Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Toliau vargstu rinkdamasi šampūnus. Sunaudojau butelaitį JMO Levandų & rozmarinų. Ta pati istorija kaip ir kitus naudojant - galvos niežulys ir pleiskanos. Dabar laukiu atkeliaujant šių KHADI Hibiscus, KHADI Amla. Stebuklo nesitikiu, bet bent jau Ph aiškus. Gal kuri naudojot, turit atsiliepimų?
Atsakyti
Aš tai šiuo metu esu apsistojusi ties Lavera Obuolinio šampūnu ir nenuplaunamu šiuo balzamu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 01 02, 16:56)
Dabar laukiu atkeliaujant šių KHADI Hibiscus, KHADI Amla. Stebuklo nesitikiu, bet bent jau Ph aiškus. Gal kuri naudojot, turit atsiliepimų?

Labai lauksiu atsiliepimų. 4u.gif

Man labiausiai tikę JMO su cinku ir šis Jason su siera ir salicilio rūgštim: http://www.iherb.com...e...r=null&ic=2 Gerai galvos odai, bet abu pariebina plaukus.
Atsakyti
Aš irgi lauksiu atsiliepimų apie Khadi.

Man šiuo metu geriausias Laveros mango ir avokadų, iš pradžių irgi ir niežulys buvo, ir pleiskanos, bet paskui kažkaip susitvarkė ir jau kelintą buteliuką iš eilės naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 01 02, 15:56)
Toliau vargstu rinkdamasi šampūnus. Sunaudojau butelaitį JMO Levandų & rozmarinų. Ta pati istorija kaip ir kitus naudojant - galvos niežulys ir pleiskanos. Dabar laukiu atkeliaujant šių KHADI Hibiscus, KHADI Amla. Stebuklo nesitikiu, bet bent jau Ph aiškus. Gal kuri naudojot, turit atsiliepimų?

As kaip tik abu siuo metu turiu. Daugiausiai Amla buvo naudotas, bet pleiskanu nuo jo vis daugiau ir daugiau atsiranda. Issiplovus su Hibiskus lyg ir maziau pleiskanu buna, bet nelabai tas guodzia. Guodzia tik tai, kad daugybe antenu pridygo! bigsmile.gif Gaila, kad uzsisakydama siuos sampunus prie to pacio ir sampuno nuo pleiskanu nepaemiau, kazin kokie jo rezultatai butu g.gif O nuo pleiskanu gelbejuosi su John Masters cinko ir salaviju sampunu.
Atsakyti
gainsbourg - jezusmarija, nu negi teks plikai galvą skustis... Vat, galvojau, kad Ph dėl visko kaltas, dabar pasimečiau. Kuris ingredientas sukelia visus negalavimus? Absurdas.
Atsakyti
Man kuo toliau, tuo labiau pradeda patikt Laveros citrinų-mėtų šampūnas (obuolių ir visai nieko). Labai malonus kvapas, nors man dažniausiai nepatinka citrusiniai kvapai. Švariai plauna galvą, pas mane šaknys riebaluojasi nemažai, pleiskanų irgi būna. Pačių galų labai neplaunu, bijau, kad pasausins, bet kol kas dar nieko lyg ir.. (tfu tfu tfu, buteliuką jau subaigiau:D). Ph man rodos 5.

Dar man labai patinka jau ne kartą minėtas Aubrey egyptian henna šampūnas. Švelnesnis nei La eros, pipirmėtės kvapo. Ph ir kažkur tarp 4-5, nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 01 02, 19:02)
gainsbourg - jezusmarija, nu negi teks plikai galvą skustis... Vat, galvojau, kad Ph dėl visko kaltas, dabar pasimečiau. Kuris ingredientas sukelia visus negalavimus? Absurdas.

As irgi stebuklu is siu sampunu tikejausi, bet gal dar yra kazkoks lemtingas ingredientas, kuris vercia oda pleiskanoti g.gif
Na bet gal Jusu patirtis bus kitokia. Butinai parasykit, kai isbandysit - labai idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 01 02, 17:56)

Khadi Amla dabar turiu. Labai ypatingas sampunas. Rezultatu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Zbitka, o ar tik ne jūs bandėt Khadi Pink Lotus aliejų riebiai-mišriai veido odai, gal galit pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 01 02, 17:56)
Toliau vargstu rinkdamasi šampūnus. Dabar laukiu atkeliaujant šių KHADI Hibiscus, KHADI Amla. Stebuklo nesitikiu, bet bent jau Ph aiškus. Gal kuri naudojot, turit atsiliepimų?

Lauksiu atsiliepimų apei KHADI.
O vaikams skirtų šampūnų nemėginot? Aš irgi ilgai vargau su niežuliu ir pleiskanom. Labai pagelbėjo AO šampūnas Calaguala Fern Treatment , bet didžiausią teigiamą poveikį gavau visgi po vaikiškų šampūnų (Logona, Urtekram).
Atsakyti
Gal kuri naudojote The Organic Pharmacy šampūnus?Kokie Jūsų atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti