Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(zuika_puika @ 2013 12 06, 19:37)
As ta pati pagalvojau paskaicius, kad tiek Giovanni tiek Jason nera visiskai naturalus.  ax.gif
Is iHerb'o apie  si daug geru atsiliepimu skaiciau, bet pati dar neisbandziau jo.  4u.gif

man sitas issausino plauka
Atsakyti
Renkuosi veido pienelį, bet neapsisprendžiu: anksčiau teko naudoti Argital, Dr Hauschka - abu patiko, tik norėčiau išbandyti gal šiek tiek pigesnį variantą nei šie, ar teko išbandyti kažką panašaus tik palankesne kaina?
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2013 12 08, 18:52)
Renkuosi veido pienelį, bet neapsisprendžiu: anksčiau teko naudoti Argital, Dr Hauschka - abu patiko, tik norėčiau išbandyti gal šiek tiek pigesnį variantą nei šie, ar teko išbandyti kažką panašaus tik palankesne kaina?

Lavera Basis, Uoga Uoga veido pieneliai 4u.gif Abu labai geri, labai švelnūs, aš su jais makiažą valau. O ir kainos patrauklios.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 12 06, 21:51)
Na galėtų kas lb išmano pakomentuoti, sudėtis gal nėra visiškai blizganti, bet nieko lb blogo nėra  ax.gif
Šio šampūno sunaudojau keletą buteliukų, siaubingai išsausino plauką.  doh.gif

taip, jis turi ta savybe sausinti , todel tinka tik riebius plaukus/saknis turincioms
Atsakyti
Ieškau geros kaukės mišriai-riebiai problematiškai odai. Vienintels reikalavimas, kad būtų jau sumaišyta (ta prasme, nereiktų pačiai maišyt miltelių su vandeniu). Gal turite rekomendacijų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 12 09, 19:35)
Ieškau geros kaukės mišriai-riebiai problematiškai odai. Vienintels reikalavimas, kad būtų jau sumaišyta (ta prasme, nereiktų pačiai maišyt miltelių su vandeniu). Gal turite rekomendacijų?  4u.gif

siulau isbandyti Skinos kauke su gasulu arba zalioju moliu, man tikrai patiko smile.gif daugiau apie jas galite pasiskaityti skina.lt puslapyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauralaurute: 09 gruodžio 2013 - 19:57
QUOTE(Leveret @ 2013 12 09, 21:35)
Ieškau geros kaukės mišriai-riebiai problematiškai odai. Vienintels reikalavimas, kad būtų jau sumaišyta (ta prasme, nereiktų pačiai maišyt miltelių su vandeniu). Gal turite rekomendacijų?  4u.gif

Man labai labai patiko Argital žaliojo molio kaukė ARGILTUBO. Netraukė veido (kaip paprastas gasulo molis), netgi drėkino, tačiau tuo pačiu labai gerai išvalydavo odą. Tikrai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte Khadi kaukes?
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2013 12 09, 21:16)
Man labai labai patiko Argital žaliojo molio kaukė ARGILTUBO. Netraukė veido (kaip paprastas gasulo molis), netgi drėkino, tačiau tuo pačiu labai gerai išvalydavo odą. Tikrai rekomenduoju  smile.gif

Aš irgi visai rekomenduočiau Argital kaukę, mat odai, linkusiai į riebumą, ji ideali. Vis tik dabar, atėjus šildymo sezonui ir odai stipriai išsausėjus, man ji nelabai tinka, norisi labiau drėkinančios, bet atšilus orams aš prie jos tikrai grįšiu smile.gif
Atsakyti
Dėkui už rekomendacijas, jau užsisakiau Argital, kaip tik su nuolaida radau bigsmile.gif
Atsakyti
O man Argital Argiltubo kauke visai nieko gero pasirode. Poveikis, sakyciau, toks joks... nebent tik nuprausia veida. Iki jos pati maisydavau kaukes is sauso zalio molio arba rasulo molio ir rezultatas zymiai geresnis buvo.
Atsakyti
Rekomenduokit šveitiklį iš iHerb 4u.gif Visi riešutų miltukai ir kt. "pasidaryk pats" reikalai nepadeda schmoll.gif
Atsakyti