QUOTE(saintlina @ 2014 01 31, 11:55)
taigis kad
pjaut nereiktų.. man baisiai gaila. Užtat pati ir auginčiau tik tokius, kur dėl kiaušinių ar dėl grožio.
Bet mėsa, be jokios abejonės, labai skiriasi nuo pirktinės.

Sitoji dalis ir yra baisiausia
As va miestiete, niekad neturejau kaimuko, bet kaip man pavydu jiems tu naminiu mesos gaminiu. Kadais turejom moteri is kurios pirkdavom namines vistas, nesulyginama su sitom pamelynavsiom parduotuvinem. Apie desras, lasinius jau tyliu. Vis meginu pazistamu tarpe rasti koki ukininka, kuris parduotu tikru, naminiu rukytu (o ne mirkytu) gaminiu, ir nera tokiu, niekas nezino, arba neparduoda. Negaliu, rasau, net seiles tysta pagalvojus.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 01 31, 12:00)
Mergai, kažkas lyg gyrė geltonus burokėlius? Nusipirkau sėklų. Marinavimui irgi bus tinkami?
Pati neauginau, bet zurnale skaiciau , kad tikrai tinkami, netgi stiklainio su marinuotais burokeliais nuotrauka buvo. Geltonieji is spalvotuju yra saldziausi ir svelniausio skonio, jei neklystu