Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Leveret @ 2013 12 03, 15:26)
O kam naudojate kakavos sviestą?  ax.gif

Valgau cool.gif Saldumynus gaminu. Skaudančią gerklę vaikams gydau. Lydau, miksuoju su kitais sviestais ir kūną, alkūnes, kelius tepu. Na, daug panaudojimo būdų wink.gif
Atsakyti
Is kokiu puslapiu (bet naturisimo ir lovelula) galima Terre D'oc parsisiust? g.gif
Atsakyti
Damos, pasidalinkite kokius efektyvius dezodorantus naudoja jūsų vyrai? Baiginėjasi turimas, reikia naujo. Naudojamas visai neefektyvus, todėl galvoju kokį pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2013 12 05, 14:55)
Damos, pasidalinkite kokius efektyvius dezodorantus naudoja jūsų vyrai? Baiginėjasi turimas, reikia naujo. Naudojamas visai neefektyvus, todėl galvoju kokį pirkti?  g.gif

Maniskiui turbut Aubrey Organics labiausiai patikes, dar Pristine Beauty kazkada turejom (tik sitas brangesnis, bet skalsus). Dabar Weleda 'sage' naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2013 12 05, 14:55)
Damos, pasidalinkite kokius efektyvius dezodorantus naudoja jūsų vyrai? Baiginėjasi turimas, reikia naujo. Naudojamas visai neefektyvus, todėl galvoju kokį pirkti?  g.gif

Speick
Atsakyti
Sveikos! Noriu pereiti prie naturalesniu plauku prieziuros priemoniu plaukams.. Plaukai stipriai pazeisti (buvo dazomi peroksidu, dabar jau atsiauginau beveik naturalius), galiukai labai sausi, prie saknu riebaluojasi ir plius dar labai slenka sad.gif renkuosi is iherb'o ir nezinau ka rinktis, metausi tarp Giovanni Smooth as silk, Jason Restorative Biotin ir Avalon Organics Biotin B-Complex, gal galite patarti kurie geriau (noriu is sampuno ir kondicionieriaus)? Atsiliepimu visur skaiciau ivairiu, o su naturaliomis priemonemis, apart kokosu aliejaus, daug patirties neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Candyfloss @ 2013 12 05, 13:55)

Mano vyrui iš visų bandytu, šie labiausiai patiko ir jau kartojami ne vieną kartą:
Aubrey organics

user posted image

ir šis Speick.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Pukšt @ 2013 12 05, 22:04)
Sveikos! Noriu pereiti prie naturalesniu plauku prieziuros priemoniu plaukams.. Plaukai stipriai pazeisti (buvo dazomi peroksidu, dabar jau atsiauginau beveik naturalius), galiukai labai sausi, prie saknu riebaluojasi ir plius dar labai slenka sad.gif renkuosi is iherb'o ir nezinau ka rinktis, metausi tarp Giovanni Smooth as silk, Jason Restorative Biotin ir Avalon Organics Biotin B-Complex, gal galite patarti kurie geriau (noriu is sampuno ir kondicionieriaus)? Atsiliepimu visur skaiciau ivairiu, o su naturaliomis priemonemis, apart kokosu aliejaus, daug patirties neturiu g.gif

Iš Iherb man labiausiai patinkantis ir jau n kartų kartotas šis šampūnas. Mano plaukai sausi, balinti. Aš dažau plaukus su 6 proc. peroksidu, bet manieji nėra pažeisti ir tikrai normalios būklės, o sausi jie visada buvo iš savęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2013 12 05, 23:57)
Iš Iherb man labiausiai patinkantis ir jau n kartų kartotas šis šampūnas. Mano plaukai sausi, balinti. Aš dažau plaukus su 6 proc. peroksidu, bet manieji nėra pažeisti ir tikrai normalios būklės, o sausi jie visada buvo iš savęs  ax.gif

