QUOTE(Noa @ 2013 11 24, 23:21)
Išsukami ne visi perlamutriniai, krūva ir matinių
Bet vat kiekis tai jų tikrai neįspūdingas. Faktas. Jau vieną pabaigiau, santal spalvos, rudą. Bet naudojau kasdien nepadėdama

Bet vis viena turiu tris
O va tokio neturiu. O jis vandeniui atsparus? Noriu vandeniui atsparaus, kažkaip man būtent pieštukai vandeniui atsparūs geriau laikosi.
Kažin, kokia šito kaina?
As turiu toki ambre berods spalvos, kaina man rodos 79, jeigu atmintis neapleidzia, vienintelis man jo minusas kad negali jo deti i ta waterline kaip anglai sako, nes nubega, nu i ta apatinio voko vieta virs blakstienu

Bet siaip tikrai minkstas, graziai brezia ir labai graziu spalvu yra, o ir laiko gerai, neatsispaudzia .
O kaip tie issukami? Kaip jie laikosi toje vietoje kuria pries tai aprasiau ?

Gal kas bandet. Noreciau kokios kuno spalvos perlamutrinio, jau esu viena nusiziurejus bet vis pabijau ar nenubegs kaip maniskis, nes tik tai vietai ji ir pirkciau..
Papildyta:
QUOTE(bio @ 2013 11 24, 22:58)
Savaite naudojama pudra:
Patinka ir labai, vienintelis reklamos neatitikimas, tai matinio vaizdo 12 val tikrai neislaiko, kad pasiekciau toki rezultata galvoju isigyti primer'i, gal chanel'io koki rekomenduotumet?
Na man si pudra net ja tik uztepus neduoda matinio vaizdo, plius ka jau kalbeti apie matiskumo islaikyma tiek valandu

Man tik joje kas nepatinka akd ji labai oksiduojasi ir per diena nuoranzinuoja ir patamseja,ai ir kartais jai susisukdavo mane sunervinti ir ji tiesiog dienos eigoje atsokdavo nuo veido, tai kai tepdavausi budavo 50/50 ar su ja viskas bus gerai, todel teko man ja parduoti..Kazkas matyt su mano oda nedraugavo joje.
O del baziu tai kiek zinau pas chanel tos le blanc visos bazes illuminating tai jos kaip tik svytejimo suteiks odai o ne matiskumo