Mačiau, prenumeruoju, bet man reikalingi liudininkų parodymai.
QUOTE(Noa @ 2013 11 08, 14:23)
Mačiau, prenumeruoju, bet man reikalingi liudininkų parodymai.
Kodėl nusprendėt kad jums įdėjau?

Ačiū už rekomendacijas, pati nuspręsiu ką man kalbėti ir su kuo

Merginos, reiktų patarimo iš kur geriausia siųstis Chanel "Beige"? Gal būna rinkiniai su kūno pieneliu? Reikia dovanai.
QUOTE(simre @ 2013 11 08, 08:53)
Jei čia tie, kur visur yra, t.y. ne koks LE, tai turiu. Negaliu sakyt, kad patinka, bet visai išpeikti irgi negaliu. Naudoju daugiausiai kaip pravedimą. Palieka "antspaudą", kas man labai nepatinka. Turiu dar juodą su blizgučiu - grynai vakarinis variantas. Iš esmės tokio tipo šešėliai man ne prie dūšios, padidint spalvų kiekį noriu neturiu ir manau, kad toks neatsiras.
Ačiū

QUOTE(Malena @ 2013 11 08, 15:40)
Merginos, reiktų patarimo iš kur geriausia siųstis Chanel "Beige"? Gal būna rinkiniai su kūno pieneliu? Reikia dovanai.
Man rodos kuno pienelio tokio kvapo kolkas ner. Ne visi kvapai turi taip vadinama "банная линия" kur visokie duso geliai, muilas ir kuvo pieneliai.
Jai tu kalbi apie kvepalus.

QUOTE(v-i-k-a @ 2013 11 09, 11:04)
Man rodos kuno pienelio tokio kvapo kolkas ner. Ne visi kvapai turi taip vadinama "банная линия" kur visokie duso geliai, muilas ir kuvo pieneliai.

Aga, apie tuos pačius. Ačius

QUOTE(Malena @ 2013 11 09, 23:49)

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 11 10, 17:06)

Gal čia ta kolekcija tokia, kad jos gerai nufilmuot neina. Nu va, užsidėjo tą bronzinį eyelinerį - ir nieko nesimato

O čia netamsina

Na nebent idealiam žmogui, pas kurį viskas idealu

O skaistalai tai labai

QUOTE(Noa @ 2013 11 10, 16:49)

Gal čia ta kolekcija tokia, kad jos gerai nufilmuot neina. Nu va, užsidėjo tą bronzinį eyelinerį - ir nieko nesimato

O čia netamsina

Na nebent idealiam žmogui, pas kurį viskas idealu

O skaistalai tai labai

man tai nei 5 nei 9.. eilines spalvos, kurias galima manau laisvai atitaikyti ir kitose firmose..(na zinoma zinoma isskyrus naglaki

ir galbut is tikruju, nelabai eina tas spalvas perteikti ir vaizda, bet man

Turiu ant dienu gauti 317 lupdazi, tikiuosi, kad jis ispirks kalte uz tokia prastoka kolekcija

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 11 10, 17:59)
man tai nei 5 nei 9.. eilines spalvos, kurias galima manau laisvai atitaikyti ir kitose firmose..(na zinoma zinoma isskyrus naglaki
). O skaistalai verti apmastymo

Juo labiau, kad jei lygiai taip kaip ji pasidažius, tai realiai - nu kur eit? Jai gerai, ji tamsi, taip ryškiai neatrodo

Iš esmės pagrindui naudočiau pačią šviesiausią, o šonams ir paakiams turėčiau pasirinkimą iš keturių

Gal čia į kokius afroamerikiečius orientuota, tai jiems čia gal normaliausi nudiniai atspalviai

Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 11 10, 17:59)
Turiu ant dienu gauti 317 lupdazi, tikiuosi, kad jis ispirks kalte uz tokia prastoka kolekcija 

Aš kadangi Chanel lūpdažiais išvis nepasitikiu, tai bijau - o jei dabar visos kolekcijos bus prastos? Peter Philips tai iš jų išėjo, aha, ir kas dabar ten pas juos viską kurs???

Eisim, vaikai, darnia greta pas diorą

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 11 10, 18:36)
kai gausiu ir ismeginsiu atsraportuosiu.. Bet jaucia mano sirdis, kad teks chanel kazkuo kitu keisti.. nes vien tik grazia pakuote soti ir grazi nebusi 

Chanel galima prisipirkti pudrų, akių pieštukų, rūžų... Tušų gal. Visai man nieko. Tik gal ne bronzinių

Dar man jų pieštukiniai šešėliai, kur šią vasarą daug buvo, labai patinka. Bet kreminiai šešėliai man toks daugiau gal vasarinis reikalas...
Dar kai būna visokios blizgios pudros, irgi žmonės giria.
O vat akių šešėliai ir lūpdažiai man asmeniškai Dioro geriau, čia jau šitas pons pirmauja

Užsisakiau tušiuką, pirmas mano gyvenime iš Chanel, vis pirkdavau tai dior, tai nars, tai lancome ar ysl, nu galvoju kada daugiau kitą kartą, jei ne šįsyk suteikt šansą chaneliui
Stebuklo nesitikiu, bet norėčiau kad pariestų ir iššukuotų blakstutes, nes manosios linkusios veltis
Ir dar kad nesukibintų norėčiau.... Norai mano nedideli, nereiklūs kaip ir....
Jau kaip laukiuuuuu parkeliaujant jo

Jau kaip laukiuuuuu parkeliaujant jo