QUOTE(kristinukas25 @ 2014 10 10, 19:53)
Dar man idomu kaip turi atrodyt injekcijos vieta, man lieka tokios raudonos demeles (ju turi nebut?) ir kartais paniezti, bet ne pastoviai. Tai cia jau alergija? Dar buvo lyg ir guziukai injekcijos vietose susidare, bet dabar ju nebera, tik raudonos demeles. Atleiskit kad as vel kartojuosi ir klausineju, bet man labai neramu
neturiu siuo metu ko paklausti, ir gines galesiu tik pirmadieni paklaust. Tai kaip manot cia man jau alergija? 

man tas pats buvo, raudona dėmė ir neižulys. Abraitis nematė, aš jam paskambinau ir pasakiau + eozinofilai pakilę buvo. o gal žinai paskutinį kraujo tyrimą? ar nepadidėję eozinofilai?
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 10, 23:59)
O man mergaites kitas klausimas iskylo. Pastebejau kad ant koju turiu nemazai melyniu,daugiausia virs keliu. Tiesiog viena salia kitos, toks jausmas kaip butu sueme dviem rankom ir suspaude ir like pirstu antspaudai. Ar cia normalu kai liedies vaistus ir geri aspirina? ar taip turi buti,o gal man pradeti nerimauti?
Aciu labai uz atsakymus.
Saldziu sapnu.
Aciu labai uz atsakymus.

jei nėra jokio sumušimo, registruočiausi pas hematologą. kažkaip keistoki dalykai.