Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

O as galvoju,kad kazkiek nestumas itakoja, nes vakar Abr manes klause, kiek laiko praejo nuo paskutines nesekmes. Tai sakiau, kad dar tik pora sav. Tai jis kazkaip apsidziauge, sake, gerai kad ilgai nelaukiau smile.gif

O as sugalvojau, kad visgi pradesiu pati savarankiskai gerti aspirina, na man bus ramiau. O kai sulauksiu tyr ats, tai jis jei neskirs, jei labai labai nereikes, mesiu. Nieko blogo nenutiks mastau g.gif O mazu jis man kazkiek pagelbes labiau, nes dabar tik laukti tai neiseina, as siaip nesu saviveiklininke, bet aspirinas mazesne blogybe nei dar vienas blankstantis II ir nezinia.
Tik dabar pasakykit, ar gerai as sau doze nusistaciau blush2.gif
mano svoris ~ 50 kg, ugis ~ 170, tai pirksiu Aspirin trombo ass 100 mg
4u.gif
Atsakyti
Pifiene, tik turėk galvoje vieną dalyką: jei gersi aspiriną, negalėsi kartoti tyrimų,jei pirmieji bus teigiami. Nes AFS pripažįstamas po 2 tyrimų, kuriuos skiria 3 mėn. Tada nėštumo metu galima gauti kompensaciją vaistams. Kitu atveju jie kainuoja apie 4000 Lt per nėštumą. Man pvz taip yra. Aš pasidariau AFS tyrimus prieš pat IVF ir iš karto, gavus rezultatus, pradėjau gerti aspiriną, negalėjau laukti 3 mėn. Todėl dabar, per nėštumą, moku visą kainą už vaistus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 04 birželio 2014 - 14:31
geriau aspirino negerk.KittyKitty labai teisingai sako.zinok iskkreips rezultatus.
Atsakyti
Oh... doh.gif ir ka as be jusu daryciau 4u.gif
negersiu, lauksiu....stebuklo biggrin.gif juk ju buna, ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 06 04, 16:04)
Oh...  doh.gif  ir ka as be jusu daryciau  4u.gif
negersiu, lauksiu....stebuklo  biggrin.gif  juk ju buna, ar ne  mirksiukas.gif

Būna, būna, aš va vieną turiu tongue.gif ir su tuo aspirinu tai man sakė prieš pastojant gert nežinia ten kiek laiko, tai gal 20 dienų pagėriau, tikrai mažiau nei rekomendavo, ir pastojau, ir išnešiojau, ir dabar va vargstu malonius vargelius smile.gif kai kurios nuo teigiamo NT pradeda gert ir viskas gerai, na aišku, čia nereiškia, kad nereikia klausyt ką gyd sako rolleyes.gif
Papildyta:
Kitty, kaip laikaisi, kaip mažučiai, ar labai jau tave nukankino, gal įvyko stebuklas ir lengviau pasidarė ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 06 04, 16:30)
Būna, būna, aš va vieną turiu  tongue.gif ir su tuo aspirinu tai man sakė prieš pastojant gert nežinia ten kiek laiko, tai gal 20 dienų pagėriau, tikrai mažiau nei rekomendavo, ir pastojau, ir išnešiojau, ir dabar va vargstu malonius vargelius smile.gif kai kurios nuo teigiamo NT pradeda gert ir viskas gerai, na aišku, čia nereiškia, kad nereikia klausyt ką gyd sako  rolleyes.gif
Papildyta:
Kitty, kaip laikaisi, kaip mažučiai, ar labai jau tave nukankino, gal įvyko stebuklas ir lengviau pasidarė ?  4u.gif

4u.gif
Lauksiu ir tikesiu, o kas daugiau belieka siam gydymo periodui rolleyes.gif
O jus nesileidote tu leidziamu vaistuku?
As irgi su baltu pavydu pasiziurejau i Kitty liniuote wub.gif jau greitai du zuikiai bus. Ar zinote, kas gims (atleiskite, jei kazkur raset, neatsimenu, gi as naujoke cia pas jus ax.gif )

