Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Joviva @ 2013 11 22, 21:49)
Šitas mano wish list'e
Chanel LÈVRES SCINTILLANTES GLOSSIMER, sweet beige 297  smile.gif

thumbup.gif puiki spalva. NORIU doh.gif Kiek LT kainuoja šie blizgesiukai? Tikiuosi Kristėj jų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 11 23, 09:35)
thumbup.gif puiki spalva. NORIU  doh.gif  Kiek LT kainuoja šie blizgesiukai? Tikiuosi Kristėj jų yra  g.gif

Spalva ir man patinka, graziai ziurejosi, testavau Kauno akropolyje, ten tikrai yra. O dėl kainos gal merginos patikslins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 11 23, 08:35)
thumbup.gif puiki spalva. NORIU  doh.gif  Kiek LT kainuoja šie blizgesiukai? Tikiuosi Kristėj jų yra  g.gif

Turiu butent sia spalva, labai labai grazi, tik pats blizgis, man noretusi kad jis butu toks drekinantsi labaiu , o kaina berod 99 lt smile.gif
Atsakyti
Vakar įsigyjau Chanel pieštuką akims 64 Graphite (pilkas), kolkas po pirmų bandymų esu juo patenkinta, brėžia lengvai, spalva intensyvi, minkštas.... wub.gif
user posted image
Atsakyti
Vakar nusipirkau pudra, del kurios triedziu jau seniai bebe.gif
user posted image

Dar nebandziau , eisiu po pietu i parduotuve ir isbandysiu mirksiukas.gif
Norika ir as vakar ziurinejau i piestukus, bet taip ir neemiau , nes nezinau kokio noriu, ar koks geresnis . Issukamas, droziamas ar flamasteris . Gal kuri bandete ne viena ,kokie atsiliepimai ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 24 lapkričio 2013 - 11:49
as laukiu pareinant issukamo, galesim su Norika palygint biggrin.gif flomasteris tai manau visai kitos kategorijos smile.gif Norika, ant voko neatsispaudzia per diena?
Atsakyti
QUOTE(Airinė* @ 2013 11 24, 12:48)
Norika ir as vakar ziurinejau i piestukus, bet taip ir neemiau , nes nezinau kokio noriu, ar koks geresnis .  Issukamas, droziamas ar flamasteris . Gal kuri bandete ne viena ,kokie atsiliepimai ?  ax.gif

Bandžiau išsukamą pačioj parduotuvėj, patiko minkštumas, perlamutriškumas, bet nepatiko kainos ir kiekio santykis, todėl apsistojau ties drožiamu, jis buvo pigėlesnis ir kiekio didesnio rolleyes.gif O ir šiaip man labiau reikėjo paprasto pieštuko, ne parlamutrinio kreminės konsistencijos smile.gif

QUOTE(dominica @ 2013 11 24, 23:06)
Norika, ant voko neatsispaudzia per diena?

Oi nea.... schmoll.gif Nėra jis šlapiai brėžiantis ar per minkštas, kad paskui įspaudai liktų unsure.gif
Atsakyti
Savaite naudojama pudra:
user posted image

Patinka ir labai, vienintelis reklamos neatitikimas, tai matinio vaizdo 12 val tikrai neislaiko, kad pasiekciau toki rezultata galvoju isigyti primer'i, gal chanel'io koki rekomenduotumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 11 24, 23:53)
Bandžiau išsukamą pačioj parduotuvėj, patiko minkštumas, perlamutriškumas, bet nepatiko kainos ir kiekio santykis, todėl apsistojau ties drožiamu, jis buvo pigėlesnis ir kiekio didesnio  rolleyes.gif O ir šiaip man labiau reikėjo paprasto pieštuko, ne parlamutrinio kreminės konsistencijos  smile.gif 

Išsukami ne visi perlamutriniai, krūva ir matinių biggrin.gif

Bet vat kiekis tai jų tikrai neįspūdingas. Faktas. Jau vieną pabaigiau, santal spalvos, rudą. Bet naudojau kasdien nepadėdama smile.gif
Bet vis viena turiu tris biggrin.gif

O va tokio neturiu. O jis vandeniui atsparus? Noriu vandeniui atsparaus, kažkaip man būtent pieštukai vandeniui atsparūs geriau laikosi.

Kažin, kokia šito kaina?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 24, 23:21)
Išsukami ne visi perlamutriniai, krūva ir matinių biggrin.gif

Bet vat kiekis tai jų tikrai neįspūdingas. Faktas. Jau vieną pabaigiau, santal spalvos, rudą. Bet naudojau kasdien nepadėdama smile.gif
Bet vis viena turiu tris biggrin.gif

O va tokio neturiu. O jis vandeniui atsparus? Noriu vandeniui atsparaus, kažkaip man būtent pieštukai vandeniui atsparūs geriau laikosi.

