Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(kristinukas25 @ 2014 10 10, 19:53)
Dar man idomu kaip turi atrodyt injekcijos vieta, man lieka tokios raudonos demeles (ju turi nebut?) ir kartais paniezti, bet ne pastoviai. Tai cia jau alergija? Dar buvo lyg ir guziukai injekcijos vietose susidare, bet dabar ju nebera, tik raudonos demeles. Atleiskit kad as vel kartojuosi ir klausineju, bet man labai neramu  verysad.gif  neturiu siuo metu ko paklausti, ir gines galesiu tik pirmadieni paklaust. Tai kaip manot cia man jau alergija?  blush2.gif

man tas pats buvo, raudona dėmė ir neižulys. Abraitis nematė, aš jam paskambinau ir pasakiau + eozinofilai pakilę buvo. o gal žinai paskutinį kraujo tyrimą? ar nepadidėję eozinofilai?
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 10, 23:59)
O man mergaites kitas klausimas iskylo. Pastebejau kad ant koju turiu nemazai melyniu,daugiausia virs keliu. Tiesiog viena salia kitos, toks jausmas kaip butu sueme dviem rankom ir suspaude ir like pirstu antspaudai. Ar cia normalu kai liedies vaistus ir geri aspirina? ar taip turi buti,o gal man pradeti nerimauti?
Aciu labai uz atsakymus.  4u.gif Saldziu sapnu.

jei nėra jokio sumušimo, registruočiausi pas hematologą. kažkaip keistoki dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 10 11, 16:23)
man tas pats buvo, raudona dėmė ir neižulys. Abraitis nematė, aš jam paskambinau ir pasakiau + eozinofilai pakilę buvo. o gal žinai paskutinį kraujo tyrimą? ar nepadidėję eozinofilai?
Papildyta:
jei nėra jokio sumušimo, registruočiausi pas hematologą. kažkaip keistoki dalykai.

Tai cia paprasto kraujo tyrimo? Jis man pries menesi darytas, tai buvo viskas ok. O kaip tie eozinofilai kraujo tyrime parasyti?
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 10 11, 16:23)

O tai nejaugi niekaip nera buve melyniu? Na ne,sumusimu nebuvo,tiesiog kaip tik tuo metu labai kasiausi kojas iki kraujo,tai sakau gal ir pasizeide ten ir gavosi tokiu melyniu dauguma.
Siauliuose hematologo nera.Ir kiek skaitau cia tai suvokiu kad labiau reikia kad ginekologas ta ziuretu g.gif
Pagalvojus mano dozes nera dideles,idomu kodel tos melynes isslindo doh.gif
Atsakyti
tos melynes nieko baisaus.padidejes kraujegysliu pralaidumas.turiu sita beda,rekomenduoju vitamina c,jis stiprina sieneles negeriau pora men ir vel visa melyna vaikstau,geriu nutrilite ir rekomenduoju.tiesiog musu kraujegysles kazkokios plonos tampa.o del tu guziuku skaiciau jie susidaro ar ten kalcio guziukai ir jue gali ilgai isbuti laikui begant isivaiksto man papie 3-5men buvo.nors ir dabar dar matosi adatu duriu.Ps jei kils klausimu del vitamino c skirtumo ar dar ko susisiekit per az.
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2014 10 11, 22:56)
tos melynes nieko baisaus.padidejes kraujegysliu pralaidumas.turiu sita beda,rekomenduoju vitamina c,jis stiprina sieneles negeriau pora men ir vel visa melyna vaikstau,geriu nutrilite ir rekomenduoju.tiesiog musu kraujegysles kazkokios plonos tampa.o del tu guziuku skaiciau jie susidaro ar ten kalcio guziukai ir jue gali ilgai isbuti laikui begant isivaiksto man papie 3-5men buvo.nors ir dabar dar matosi adatu duriu.Ps jei kils klausimu del vitamino c skirtumo ar dar ko susisiekit per az.

Dekui labai. 4u.gif 4u.gif As jau visokius straipsnius skaiciau del melyniu atsiradimo doh.gif Bet irgi nemazai radau parasyta kad butent nestumo metu ir turint afs atsiranda melyniu,jei teisingai isverciau del kapiliaru trukinejimi (as angliskai info ieskojau).
O dar skaiciau senesnes temas nestukiu kam buvo irgi kuno niezejimas,tai irgi rase kad atsiranda nuo kasimosi ne zaizdos o melynes.Tai man daugiausia tu melyniu ir yra ant koju nes jas labiausiai ir kasausi blush2.gif
Aciu,tikrai ramiau.Stengiuosi islikti racionali ir rami,taciau kai tas nestumas man prilygsta stebuklui iskyla aibe baimiu.Saldziu sapnu visoms ir sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 11, 22:42)
Dekui labai. 4u.gif  4u.gif As jau visokius straipsnius skaiciau del melyniu atsiradimo doh.gif Bet irgi nemazai radau parasyta kad butent nestumo metu ir turint afs atsiranda melyniu,jei teisingai isverciau del kapiliaru trukinejimi (as angliskai info ieskojau).
O dar skaiciau senesnes temas nestukiu kam buvo irgi kuno niezejimas,tai irgi rase kad atsiranda nuo kasimosi ne zaizdos o melynes.Tai man daugiausia tu melyniu ir yra ant koju nes jas labiausiai ir kasausi blush2.gif
Aciu,tikrai ramiau.Stengiuosi islikti racionali ir rami,taciau kai tas nestumas man prilygsta stebuklui iskyla aibe baimiu.Saldziu sapnu visoms ir sveikatos. 4u.gif

