Jetus, ne ta liga, twigi AFS kompensuoja, berods, tą patį Ziborą, o tai AFS komplikacijoms tai jau netaikoma?
žiauru...

QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 31, 13:14)
Jetus, ne ta liga, twigi AFS kompensuoja, berods, tą patį Ziborą, o tai AFS komplikacijoms tai jau netaikoma?
žiauru...

nebent vel kara skelbti

QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 31, 13:14)
žiauru...

Onkologinėm ligom sergantiems vaikams ne viską kompensuoja. Mūsų šalis (kol kas) ne iš turtingųjų. Kur jau ten visiems viską kompensuos. Tegul tik diagnozuoja ir gydymą skiria normaliai, ačiū ir už tai

QUOTE(migle) @ 2014 01 31, 14:26)
Onkologinėm ligom sergantiems vaikams ne viską kompensuoja. Mūsų šalis (kol kas) ne iš turtingųjų. Kur jau ten visiems viską kompensuos. Tegul tik diagnozuoja ir gydymą skiria normaliai, ačiū ir už tai 

aš nesakau, kad viską turi kompensuoti

QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 31, 13:51)
, tiesiog prisiminiau, kad prieš kurį laiką Lara rašė, kad būtent Ziborą išsimušė kompensuojamą, ir mano ginė sakė, kad jis kompensuojamas, todėl ir paklausiau 

jo nestukem kompensuoja,bet ne AFS kompikacijoms0
QUOTE(KittyKitty @ 2014 01 31, 14:51)
, tiesiog prisiminiau, kad prieš kurį laiką Lara rašė, kad būtent Ziborą išsimušė kompensuojamą, ir mano ginė sakė, kad jis kompensuojamas, todėl ir paklausiau 

ziboro kompansavimo tvarka manau niekuo nesiskiria nuo fraxio. kai esi nėščia tiesiog kompensuoja mažos molekulinės masės heparinus. man kompensavo fraxį, o ne ziborą, bet dėl alergijos jį pardaviau ir pirkau ziborą, taip kad tavo ginė kažkokią netikslią info turi..
koks saldus tas duris
as vis dar su jumis,turbut kol kitty neisiperes palaikysiu kompanija
aisku ir kitoms,kad nebutu liudna

QUOTE(lara86 @ 2014 01 31, 20:52)
koks saldus tas duris

Kaip smagu

Papildyta:
QUOTE(Limi @ 2014 01 31, 20:47)
ziboro kompansavimo tvarka manau niekuo nesiskiria nuo fraxio. kai esi nėščia tiesiog kompensuoja mažos molekulinės masės heparinus. man kompensavo fraxį, o ne ziborą, bet dėl alergijos jį pardaviau ir pirkau ziborą, taip kad tavo ginė kažkokią netikslią info turi..
Gali būti, nesistebiu, kažkaip pas medikus pastaruoju metu su tikslia info sunkiai

QUOTE(lara86 @ 2014 01 31, 20:52)
koks saldus tas duris

šaunuolė, lara, kad esi geros nuotaikos, ji tau padės pasveikti

QUOTE(Limi @ 2014 02 01, 12:59)
tikiuosi.juk kitaip nebus

O aš šeštadienį pamiršau susileisti vaistus
Labai blogai?...

QUOTE(KittyKitty @ 2014 02 03, 11:15)
Per tą parą nieko neatsitiko, reiškia praneslo