Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

Ne ne is kraujo , is gimdos kaklelio. Gavau siandien atsakyma tai ir nesuprantu teigiamas cia ar ne g.gif gal ant normos ribu del to taip parase..
Atsakyti
QUOTE(monikazal @ 2014 04 30, 15:24)
Parduodu Clexane,40mg/0,4ml. injekcinį tirpalą,užpildytą švirkste. Pakuotėje 10vnt.kaina - 50lt. (viso yra 9 pakuotės,90vnt).Galiojimo laikas 2014/08.Vaistai man buvo išrašyti nėštumo metu,tiesiog liko nepanaudoti. Kreiptis tel.+37062231202. Druskininkai - Vilnius.

Vau, kokia kaina bigsmile.gif aš dvigubai brangiau pirkau ir tai džiaugiausi doh.gif griebkit, kam reikia bigsmile.gif aš dar nežinau, ar man dar reikės..gaila..
Atsakyti

Sveikos busimos ir esamos mamytes. As irgi naudojau fraxiparina ir jo deka turiu nuostabe dukryte. bet nestumo pabaigoje prisipirkau lenkijoj jo daugokai ir liko. turiu 25 svirkstukus, parduociau po 8lt uz viena (t.y. 200lt uz visus). parduosiu visus iskarto, ne po kelis. forumo neseku, labai retai turiu galimybe prisijungti. todel rasykit i email e.e.skucai@gmail.com arba tel 863980463
Atsakyti
QUOTE(mazge123 @ 2014 05 03, 17:48)
Sveikos busimos ir esamos mamytes. As irgi naudojau fraxiparina ir jo deka turiu nuostabe dukryte. bet nestumo pabaigoje prisipirkau lenkijoj jo daugokai ir liko. turiu 25 svirkstukus, parduociau po 8lt uz viena (t.y. 200lt uz visus). parduosiu visus iskarto, ne po kelis. forumo neseku, labai retai turiu galimybe prisijungti. todel rasykit i email e.e.skucai@gmail.com arba tel 863980463

Parduota
Papildyta:
Parduota
Atsakyti
Sveikos merginos,

gydytoja patare issitirti del antifosfolipidinio sindromo...
bet man labai keista...
kadangi pirmas buvo persileidimas 8 savaiciu nestumo.... tiksliau mola...
is antro nestumo turiu 2metuku sunu:)
o trecias ir vel nelaimingas... nesivystantis... vel 8 savaites.... abu kartus dare abrazija nes savaime nieks nevyko...
tai va, as ir mastau... jei jau turiu viena vaikuti ir apie tokius sindromus net nenutuokiau kai laukiausi... ar gali but vis tiek pas mane tas sindromas????
aisku, protingiausia gal butu pasidaryti tyrimus, taciau kazkaip gaila man pinigeliu, jei jis nepasitvirtins...
ir ar ne per velu??? abrazija man dare jau pries tris menesius....
labai prasau patarkit, vis tiek jus jau labai apsisvietusios siuo klausimu:)
aciu....
Atsakyti
QUOTE(sj_sandrute @ 2014 05 09, 11:00)
Sveikos merginos,

gydytoja patare issitirti del antifosfolipidinio sindromo...
bet man labai keista...
kadangi pirmas buvo persileidimas 8 savaiciu nestumo.... tiksliau mola...
is antro nestumo turiu 2metuku sunu:)
o trecias ir vel nelaimingas... nesivystantis... vel 8 savaites.... abu kartus dare abrazija nes savaime nieks nevyko...
tai va, as ir mastau... jei jau turiu viena vaikuti ir apie tokius sindromus net nenutuokiau kai laukiausi... ar gali but vis tiek pas mane tas sindromas????
aisku, protingiausia gal butu pasidaryti tyrimus, taciau kazkaip gaila man pinigeliu, jei jis nepasitvirtins...
ir ar ne per velu??? abrazija man dare jau pries tris menesius....
labai prasau patarkit, vis tiek jus jau labai apsisvietusios siuo klausimu:)
aciu....

Prašyk nukreipimo į santariškes hematologų konsultacijai, jei įtaria afs. Ten tyrimus nemokamai padarys.
Atsakyti
Aš irgi pirmą vaiką sėkminbai išnešiojau, o sindromą turiu. Daug čia mūsų tokių. O per vėlu nebūna, jei jau yra pakitimų, tai yra, taip,kad siūlyčiau būtinai pasidaryti, tie pinigai juokingi palyginus....
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2014 05 09, 12:27)
Prašyk nukreipimo į santariškes hematologų konsultacijai, jei įtaria afs. Ten tyrimus nemokamai padarys.

drinks_cheers.gif

net jei ir reiktų susimokėt, manau geriau 200 lt nei dar viena netektis, stresas, sveikatos gadinimas ir t.t. Tai, kad išnešiojai, nereiškia, kad nėra AFS. sėkmės smile.gif

Kitty, kaip tavo reikalai, ar atsikratei ligos?

Lara, kaip tavo kova su tromboze?
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 05 09, 12:37)
drinks_cheers.gif

net jei ir reiktų susimokėt, manau geriau 200 lt nei dar viena netektis, stresas, sveikatos gadinimas ir t.t. Tai, kad išnešiojai, nereiškia, kad nėra AFS. sėkmės smile.gif

Kitty, kaip tavo reikalai, ar atsikratei ligos?

Lara, kaip tavo kova su tromboze?

Tai būtent, nesulyginama drinks_cheers.gif + ir ta tyrimo kaina..nei randa AFS ir negauni kompensacijos,tai per nėštumą kainuoja apie 4000 Lt, tyrimų kaina
nublanksta smile.gif

Ačiū, kad prisimeni 4u.gif , aš vos judu su labaio labai sudėtinga nėštumine savijauta, mano organizmui dvynukai visgi yra baisingas iššūkis, visko daug, tai dabar galvoju, kurią ligą turi galvoje biggrin.gif Jaučiu, eritemą? Ėjo ir praėjo thumbup.gif nė žymės, vaistų nenaudojau, praėjo savaime thumbup.gif 4u.gif
Kaip tu?
Atsakyti
dekui uz patarimus...
taip ir padarysiu...
nes simptomus kaip ir turiu... po gimdymo visai suprastejo atmintis... o ir i staktas namie dauzaus:) kazkaip maniau, kad cia nuo nemiegotu naktu, bet pasiskaicius apie toki sindroma, kazkaip susimasciau....
bet man baisu....
Atsakyti
QUOTE(sj_sandrute @ 2014 05 09, 13:07)
dekui uz patarimus...
taip ir padarysiu...
nes simptomus kaip ir turiu... po gimdymo visai suprastejo atmintis... o ir i staktas namie dauzaus:) kazkaip maniau, kad cia nuo nemiegotu naktu, bet pasiskaicius apie toki sindroma, kazkaip susimasciau....
bet man baisu....

Va va, aš irgi nustojau daužytis ir vaikščioti su mėlynėm, kai pati susigalvojau išsitirti, nuėjau, susimokėjau ir pradėjau gerti aspiriną, tgai nuo to laiko nebereikia kentėti juokelių, kad vyras muša.
Nieko čia baisaus 4u.gif Neskauda 4u.gif Leidiesi ir geri vaistus ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Laba diena gal prie sio sindromo galima leistis vaistus zibor,laukiu jusu atsakymu.
Atsakyti