Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika

QUOTE(campa @ 2013 11 29, 20:13)

oj, campa.... kaip faina!!!! clap.gif

busiu visa pirmadieni prie kompo ir lauksiu is Taves ziniu! mirksiukas.gif

man dar pusantros savaites beliko! thumbup.gif
jau po truputi pradedu krautis smutkes I lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 11 30, 01:25)
oj, campa.... kaip faina!!!!  clap.gif

busiu visa pirmadieni prie kompo ir lauksiu is Taves ziniu!  mirksiukas.gif

man dar pusantros savaites beliko!  thumbup.gif
jau po truputi pradedu krautis smutkes I  lithuania.gif

aciu 4u.gif nepazadu po op iskart ziniu, nes neaisku kaip jausiuos blush2.gif o ka kraunies jei ne paslaptis, as dar nieko, visiskai nieko nesu susikrovus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 11 30, 09:29)
aciu  4u.gif  nepazadu po op iskart ziniu, nes neaisku kaip jausiuos  blush2.gif  o ka kraunies jei ne paslaptis, as dar nieko, visiskai nieko nesu susikrovus  biggrin.gif

Campa-nuostabaus tau grozio miegelio pirmadieni!!!!Lauksim issimiegojusios ir nuostabiai "paturbintos" mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

apturėjau studijų praktiką keturias savaites, tai neprisijungiau.

žiū naujai pasigražinusių yra bigsmile.gif greito gijimo 4u.gif

dėl skysčių. daktarui nerašiau, nes nėr prasmės. bandysiu susitikti tarp Kalėdų ir Naujų tik apžiūrai. įtariu, kad pas mane skysčiai pilve, dėl to išsipučiau. aš gi studentauju ir, deja, neturėjau galimybės daug gulinėti - tik pirmąją savaitę. vėliau, deja, nuo 8 ryto iki 4 vakaro sėdėdavau. bandžiau vaikščioti kiek įmanoma, kojas kilnoti, bet buvo per mažai matyt. tai ir turiu ką turiu. daugiau nesipučiu kolkas, pilvas paminkštėjo, lyg ir apmažėjo. pradėjau vėl šiaurietišką vaikščiojimą, tikiuosi kad greit vaizdas pasikeis. įkelsiu nuotraukas per Kalėdas, kai bus trys mėnesiai

taip kad prižiūrėkit save tos, kurios šviežiai operavosi
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 11 30, 14:45)
sveikos,

apturėjau studijų praktiką keturias savaites, tai neprisijungiau.

žiū naujai pasigražinusių yra  bigsmile.gif greito gijimo  4u.gif

dėl skysčių. daktarui nerašiau, nes nėr prasmės. bandysiu susitikti tarp Kalėdų ir Naujų tik apžiūrai. įtariu, kad pas mane skysčiai pilve, dėl to išsipučiau. aš gi studentauju ir, deja, neturėjau galimybės daug gulinėti - tik pirmąją savaitę. vėliau, deja, nuo 8 ryto iki 4 vakaro sėdėdavau. bandžiau vaikščioti kiek įmanoma, kojas kilnoti, bet buvo per mažai matyt. tai ir turiu ką turiu. daugiau nesipučiu kolkas, pilvas paminkštėjo, lyg ir apmažėjo. pradėjau vėl šiaurietišką vaikščiojimą, tikiuosi kad greit vaizdas pasikeis. įkelsiu nuotraukas per Kalėdas, kai bus trys mėnesiai

taip kad prižiūrėkit save tos, kurios šviežiai operavosi

Šitas irgi nepadeda, pasirodo biggrin.gif Nesvarbu, ar sėdėsi, ar judėsi, skysčiai kaupsis. Pasak gydytojo - REIKIA KUO DAUGIAU GULĖTI tongue.gif Na, man sakė, kad tai nėra itin pavojinga ir kad jeigu būčiau kitam mieste ar kitoj, tai tiesiog reikėtų laukti, kol viskas savaime išsivaikščios, nes organizmas vistiek dirba savo darbą nuolat ir valo mus nuo negerų dalykų - bacilų, skysčių ir pan. Bet, kadangi, aš čia vietoj ir galiu kas 2 dienos nulėkt į perrišimus, tai ta proga ir nuleidžia su švirkštu man to skystimėlio, kad ir man, ir pilvukui lengviau adaptuotis būtų biggrin.gif Aš tai sakau, kad galėjo tuos drenus palikt savaitėlei, tai nereiktų adatų durti, vaikščiočiau kaip su rankinuku su taais bambaliukais pakabintais, o limfa pati išbėgų lotuliukas.gif Juokas pro ašaras, aišku, geriau, kad taip nebūtų mirksiukas.gif

