai vertas demesio  4u.gif

Kad jau užrodžiau, tai pati ir pasisakysiu biggrin.gif Be tų lietuviškų tinklapių, kuriuos buvau nurodžiusi, bene didžiausią Smart Games žaidimų pasirinkimą esu aptikusi www.MyToys.de (Smart Games). Yra buvę, gal prieš gerus metus ar pusantrų, kai porai žaidimų taikė 50% nuolaidas (9,99 vietoje 19,99 eurų). Bet daugiau didesnių nuolaidų nei kad dabar ten matosi, deja, nepavyko užtaikyt... Ai, dar į "Senukus" buvo kažkada užvežę, tai vieną žaidimą ten esu pirkusi su 30% nuolaida - irgi visai nebloga kaina gavosi.
Tai jei kas aptitkų kur nors interneto platybėse su didesnėm nuolaidom, skelbkit garsiai mirksiukas.gif
Atsakyti