QUOTE(santi @ 2013 12 02, 09:40)
Hererra - labai gerai pasitobulinai

Patinimas nueis ir bus nerealiai
Ačiū! Labai to laukiu, nesdar netikiu, kad pilvas bus plokščias ir lygus
QUOTE(virginp @ 2013 12 02, 10:41)
1. Hererra, del kito miesto Kaunas ar Vilniaus as nebijau, taciau man baisu, jei bus kas negerai (as skysciai, ar gis blogai), turesiu vazinet nuolat ten? O kaip su tais skysciais? Ar jie pas visas kaupiasi? Ar masazus gydytojas pataria kur geriau darytis?
2. Taip dabar darysiuos pilva ir riebalus aplink pilva. Prasiau Klaipedos gydytoju, kad ir nuo liaskyciu apsiurbtu, taciau pradejo sakyti, kad tai jau gautusi sudetinga operacija ir t.t.

Tai nebezinau kaip pasielgti

Veliau tikrai darysiuos ir krutine, nes kaip suprantu, tai krutines iskarto tikrai niekas nedarys?
1. Dvi naktis vistiek būni klinikoj po OP, jie stebi, žiūri, ar nėra blogėjimo. Jeigu niekas nepasireiškia, tai retai kada komplikuojasi. Jei jau bus kas negerai ar pati jausi diskomfortą dėl ko nors, tai ir atvyksi apžiūrai. Skysčiai kaupiasi tikrai ne visoms, arba, gal geriau sakyti, kad visoms skirtingai - vienoms praeina tinimai savaime, kitoms užsilaiko apačioj pilvuko ilgiau, bet tai nėra tragiška. Aišku, pati sau adatos nedursi kad ištraukt, bet juos galima ir masažais "išvarinėt", tik ilgiau užtrunka. Man tą daro, nes aš kasdien i masažus važiuoju, tuo pačiu ir pas gydytoją kas antrą dieną pasirodau.
2. Tikrai daro viską kartu, tik trunka operacija visą darbo dieną beveik

Tik reikia kalbėti su gydytoju ir tartis
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 12 02, 10:49)
As gyvenu Uk, pati esu is Vilniaus, o operuosiuos Kaune.
Mane tvarkys nuo keleniu iki kaklo!

siurbs liaskas, temps pilva ir turbins (.)(.)

operacija sudetinga, bet pooperacinis laikotarpis vienas
Na ryžtas tavo uždegantis

Galinga OP ir galingi jausmai po jos bus...nu bet rezultatas
QUOTE(*Saulyte2009* @ 2013 12 02, 11:08)
Campa tikriausiai jau uzmigo grozio miegelio!
Na, aš manau, kad šiandien iš jos žinių kaži ar bus, nes OP baigiasi tik apie 15val, tai pora val "išsiblaivyt", paskui susipažint su visais skausmeliais ir pan....bet laukiam laukiam