Kažin, kokia šito kaina?

As turiu toki ambre berods spalvos, kaina man rodos 79, jeigu atmintis neapleidzia, vienintelis man jo minusas kad negali jo deti i ta waterline kaip anglai sako, nes nubega, nu i ta apatinio voko vieta virs blakstienu biggrin.gif Bet siaip tikrai minkstas, graziai brezia ir labai graziu spalvu yra, o ir laiko gerai, neatsispaudzia .
O kaip tie issukami? Kaip jie laikosi toje vietoje kuria pries tai aprasiau ?biggrin.gif Gal kas bandet. Noreciau kokios kuno spalvos perlamutrinio, jau esu viena nusiziurejus bet vis pabijau ar nenubegs kaip maniskis, nes tik tai vietai ji ir pirkciau.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(bio @ 2013 11 24, 22:58)
Savaite naudojama pudra:
user posted image

Patinka ir labai, vienintelis reklamos neatitikimas, tai matinio vaizdo 12 val tikrai neislaiko, kad pasiekciau toki rezultata galvoju isigyti primer'i, gal chanel'io koki rekomenduotumet? blush2.gif

Na man si pudra net ja tik uztepus neduoda matinio vaizdo, plius ka jau kalbeti apie matiskumo islaikyma tiek valandu biggrin.gif Man tik joje kas nepatinka akd ji labai oksiduojasi ir per diena nuoranzinuoja ir patamseja,ai ir kartais jai susisukdavo mane sunervinti ir ji tiesiog dienos eigoje atsokdavo nuo veido, tai kai tepdavausi budavo 50/50 ar su ja viskas bus gerai, todel teko man ja parduoti..Kazkas matyt su mano oda nedraugavo joje.
O del baziu tai kiek zinau pas chanel tos le blanc visos bazes illuminating tai jos kaip tik svytejimo suteiks odai o ne matiskumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2013 11 25, 02:26)
As turiu toki ambre berods spalvos, kaina man rodos 79, jeigu atmintis neapleidzia, vienintelis man jo minusas kad negali jo deti i ta waterline kaip anglai sako, nes nubega, nu i ta apatinio voko vieta virs blakstienu biggrin.gif Bet siaip tikrai minkstas, graziai brezia ir labai graziu spalvu yra, o ir laiko gerai, neatsispaudzia .
O kaip tie issukami? Kaip jie laikosi toje vietoje kuria pries tai aprasiau ?biggrin.gif Gal kas bandet. Noreciau kokios kuno spalvos perlamutrinio, jau esu viena nusiziurejus bet vis pabijau ar nenubegs kaip maniskis, nes tik tai vietai ji ir pirkciau.. g.gif

Tie išsukami yra waterproof. Man jie ant waterlinijos visai laiko. Nu ne taip jau ten, kad ryte užsitepei, 10 vakaro gryžai ir viskas kaip buvę, bet geriau už kitus. Nes iš principo labai ilgai tai man ten niekas nelaiko biggrin.gif Bet nevarva, nesiterlioja, negraužia... Aš su linzėm, tai man aktualu, bet bendrai viskas ten gerai.
Tik vat šviesų pirkdama pažiūrėčiau, kas ten per pigmentacija. Tik tamsius bandžius... Vis vien kažkokia pigmentacija turėtų būt, kitaip kokia iš jo nauda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 lapkričio 2013 - 08:09
QUOTE(Noa @ 2013 11 25, 08:08)
Tie išsukami yra waterproof. Man jie ant waterlinijos visai laiko. Nu ne taip jau ten, kad ryte užsitepei, 10 vakaro gryžai ir viskas kaip buvę, bet geriau už kitus. Nes iš principo labai ilgai tai man ten niekas nelaiko biggrin.gif Bet nevarva, nesiterlioja, negraužia... Aš su linzėm, tai man aktualu, bet bendrai viskas ten gerai.
Tik vat šviesų pirkdama pažiūrėčiau, kas ten per pigmentacija. Tik tamsius bandžius... Vis vien kažkokia pigmentacija turėtų būt, kitaip kokia iš jo nauda?

Tai jo, as va ta sviesia sampaine i rausvuma noriu spalva, spalva rose kazkas vadinai. Bet nu as tikiuosi laikys tada kaip ir visi jie , reikes pratestuoti parduotuveje ax.gif Jeigu jums laiko tamsus tai jau zingsnis i prieki lotuliukas.gif
Atsakyti