Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(SaulynaSon @ 2013 11 25, 02:26)

Na man si pudra net ja tik uztepus neduoda matinio vaizdo, plius ka jau kalbeti apie matiskumo islaikyma tiek valandu biggrin.gif Man tik joje kas nepatinka akd ji labai oksiduojasi ir per diena nuoranzinuoja ir patamseja,ai ir kartais jai susisukdavo mane sunervinti ir ji tiesiog dienos eigoje atsokdavo nuo veido, tai kai tepdavausi budavo 50/50 ar su ja viskas bus gerai, todel teko man ja parduoti..Kazkas matyt su mano oda nedraugavo joje.
O del baziu tai kiek zinau pas chanel tos le blanc visos bazes illuminating tai jos kaip tik svytejimo suteiks odai o ne matiskumo mirksiukas.gif

Matomai nuo odos priklauso, nes man ji neoranzeja dienos begy, o matiskumas, kokias 4-5 val. islaiko smile.gif bandziau baze givenchy, gal prie jos ir reiks likt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Airinė* @ 2013 11 24, 12:48)
Vakar  nusipirkau pudra, del kurios triedziu jau seniai bebe.gif
user posted image

Dar nebandziau , eisiu po pietu i parduotuve ir isbandysiu  mirksiukas.gif
Norika ir as vakar ziurinejau i piestukus, bet taip ir neemiau , nes nezinau kokio noriu, ar koks geresnis .  Issukamas, droziamas ar flamasteris . Gal kuri bandete ne viena ,kokie atsiliepimai ?  ax.gif

Kai isbandysit parasykit kokie yspudziai? Bei kokia spalvyte emet? smile.gif
Atsakyti
Gal kuri zinot kiek Kristianoj kainuoja Le Blanc Sheer Illuminating Base? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2013 11 22, 21:49)
Šitas mano wish list'e
Chanel LÈVRES SCINTILLANTES GLOSSIMER, sweet beige 297  smile.gif

"Pasimatavau" aš jį Kristėj. Na įspūdžio tokio, kokio tikėjausi pasižiūrėjus internete man nepaliko. MB irgi sakė, kad negražiai man jis žiūris doh.gif teks pratęst paieškas.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 11 28, 09:02)
"Pasimatavau" aš jį Kristėj. Na įspūdžio tokio, kokio tikėjausi pasižiūrėjus internete man nepaliko. MB irgi sakė, kad negražiai man jis žiūris  doh.gif teks pratęst paieškas.

Cia dar turbut nuo paciu lupu ir ju pigmento priklauso kaip atrodys spalva, pvz mano lupos turi stipru raudona pigmenta, tai man jokios nude spalvos nesiziuri ir netinka, siaip pati turiu 161 numeriuka, labai grazi spalvyte ir manau kiekvienai tiktu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 11 28, 09:02)
"Pasimatavau" aš jį Kristėj. Na įspūdžio tokio, kokio tikėjausi pasižiūrėjus internete man nepaliko. MB irgi sakė, kad negražiai man jis žiūris  doh.gif teks pratęst paieškas.

turiu as ta blizgi.. blogesnio neturejau doh.gif dengiasi tai fu-fu-fu kaip, spalva grazi, bet bendrai tikrai nevertas demesio... censored2.gif
Atsakyti
gal žinote ar centrinėje kristianoje yra chanel skaitalai 84 accent?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 03 gruodžio 2013 - 23:13
QUOTE(AnnaKonda @ 2013 11 29, 15:34)
turiu as ta blizgi.. blogesnio neturejau  doh.gif  dengiasi tai fu-fu-fu kaip, spalva grazi, bet bendrai tikrai nevertas demesio... censored2.gif

o man kaip tik sitie chanel blizgiai vieni geriausiu,o ir spalva sita turiu,tai man patinka visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 12 05, 09:56)
o man kaip tik sitie chanel blizgiai vieni geriausiu,o ir spalva sita turiu,tai man patinka visai smile.gif

Pritariu ,man jsi irgi patinka smile.gif
Atsakyti
siandien isigyjau dar vienus chanel skaistalus joues contraste 85 evocation spalvyte. kazkaip atsibodo visos rozines, koralines spalvos,uzsimaniau pabandyti kazka naujo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aljana @ 2013 12 05, 18:29)

Naujausiems pirkiniams yra atskira tema.
Ir kitą kartą sumažinkit foto prieš keldama.
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 12 05, 18:47)
QUOTE(aljana @ 2013 12 05, 18:29)

Naujausiems pirkiniams yra atskira tema.
Ir kitą kartą sumažinkit foto prieš keldama.

kiek zinau,cia chanel tema, todel ir keliu,ka isigyjau is CHANEL.
o foto,jei mokeciau,sumazinciau biggrin.gif aciu uz demesi
Atsakyti