Norėjau paklausti mamyčių gal kas išbandė bebeconfort naujo modelio maniežus Jeux kur galai tokie užlenkti, kokie jo išmatavimai ar vertas tų pinigėlių.Va toks;

QUOTE(alvydux @ 2007 03 18, 14:47)
asir medini pirkau

QUOTE(Lina444 @ 2007 04 16, 11:02)
Norėjau paklausti mamyčių gal kas išbandė bebeconfort naujo modelio maniežus Jeux kur galai tokie užlenkti, kokie jo išmatavimai ar vertas tų pinigėlių.Va toks; 

Mes toki isigijom. Kadangi kitokiu nebandziau, tai palygint nelabai galiu, bet siuo mes labai patenkinti

Naudojam kol kas kaip lovyte isvykose. Beje, mano mergicka megeja atsibudus apsisukt ir atsigult skersai lovytes, tai siame geriau telpa, nei medinej lovytej, o dar ir saugu, kad galva neisiremia (tinklelis juk paslankus, o medis- ne).
O pirkom toki labiausiai todel, kad labai mums grazus pasirode

[quote=medituk,2007 04 17, 16:08]
Mes toki isigijom. Kadangi kitokiu nebandziau, tai palygint nelabai galiu, bet siuo mes labai patenkinti
Naudojam kol kas kaip lovyte isvykose. Beje, mano mergicka megeja atsibudus apsisukt ir atsigult skersai lovytes, tai siame geriau telpa, nei medinej lovytej, o dar ir saugu, kad galva neisiremia (tinklelis juk paslankus, o medis- ne).
[/Dėkui už nuomonę
o kokie šio maniežo išmatavimai ar tokie parametrai kaip ir medinės lovytės 120*60 ar mažesnis
matot kaip man labai svarbu koks yra ilgis ir plotis nes čia kai paskaitau visos perka maniežus mažiukams o mano mažiausias ne toks jau mažas už mėnesio bus dveji
bet jis yra iš smulkiųjų ir šią vasarą žadam nemažai keliauti todėl ir norim nusipirkti
na tiesiog galvoju jai tokio dydžio kaip medinė lovytė tai joje jam yra dar daug vietos
o gal dėl tų užlenktų šonų manieže ir dydis viso maniežo yra mažas
šiaip ir mums jo dizainas labai patinka
na gal daugiau atsiras šio maniežo vartotojų

[/Dėkui už nuomonę

mes ir turim manieza,ir labai esu patenkinta,,maziukas tik jame zaidzia,,miegot jis neiprates byle kur,tai tik savo lovytei miega,arba lauke vezyme

mes ir turim manieza...kazkiek jame pazaidzia...o daugiausiai naudojame tuomet, kai reikia kazkur isvaziuoti, tada virsta maniezas jos lovyte...

Mes nusipirkom "senovinį" maniežą (ne medžiaginį, bet plastikinį). Tai jis mums pasitarnavo kaip treniruoklis - po savaitės panytė pati atsistojo, dabar jau žingsniuoja aplink. Dar labai gerai, kai staigiai reikia kažkur nubėgti, tai įdėjai, ir ramu, kad niekas nenutiks. O maniežą-lovytę pirksim, kai reikės kažkur toliau išjudėti, kad turėtų, kur miegoti.
QUOTE(laukinukė @ 2007 04 19, 10:04)
Mes nusipirkom "senovinį" maniežą (ne medžiaginį, bet plastikinį). Tai jis mums pasitarnavo kaip treniruoklis - po savaitės panytė pati atsistojo, dabar jau žingsniuoja aplink. Dar labai gerai, kai staigiai reikia kažkur nubėgti, tai įdėjai, ir ramu, kad niekas nenutiks. O maniežą-lovytę pirksim, kai reikės kažkur toliau išjudėti, kad turėtų, kur miegoti.
o mes turim medinį su strypukais. Super. tik tiek, kad jo jau nepasivežiosi niekur. Labai daug laiko per dieną mažoji ten praleidžia - žaidžia, stojas, sėdas, vaikštinėt bando

QUOTE(Lina444 @ 2007 04 17, 21:35)
[/Dėkui už nuomonę
o kokie šio maniežo išmatavimai ar tokie parametrai kaip ir medinės lovytės 120*60 ar mažesnis
matot kaip man labai svarbu koks yra ilgis ir plotis nes čia kai paskaitau visos perka maniežus mažiukams o mano mažiausias ne toks jau mažas už mėnesio bus dveji
bet jis yra iš smulkiųjų ir šią vasarą žadam nemažai keliauti todėl ir norim nusipirkti
na tiesiog galvoju jai tokio dydžio kaip medinė lovytė tai joje jam yra dar daug vietos
o gal dėl tų užlenktų šonų manieže ir dydis viso maniežo yra mažas
šiaip ir mums jo dizainas labai patinka
na gal daugiau atsiras šio maniežo vartotojų 

Atsiprasau, kad neparasysiu ismatavimu, bet mes praeita savaitgali buvom pas senelius, o po menesio vel vaziuosim, tai kol kas ten savo manieza palikom

QUOTE(medituk @ 2007 04 20, 14:12)
Atsiprasau, kad neparasysiu ismatavimu, bet mes praeita savaitgali buvom pas senelius, o po menesio vel vaziuosim, tai kol kas ten savo manieza palikom
Kai pirkom sake, kad kazkur iki 3 metu vaikams uztenka. Bet juk ugiai vaikiuku labai skiriasi, taigi nezinau, ar galima tuo pasikliauti. Man atrodo, kad jis siek tiek mazesnis uz kitus
Siulyciau www.tindirindi.lt paieskot arba pasiskambint i parduotuve ir pasiteirauti 

Dėkui kad atsiliepei

Maniezo ismatavimai: 83x125x66 cm
Ciuzinys: 120x60
Sulankstytas 28x81x21 cm
Svoris: 11kg
Na siaip viskas inete yra pasidometu parduodanti firma
Ciuzinys: 120x60
Sulankstytas 28x81x21 cm
Svoris: 11kg
Na siaip viskas inete yra pasidometu parduodanti firma

QUOTE(renax @ 2007 04 20, 20:01)
Maniezo ismatavimai: 83x125x66 cm