Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Noa @ 2013 12 07, 20:35)
Pagooglinau apie bronzantą. Blogai, dabar ir man reikia biggrin.gif

Kaip čia taip dabar? Pramiegojai? Bet ar tikrai reik? Man jis baisiai ryžas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 12 07, 13:52)
kazi centrine kristiana turi si bronzanta?  g.gif  nes kiek kur ziurejau tai nera  doh.gif ar jo is viso pas mus nera?

99% esu tikra, kad nera.. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nezinau ar cia pataikiau,bet kadangi chanel viena megiamiausiu kosmetikos gamintoju,tai tikiuosi,kad cia biggrin.gif
Ieskau rekomendaciju....Iki siol kazkaip uztekdavo paprastos kompaktines pudros.Bet dabar ziuriu,kad ir paakiai pajuode ir ties nosies sparneliais atsirade paraudimai ir siaip veidelis kazkokio sviezumo prasosi...Cia ziuriu nemazai nusimananciu chanelproduktuose,sakau,gal rekomenduoti keleta priemoniu galetumet? ax.gif 4u.gif Laiko gal kas diena didelems ceremonijoms ir neturesiu,bet buna ir iseiti kur norisi ir norisi graziai iseiti blush2.gif
Atsakyti
Kuria kremine pudra rekomenduotumete misriai i riebuma odai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 07, 20:27)
Kuria kremine pudra rekomenduotumete misriai i riebuma odai  ax.gif

Mat Lumiere
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 07, 21:29)
Mat Lumiere

drinks_cheers.gif naudoju ir labai patinka
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 01 07, 20:29)
Mat Lumiere

Kazkaip apie sia ir galvojau. tik bijau iskarto visa bonka imt... reik gal kokio likucio paieskot ax.gif
Man labai patiko ta sausa kur pirkau neseniai . Esu rasius ... Toki grazu atspalvi ir aksomini veideli padaro wub.gif Bet va kremine naudoju kita, noriu vienos linijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 07 sausio 2014 - 20:40
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 07, 21:39)
Kazkaip apie sia ir galvojau. tik bijau iskarto visa bonka imt... reik gal kokio likucio paieskot  ax.gif
Man labai patiko ta sausa kur pirkau neseniai . Esu rasius ...  Toki grazu atspalvi ir aksomini veideli padaro  wub.gif Bet va kremine naudoju kita, noriu vienos linijos  ax.gif

kokia sausa turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airinė* @ 2014 01 07, 20:39)
Kazkaip apie sia ir galvojau. tik bijau iskarto visa bonka imt... reik gal kokio likucio paieskot  ax.gif
Man labai patiko ta sausa kur pirkau neseniai . Esu rasius ...  Toki grazu atspalvi ir aksomini veideli padaro  wub.gif Bet va kremine naudoju kita, noriu vienos linijos  ax.gif

mano oda mišri/į riebumą, kai ją naudojau buvau patenkinta. Kas ypač patinka, kad jų atspalviai man labai tinka. Veidą padaro matinį. Bet pvz. nuo veido nuplaukia greičiau nei GA designer lift, kurią dabar naudoju.
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 07, 21:02)
kokia sausa turi? 4u.gif

sita
QUOTE(Airinė* @ 2013 11 24, 11:48)
Vakar  nusipirkau pudra, del kurios triedziu jau seniai bebe.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 07 sausio 2014 - 21:14
Aciu uz nuoroda, nes as apie kompaktine masciau, nes kremine Chanel turiu smile.gif kokia spalva turi, kiek jos gramu ir kiek pas mus kainuoja? smile.gif
Atsakyti
Mano spalva beige30 , mokejau atrodo 180 lt.
Cia ji naudoja be kremines , bandziau ir as, visai lengvai graziai atrodo, kasdienai tinka, bet tada kai nereik didelio maskavimo, nes buna dienu, kai butinai turiu askuot, isdygsta tokiu spuogu doh.gif Nors jau ne jaunikle, bet dar nesubrestu... doh.gif

12 gr mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bio @ 2014 01 07, 21:15)
nes kremine Chanel turiu smile.gif  kokia spalva turi, kiek jos gramu ir kiek pas mus kainuoja?

o tavo kremines kokia spalva ? kiek uztenka buteliuko, ar tu pirma karta pirkai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinė*: 07 sausio 2014 - 21:21