as tave puikiai suprantu zinau tavo ta sunku kelia.as ir dabar melyna.ejau pas hematologus tik peciais traukioja bet atradau sau tikrai gerus vitaminus ir kol geriau buvau grazi pasibaige ir vel islindo,o po nestumu jau metai su virs praejo
Atsakyti
QUOTE(kristinukas25 @ 2014 10 11, 19:38)
Tai cia paprasto kraujo tyrimo? Jis man pries menesi darytas, tai buvo viskas ok. O kaip tie eozinofilai kraujo tyrime parasyti?

taip paprastam kraujo tyrime būna arba eo, ar eoz žymimi, jie rodo alerginę reakciją, gydytoja į tam tikrą padidėjimą galėjo ir neatkreipt dėmesio, jei niekuo nesiskundi. manęs klausė, ar neturiu alergijos, sakiau ne, ir tik po to supratau, kad vaistams ta alergija.

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 11, 22:00)
O tai nejaugi niekaip nera buve melyniu? Na ne,sumusimu nebuvo,tiesiog kaip tik tuo metu labai kasiausi kojas iki kraujo,tai sakau gal ir pasizeide ten ir gavosi tokiu melyniu dauguma.

aš žiūrėčiau ar nėra alergijos -gali būt ir vaistams ir dėl šventos ramybės išsitirčiau kepenų fermentus, tam, kad įsitikint, ar nėra nėščiųjų cholestazės
Atsakyti
QUOTE(Limi @ 2014 10 12, 11:44)
taip paprastam kraujo tyrime būna arba eo, ar eoz žymimi, jie rodo alerginę reakciją, gydytoja į tam tikrą padidėjimą galėjo ir neatkreipt dėmesio, jei niekuo nesiskundi. manęs klausė, ar neturiu alergijos, sakiau ne, ir tik po to supratau, kad vaistams ta alergija.
aš žiūrėčiau ar nėra alergijos -gali būt ir vaistams ir dėl šventos ramybės išsitirčiau kepenų fermentus, tam, kad įsitikint, ar nėra nėščiųjų cholestazės

Tai man juk ginius dare treciadieni tyrima del nesciuju cholestazes, bet sake kad kaip ir neturetu buti nes labai mazas mano nestumas dar. Sake kad buna neaiskios kilmes niezejimas nestukems.
O sake jei tyrimai ateis nekokie,ar nors kiek pakite tada jis man paskambins irisrasys kazkokia tabletes gerti del kepenu. Bet neskambino reiskia ok.Beje man israse gerti Tavergyli. Geriu niezti maziau bet niezti.
O kraujo tyrima bendra netrukus vel darysim,tada ir ziuresiu del alergijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 12, 14:28)
Tai man juk ginius dare treciadieni tyrima del nesciuju cholestazes, bet sake kad kaip ir neturetu buti nes labai mazas mano nestumas dar. Sake kad buna neaiskios kilmes niezejimas nestukems.
O sake jei tyrimai ateis nekokie,ar nors kiek pakite tada jis man paskambins irisrasys kazkokia tabletes gerti del kepenu. Bet neskambino reiskia ok.Beje man israse gerti Tavergyli. Geriu niezti maziau bet niezti.
O kraujo tyrima bendra netrukus vel darysim,tada ir ziuresiu del alergijos. 4u.gif

nu nežinau, jei kraujas alergijos nerodo, aš labai abejočiau, ar gert tą vaistą.. rašo, kad nevartot vaikams iki 3 metų, apie vartojimą nėščiosioms info visai neaiški.
Atsakyti
Laba diena,

noreciau paklausti del Afs tyrimo ar reikia siuntimo gines ar galiu uzvaziuoti i bet kokia labaratorija pasidaryti? as itariu kad man sis sindromas yra, dariau 2 ivf ir pasikartojo tas pats ankstyvas persileidimas, bijau kad gydytoja neduos siuntimo nes sako kad cia tiesiog nepilnavertis vaisius, gamtos atranka, as tuo netikiu...
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2014 10 12, 17:34)
Laba diena,

noreciau paklausti del Afs tyrimo ar reikia siuntimo gines ar galiu uzvaziuoti i bet kokia labaratorija pasidaryti? as itariu kad man sis sindromas yra, dariau 2 ivf ir pasikartojo tas pats ankstyvas persileidimas, bijau kad gydytoja neduos siuntimo nes sako kad cia tiesiog nepilnavertis vaisius, gamtos atranka, as tuo netikiu...

jei vln, siūlau važiuoti į santariškes. ten pigiausia, o jei tirsies kur kitur vln., tai tyrimą darys bet kuriuo atveju santariškėse, kitos labės reagentų neturi. siuntimo nereikia.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti