QUOTE(color77 @ 2013 12 03, 11:11)
Labas rytas visoms

bandysiu ir aš įsilieti į jūsų būrį, kadangi ruošiuosi pasiturbinti...

todėl klausimų kyla nuolat ir daug. tad klausimas toks: kokio svorio buvote kai jums darė pilvo plastiką ir/ar riebalų nusiurbimą? (lygtai apie tai per daug nieko nerašyta, nebent pražioplinau...)
Sveika! Junkis junkis
Ką tu turi omenyje, kalbėdama apie svorį? Nes mano svoris buvo normalus, antsvorio aš neturėjau, tik ant pilvo per daug grokai odos ir itin silpnoki raumenys, aišku, plius riebalo. Tiesa, po OP man jau 2 savaitės ir sveriu -3 kg mažiau

Nors esu gerokai dar patinus... Siurbimą man darė nugaroj nuo šonų ir viršuj po krūtine, nes kai susidėjo raumenys, tai sakė kalniukas neplanuotas iškilo, negalėjo palikt
QUOTE(campa @ 2013 12 03, 12:37)
Sveikos, as jau grazi

susiuvo 8 cm skyle, sake daktaras kad per placiausia vieta 3 aukstais siuvo ir nueme 700 g odos pertekliaus. Jau kokia liekna ir graziiii

negalu atsidziaugt

vakar po op buvo sunku, siandien jau geriau , laukiu kada tu drenu nebereikes. Papukai irgi grazus sqikingi kaip ir norejau, op truko 5 val. Siaip viskas ok jei nugaryte stipri, va as su savaja kankinuos., ja man skauda labiau nei pjuvius, o isipagovint neina, sunku dar judet
Oho! Labas, gražuole
Sakai, skylę susiuvo

Aš kai grįžau iš klinikos, maniškės 4,5 m. klausia, kodėl aš susirgau, ir kas yra, tai pasakiau, kad pilve buvo skylė ir ją susiuvo. Spėkit, pirmą rytą nuėję į darželį auklėtojai taip ir pasakė
O nugarą tai man irgi labiau skaudėjo nei pilvą. Net ir dabar, nes vistiek kai bandau kuo tiesiau stovėt, tai visa apkrova ant nugaros ir yra. Bet nieko, menka čia bėda