Įkraunama...
Įkraunama...

Maniežai

QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 08, 06:44)
Aciukas uz atsakyma. ar jis staciakampio formos? susilanksto? o kokia kaina, idomu? Nors, jei gavot dovanu, gal ir nezinot... blush2.gif

Taip,staciakampio formos,susilanksto.O jo kaina 40 svaru,tai yra apie 200 litu,bet anglijoj cia taip.Lietuvoj manau brangiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 08, 12:45)
Aciu, mamytes. Apsvarstem su vyru ir nutarem,kad jis mums tikrai bus reikalingas. Mergaite rami, uzsiima pati lovytej, manau, ir manieze zais smile.gif Na, o jei ir nezais, bent kaip lovyte panaudosim ji  thumbup.gif nes nuo metuku mano mazyle bus dienom su mociute, pas kuria teks vezioti kasdien. O lovytes juk nepirksiu dar vienos. o lovoj didelej palikti nesaugu - o jei nukris?  unsure.gif Zodziu, kad pirksiu manieza, tai tikrai, tik dabar belieka apsispresti koki. Sandruliukas giria HAUCK, mano drauge irgi turi tos pacios firmos manieza, tai labai patenkinta thumbup.gif

na tokiu atveju maniezas manau tau reikalingas...as kai sedziu nuolat su savo mazaja tai nematau prasmes...o mociutei tai jis bus tikras issigelbejimas... bigsmile.gif bigsmile.gif beje saunu, kad tavoji rami, mano tai nenustygsta vietoj...ir lovytej nebuna, nebent po miego 5min kol issibudina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

As nusipirkau lovyte-manieza kai mano maziui buvo 5 menesiukai. biggrin.gif Ir lyg siol esu labai patenkinta ir i nieka jos nekeisciau i nieka thumbup.gif
Nei apsidauzo, kaip i medine, nei ka rolleyes.gif
Viskas priklauso nuo tavo vaikucio, maniskis tai daugiau miegodavo jame negu zaizdavo wink.gif

Yra tokiu grynai maniezu 1x1 metro, tai jei tik zaidimui, o yra tokios kaip lovytes. Jos buna dvieju aukstu, arba vieno. Dvieju aukstu skirti nuo gimimo iki tol kol pradeda stipriau pats vartytis.
O tu lovyciu maniezu yra skirtingu dydziu, vienos 50x150, o kitos platesnes ir trumpesnes 60x120 pas mane butent tokia ir yra biggrin.gif

Firma nzn ar ypatingos itakos turi, jos labai panasios. Beje pas mane tai Hauck-Jeep.

Kaina priklauso nuo ten kur lovyte pirksi ir mazdaug svyruoja nuo 180-800lt.
As issiekojau visa Vilniu kol radau mazdaug uz padoria kaina lovyte-manieza.
Viskas priklauso nuo tavo finansiniu galimybiu.
Ziurint kokiam mieste gyveni, jei Vilniuj tai siulyciau uzsukti i gariunus, kur vaiku prekes, ten rasi tikrai nemazai lovyciu ir taip visa ko mirksiukas.gif
O jei Kaune, tai Jonelio Kiemely kainos nera dideles rolleyes.gif

atrodo lyg ir issamiai papaskojau mirksiukas.gif
Sekmes renkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivora: 08 vasario 2007 - 12:16
Sveikos,

O mes maniežą turime nuo gimimo, tik naudojamės nuo 2 mėn., kadangi tikros lovytės neturime. Iš pradžių mažė miegojo 2 aukšte (aukščiau), o kai pradėjo kabintis į kraštus - nuėmėme 2 aukštą ir migdome žemai. Man tai yra nepamainomas dalykas dėl to, kad:
1. susilanksto, todėl patogu į svečius vežtis ir migdyti (mažė miega savo lovoje, nereikia bijoti, kad nusiridens nuo močiutės lovos),
2. tai puiki treniruočių vieta - manieže išmoko ir atsistoti, ir vaikščioti (jei ir krenta, tai minkštai, kadangi yra čiužinys ir šonai minkšti),
3. mamai patogumas - gali ramiai į tualetą nueiti, ir ą virtuvę (aš tai kitą ir virtuvėje pasistačiau, kad galėčiau ramiai valgyti gaminti).

Tik mano patarimas - prieš pirkdama gerai apgalvok. Mums platesnis gražesnis buvo, tokį ir pirkome. O vėliau, kai reikėjo čiužinį nusipirkti, tai buvo problema. Bent mes platesnio kokosinio negavome, tai visaip kombinavome su siauresniu.
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 02 08, 11:54)
Taip,staciakampio formos,susilanksto.O jo kaina 40 svaru,tai yra apie 200 litu,bet anglijoj cia taip.Lietuvoj manau brangiau. biggrin.gif