Tavo foto mačiau papūsto pilvuko, tikrai pasikaupę matosi. Turėtų ir patirpęs pilvas gerokai būt toj vietoj, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hererra: 30 lapkričio 2013 - 16:59
labos smile.gif
foto porą su bambaskaru įdėjau biggrin.gif jau kokia laiminga tai šakės biggrin.gif dar užpakalio apimtį 5-8 cm numažint ir bus tobula biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Kada išlipot iš korseto? Man 2 mėn ir savaitė po operacijos,bet aš jau pora savaičių jo nenešioju. Trina jis man po krūtine iki žaizdų, košmaras... Antradienį varau pasirodyt pas K.M.,tai galvoju užsidėt ar ne? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2013 12 01, 12:52)
Labas smile.gif

Kada išlipot iš korseto? Man 2 mėn ir savaitė po operacijos,bet aš jau pora savaičių jo nenešioju. Trina jis man po krūtine iki žaizdų, košmaras... Antradienį varau pasirodyt pas K.M.,tai galvoju užsidėt ar ne? lotuliukas.gif

pas mane labai panasus terminas. As dar nesioju. Kazkaip man su juo saugiau ax.gif Bet manau einant pas gydytoja nebutina jo detis...
Atsakyti
QUOTE(Ladina @ 2013 12 01, 09:52)
Labas smile.gif

As turbut gerokai ilgiau pernesiojau nei rekomenduoja 2 men-mano darbas su vaikuciais tai as ji devedama daug saugiau jauciausi.Ir aplamai,pati pajauti kada gali valdyt po truputuka raumenukus,tada ir turbut laikas mest....
Ji nesioji del saves o ne del gydytojo-tai ne manau kad einant reik spec uzsidet
Atsakyti
Nijolee, aciu uz palinkejima 4u.gif jau pradeda vidurius sukt is baimes...
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2013 11 30, 19:29)
labos smile.gif
foto porą su bambaskaru įdėjau biggrin.gif jau kokia laiminga tai šakės biggrin.gif dar užpakalio apimtį 5-8 cm numažint ir bus tobula biggrin.gif

Gražu smile.gif Aš laukiu ir baisiai kol praeis tie tempimai ir nepatogumai ir kai pilvo vaizdas jau susinormalizuos nuo visų tinimų. Tada galvosiu, ar verta kalt bambaskarą ar tatoo kokią organizuotis bigsmile.gif

QUOTE(Ladina @ 2013 12 01, 12:52)
Labas smile.gif

Dabar man atrodo, kadd visą gyvenimą iš jos neišlipsiu lotuliukas.gif

QUOTE(campa @ 2013 12 01, 14:57)
Nijolee, aciu uz palinkejima 4u.gif  jau pradeda vidurius sukt is baimes...

Ramiai tik mirksiukas.gif Be panikos ir baimingų minčių, o su pasitikėjimu ir ryžtu reik keliaut rytoj thumbup.gif Gali man į AŽ parašyt kokį ten mišinį dareisi randui?
Atsakyti
QUOTE(campa @ 2013 12 01, 11:57)
Nijolee, aciu uz palinkejima 4u.gif   jau pradeda vidurius sukt is baimes...

Campa,brangioji,ramiai lauk zinau kad nervukas yra,bet juk pas spec i ligonine guli o ne velniai zino kur mirksiukas.gif As jau kabinete sedejau kol popieriukus tvarke,tai galvojau numirsiu,prisimasciau kad pamatuos spaudima ir pamatys kad is baimes sukiles,sakau pargrus namo,bet po to greit mintis permeciau kokia busiu po to ir lyg ramiau daresi(tuom guodziau)save.As parskridau tik su savo pagranduke,tai to palaikymo praktiskai neturejau,o tu juk namuose seimoje lauki....
Stiprybes ir issimiegok ant pilvuko sianakt-po to ilgai negalesi mirksiukas.gif
Nepergyvenk viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolee76: 01 gruodžio 2013 - 17:16