O kaip sudėtis jo (pati dar nelabai susigaudau), nes esu girdėjusi, kad Giovanni neblizga sudėtis unsure.gif
Atsakyti
merginos, noriu pasidalinti vienu puslapiu ir keletu išbandytų produktų. teko būti Indijoje ir iš ten parsivežiau veido kremą. mano oda yra linkusi į riebumą, žodžiu nėra ideali. kremukas man labai tiko ir patiko, nes iš ties mažiau riebalavosi, oda ilgiau likdavo matinė, tačiau bebaigiant kremą norėjau dar užsisakyti, tad prasidėjo paieškos. taip radau šią parduotuvę http://www.persensual.com/store/

nenorėjau pradžioj nieko rašyti, kol pati neišbandžiau siuntimo. tad viskas veikia ir prekes į LT siunčia smile.gif nemokamai! siuntimas užtruko apie 3 savaites. mokama per paypal. prekės siunčiamos iš Indijos.

čia yra tas mano gerasis kremas http://www.persensua...eric-cream.html aišku, pakuotė nėra reklaminė, bet Indijoj tas yra normalu smile.gif
dar kitas produktas, kurį labai noriu pagirti, tai yra kremas nuo uodų http://www.persensua...s-naturals.html be galo veiksmingas ir be galo geras dalykas. kvepia - nuostabiai. tinka net ir kūdikiams. kremą naudoja net Indijos kariuomenėje, nes kur kur, o Indijoj uodų yra spiečiai. su LT nėra ką lyginti smile.gif

daugiau nieko negaliu rekomenduoti, nes pirmas siuntinys buvo bandomasis smile.gif tikiuosi ši info bus naudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2013 12 06, 14:42)
merginos, noriu pasidalinti vienu puslapiu ir keletu išbandytų produktų. teko būti Indijoje ir iš ten parsivežiau veido kremą. mano oda yra linkusi į riebumą, žodžiu nėra ideali. kremukas man labai tiko ir patiko, nes iš ties mažiau riebalavosi, oda ilgiau likdavo matinė, tačiau bebaigiant kremą norėjau dar užsisakyti, tad prasidėjo paieškos. taip radau šią parduotuvę http://www.persensual.com/store/

nenorėjau pradžioj nieko rašyti, kol pati neišbandžiau siuntimo. tad viskas veikia ir prekes į LT siunčia smile.gif nemokamai! siuntimas užtruko apie 3 savaites. mokama per paypal. prekės siunčiamos iš Indijos.

čia yra tas mano gerasis kremas http://www.persensua...eric-cream.html aišku, pakuotė nėra reklaminė, bet Indijoj tas yra normalu smile.gif
dar kitas produktas, kurį labai noriu pagirti, tai yra kremas nuo uodų http://www.persensua...s-naturals.html be galo veiksmingas ir be galo geras dalykas. kvepia - nuostabiai. tinka net ir kūdikiams. kremą naudoja net Indijos kariuomenėje, nes kur kur, o Indijoj uodų yra spiečiai. su LT nėra ką lyginti smile.gif

daugiau nieko negaliu rekomenduoti, nes pirmas siuntinys buvo bandomasis smile.gif tikiuosi ši info bus naudinga smile.gif

Kaip kaista, kad Indija siuncia nemokamai i LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 12 06, 15:27)
O kaip sudėtis jo (pati dar nelabai susigaudau), nes esu girdėjusi, kad Giovanni neblizga sudėtis  unsure.gif

As ta pati pagalvojau paskaicius, kad tiek Giovanni tiek Jason nera visiskai naturalus. ax.gif
Is iHerb'o apie si daug geru atsiliepimu skaiciau, bet pati dar neisbandziau jo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 12 06, 13:27)
O kaip sudėtis jo (pati dar nelabai susigaudau), nes esu girdėjusi, kad Giovanni neblizga sudėtis  unsure.gif

Na galėtų kas lb išmano pakomentuoti, sudėtis gal nėra visiškai blizganti, bet nieko lb blogo nėra ax.gif

QUOTE(zuika_puika @ 2013 12 06, 18:37)
As ta pati pagalvojau paskaicius, kad tiek Giovanni tiek Jason nera visiskai naturalus.  ax.gif
Is iHerb'o apie  si daug geru atsiliepimu skaiciau, bet pati dar neisbandziau jo.  4u.gif

Šio šampūno sunaudojau keletą buteliukų, siaubingai išsausino plauką. doh.gif
Atsakyti