Kiek supratau, tai turim toki pati (arba labai panasu) HAuck manieza. Mums jis labai pravercia, kai vaziuojame kur nors toliau i svecius - maze turi savo lovyte. Maniezas turi antra auksta, karusele su zaisliukais i muzikele, tinkleli nuo uodu thumbup.gif Pirkau pas Renax uz 220lt.
mano maze pakankamai rami, pati megsta sedeti diena manieze ir zaisti su zaislais thumbup.gif O as tuo metu ir pasitvarkyti galiu ir valgyti darau ramiai.
Papildyta:
Tik kasdienam miegojimui tai nelabai rekomenduociau manieza schmoll.gif juk vis tiek vargu ar pavyks rasti butent tokiu ismatavumi ciuzinuka, o migdyti kasnak ant to, kuris yra prie maniezo manau nera gerai, nes jis nera vientisas. tai daiktas daugiau skirtas vaikui zaisti arba kelioneje/sveciuose miegoti kartais 4u.gif
Atsakyti
Dekui, mamytes, kad taip issamiai pasipasakojot aciuks.gif o Vaivora net ismatavimus parase - dekui labai 4u.gif
Vat as irgi girdejau, kad Jonelio kieme kainos nera dideles, ir tik ka issiaiskinau, kad mano drauge butent is ten pirko manieza savo maziui, tai reiks mauti ten ir, manau, issirinksim.
Aistulle, maniske tikrai ramus vaikas; ji kazkiek laiko pazaidzia lovytej su zaislais, stebi grojancia karusele. o kai atsibosta, be abejo, kviecia mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 08 vasario 2007 - 17:20
As manau kad priklauso viskas nuo vaiko ar jam patiks jame ar ne, vikriasniam vaikui nenustygstanciam vietoj nelabai tiks maniežas, nes pvz. kaip mano vaikas jame nė minutės nepasėdi, o ištisai stojasi ir šokinėja įsikibęs, beje jame ir išmoko stovėti, o vėliau ir lovytėj. Nebent keliom minutėm nueiti iki tualeto ar kitur, bet ilgai nepabūna, jam įdomiau pašliaužioti kur jam patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiciuke @ 2007 02 08, 19:45)
As manau kad priklauso viskas nuo vaiko ar jam patiks jame ar ne, vikriasniam vaikui nenustygstanciam vietoj nelabai tiks maniežas, nes pvz. kaip mano vaikas jame nė minutės nepasėdi, o ištisai stojasi ir šokinėja įsikibęs, beje jame ir išmoko stovėti, o vėliau ir lovytėj. Nebent keliom minutėm nueiti iki tualeto ar kitur, bet ilgai nepabūna, jam įdomiau pašliaužioti kur jam patinka biggrin.gif

Kiciuke, butent del tos priezasties - vikrumo - mes ir nepirkom maniezo pirmajam. O ir mociute, kai isejau i darba, i namus atvaziuodavo. del miegojimo lovyte buvo idealu. O dabar situacija kita: mergyte rami, kasdien ja "transportuoti" teks, visa diena praleis ne namie, uztat ir matau manieza kaip optimaliausia iseiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 09 vasario 2007 - 08:42
QUOTE(Spragtukas @ 2007 02 08, 12:45)
Aciu, mamytes. Apsvarstem su vyru ir nutarem,kad jis mums tikrai bus reikalingas. Mergaite rami, uzsiima pati lovytej, manau, ir manieze zais smile.gif Na, o jei ir nezais, bent kaip lovyte panaudosim ji  thumbup.gif nes nuo metuku mano mazyle bus dienom su mociute, pas kuria teks vezioti kasdien. O lovytes juk nepirksiu dar vienos. o lovoj didelej palikti nesaugu - o jei nukris?  unsure.gif Zodziu, kad pirksiu manieza, tai tikrai, tik dabar belieka apsispresti koki. Sandruliukas giria HAUCK, mano drauge irgi turi tos pacios firmos manieza, tai labai patenkinta thumbup.gif

Jo kai reikia vaika vezioti pas senelius tai miegot tikrai gerai thumbup.gif
Sudejai i masina nuvezei islanktei ir liuks.
Gal ir mes butume vezioje ta manieza, bet musiskis diena miega tik vezime doh.gif
Tai tasomes visur su vezimeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2007 02 09, 10:34)
Jo kai reikia vaika vezioti pas senelius tai miegot tikrai gerai thumbup.gif
Sudejai i masina nuvezei islanktei ir liuks.
Gal ir mes butume vezioje ta manieza, bet musiskis diena miega tik vezime doh.gif
Tai tasomes visur su vezimeliu ax.gif

Na taip, vezimelis irgi viena is iseiciu drinks_cheers.gif bet tuoj mociute "ismastys", kad vaikas vargsta sitaip istisai miegodamas, tai dar ka sugalvos... ak, tie seneliai, vaiku lepintojai mirksiukas.gif be to, ten pas mociute dar pora anuku yra, jie vyresni uz musiske, tai bent jau ramiau bus del to, kad ji savo kampa tures, nestumdys niekas... rolleyes.gif
Atsakyti
Turim hauck manieza. Esu baisiai patenkinta. Namuose ji naudojam kaip zaidimu kampeli, o isvykose tai tampa sulankstoma lovyte. Maziui ziauriai patinka, o ir man patogu, nes nesivolioja zaislai po visus namu kampus, vaikis ten saugiai gali buti. Zodziu, tikrai rekomenduociau. Ne toks jau ir prabangos dalykas siaip jau.
Atsakyti
QUOTE(marea @ 2007 02 09, 12:42)
Turim hauck manieza. Esu baisiai patenkinta. Namuose ji naudojam kaip zaidimu kampeli, o isvykose tai tampa sulankstoma lovyte. Maziui ziauriai patinka, o ir man patogu, nes nesivolioja zaislai po visus namu kampus, vaikis ten saugiai gali buti. Zodziu, tikrai rekomenduociau. Ne toks jau ir prabangos dalykas siaip jau.

Pritariu drinks_cheers.gif ne prabanga, o butinybe (na, ne visiems, bet didesniai daliai tai tikrai).
Atsakyti