Ar dar kas nors darosi tyrimus siomis dienomis be manes? Idomu ar A duos israsa kazkoki, kad galeciau su jumis, mergaites pasidalint, padiskutuot? Nes jei tik susakys, tai as 100 % nieko neatsiminsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2014 06 04, 19:10)
4u.gif
Lauksiu ir tikesiu, o kas daugiau belieka siam gydymo periodui  rolleyes.gif 
O jus nesileidote tu leidziamu vaistuku?
As irgi su baltu pavydu pasiziurejau i Kitty liniuote  wub.gif  jau greitai du zuikiai bus. Ar zinote, kas gims (atleiskite, jei kazkur raset, neatsimenu, gi as naujoke cia pas jus  ax.gif  )

Ar dar kas nors darosi tyrimus siomis dienomis be manes? Idomu ar A duos israsa kazkoki, kad galeciau su jumis, mergaites pasidalint, padiskutuot? Nes jei tik susakys, tai as 100 % nieko neatsiminsiu  doh.gif

leidausi, bet jie pradedami tik nuo širdies veiklos pagal A, bet mes dauguma nelaukėm ir leidomės nuo teigiamo NT.

manau, kad duos, jei bus afs diagnozuotas, nes po to jis bus pagrindas kompensacijai tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 06 04, 13:14)
dabar bijau garantuoti, bet mano supratimu, AFS rodikliai turėtų nepriklausyti nuo nėštumo g.gif  Gal dar kitos atsakys 4u.gif

Labai labai užjaučiu console.gif

aciu, antras kart natur ir antra tokia pat pabaiga, tikiuos ne per velu bus antradieni pasidaryt man tyrima.. buciau lt galeciau viska iskart pasidaryt, o cia turi laukt, prasyt sad.gif man ginius pasake, ka tu cia visu tyrimu nori darytis, palauk, jei trecias kartas toks bus tada nemokamai istirsim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 06 04, 19:36)
leidausi, bet jie pradedami tik nuo širdies veiklos pagal A, bet mes dauguma nelaukėm ir leidomės nuo teigiamo NT.

manau, kad duos, jei bus afs diagnozuotas, nes po to jis bus pagrindas kompensacijai tvarkytis.

Kaip įdomiai. Aš kiek turėjau persileidimų, tai nei karto tos širdies veiklos ir nesulaukiau... Leidausi iškart po teigiamo NT tą patį rytą, buvo gal porą dienų nuo nesulauktų mėnesinių.

P.s. manau, kad rodikliai nuo nėštumo labai priklauso, bet ar tirtis nėštumo metu ar kaip tik negalima, nes iškreipti rezultatai - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 06 05, 09:40)
Kaip įdomiai. Aš kiek turėjau persileidimų, tai nei karto tos širdies veiklos ir nesulaukiau... Leidausi iškart po teigiamo NT tą patį rytą, buvo gal porą dienų nuo nesulauktų mėnesinių.

P.s. manau, kad rodikliai nuo nėštumo labai priklauso, bet ar tirtis nėštumo metu ar kaip tik negalima, nes iškreipti rezultatai - nežinau.

tai matyt pagal A širdies veiklos sulaukti padeda aspirino vartojimas prieš pastojant ir pastojus, sunku pasakyt.. kita vertus, čia turi echo darytis, žiūrėti laukti, paprasčiau nuo teigiamo NT, nieko blogo juk, atvirkščiai, tik padeda smile.gif
Atsakyti
koki aspirina jus perkat? as cia eginau ta trompo ass rast ir ner vaistinese pirkt
Atsakyti
Sveikutės,

Limi,

ačiū už rūpestį 4u.gif prastai ir tik prastėja, jau naktim nebemiegu, nebeturiu vietos visai, nori gal guldyt, šiandien pridaviau tyrimus, pagal juos bus matyt, labai bijo dėl preeklampsijos, nes darosi panašu unsure.gif

Pifiene,

mes turėsime berniuką ir mergytę 4u.gif

Cit,

Trombo ass arba Hertz ass, tik irgi turėk galvoje dėl tyrimų 4u.gif
Atsakyti