Pernai astraias visas daiginau ir tik tada sejau i substrata. Geriausia po viena sekla i grietines indelio dydzio tara. Veliau viena medi teko persodineti i triju litru tara ir ten jis buvo iki issodinimo, bet be papildomo tresimo neissiverciau vistiek.
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 08, 12:27)
Pernai astraias visas daiginau ir tik tada sejau i substrata. Geriausia po viena sekla i grietines indelio dydzio tara. Veliau viena medi teko persodineti i triju litru tara ir ten jis buvo iki issodinimo, bet be papildomo tresimo neissiverciau vistiek.
sirdingai dekavoju

QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 08, 12:21)
Supratau, sesiu tuomet ir as kita savaitgali, dekui uz pasisakyma
Ir dar klausimelis, jus pries tai seklas padaiginat, ar is karto kisat i zeme, durpiu tabl.,... ir laukiat? nors uzmusk, nebeprisimenu, kaip pernai dariau

Ir dar klausimelis, jus pries tai seklas padaiginat, ar is karto kisat i zeme, durpiu tabl.,... ir laukiat? nors uzmusk, nebeprisimenu, kaip pernai dariau

vakar čilių temoj papasakojau

QUOTE(Paladė @ 2014 01 08, 13:58)
nulekiau paziureti, radau

QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 08, 14:46)
Vakar jau nebespejau visur skaityti, tiek prirasyta per diena, tik spek suktis
Vadinasi dauguma daiginat, supratau, na tikrai nebeprisimenu, kaip pernai dariau, kiaura galva visiskai. Su paprikom taip pat elgiates? ( ne visai as cia i tema uzvedziau, reiketu pipiru temoj klausti, bet pazadu, cia mano paskutinis klausimas
)

Cilius daiginu tik del to,kad jie ilgiau galvojantys yra ir daznai ilgiau dygsta, o vat paprikos man be problemu sudygo ir tiesiai i zeme sukistos. bet siemet daiginsiu ir jas, nes rinkausi pirma karta seklas pati tai nezinau daigumo ju.
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 08, 14:46)
Vakar jau nebespejau visur skaityti, tiek prirasyta per diena, tik spek suktis
Vadinasi dauguma daiginat, supratau, na tikrai nebeprisimenu, kaip pernai dariau, kiaura galva visiskai. Su paprikom taip pat elgiates? ( ne visai as cia i tema uzvedziau, reiketu pipiru temoj klausti, bet pazadu, cia mano paskutinis klausimas
)

aha, ir paprikas taip pat

Baklažanus aš taip pat sėju anksti. Anksčiau už paprikas (saldžiąsias). Jei paprikas vasario mėn, tai baklažanus sėju apie sausio 25 dieną.
QUOTE(Para @ 2014 01 08, 16:38)
Baklažanus aš taip pat sėju anksti. Anksčiau už paprikas (saldžiąsias). Jei paprikas vasario mėn, tai baklažanus sėju apie sausio 25 dieną.
och velnias, tai jau reikia tystis maišus žemių iš pardės. Sėja prasideda

Kažkuri pavasarį reklamavot baklažanų sėklas. Nebeatsimenu kuri. Reikės ir man ieškoti ką nors rimtesnio, nes dabar tik prekybcentrių Black .... turiu.
QUOTE(Para @ 2014 01 08, 16:53)
Kažkuri pavasarį reklamavot baklažanų sėklas. Nebeatsimenu kuri. Reikės ir man ieškoti ką nors rimtesnio, nes dabar tik prekybcentrių Black .... turiu.
Man šitie patiko :
http://www.seklosdar...ta-lunga-2-.htm
Skyniau kibirais. Prasidėjo nuo Joniniu . Sėjau sausio pabaigoj . Kažin kada geras laikas sėt juos ?
QUOTE(Dusia37 @ 2014 01 08, 15:59)
sausį 14-15 d. tinka ženklas. Anksčiau rašiau, kad ir 16, bet paskui pažiūrėjau, kad jau pilnatis prasideda, tai geriau iki pilnaties.
QUOTE(Paladė @ 2014 01 08, 17:14)
sausį 14-15 d. tinka ženklas. Anksčiau rašiau, kad ir 16, bet paskui pažiūrėjau, kad jau pilnatis prasideda, tai geriau iki pilnaties.
Kažkaip anksti atrodo , nes praėjusiais metais ar ne 25 sėjau .Ir tai čiučiavau kaip kūdikius. Gal vasario pradžioj užtektų. Man pasisekė pernais - pirmamečio sėkmė