Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos atbegu klausti jusu patarimo.. renku kudikiui kosmetika, na aliejuka, sampuna, kremuka patepimui.. turiu kelias kosmetikos linijas ir nezinau kuria rinktis gal jus patartumete? ar pliusus minusus pasakyti galetumete? renkuosi tarp siu gamintoju:
Weleda, Topfer, Logona, Lavera ir Eco nezinau kuria linija geriau pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2014 01 04, 04:01)
Merginos atbegu klausti jusu patarimo..

Topfer ir Eco man negirdetos ir cia nematytos, bet is likusiu rinkciausi Weleda - teko paciai keleta vaikisku ju priemoniu naudot ir tikrai labai smagios, o ir draugei dovanojau is ju. Lavera ir Logona tik sau bandzius, bet neitin jos man, yra geresniu.
Atsakyti
Eco turi ecocert zenklinima o topfer tiesiog bdih ta vokiska tai nezinau metausi.. nan nepatinka gan stiprus weledos kvapas tu medetku
Atsakyti
Merginos atbegu klausti jusu patarimo.. renku kudikiui kosmetika, na aliejuka, sampuna, kremuka patepimui.. turiu kelias kosmetikos linijas ir nezinau kuria rinktis gal jus patartumete? ar pliusus minusus pasakyti galetumete? renkuosi tarp siu gamintoju:
Weleda, Topfer, Logona, Lavera ir Eco nezinau kuria linija geriau pirkti  blush2.gif

Aš už Weleda. Savo abiem vaikam naudoju muilą, dantų pastą ir šampūną. 4u.gif

Jeigu kvapas intensyvus, tai dar galima Uterkram bandyt, yra bekvapiai jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kistina: 04 sausio 2014 - 11:04
QUOTE(.ege @ 2014 01 04, 03:01)
Weleda, Topfer, Logona, Lavera ir Eco nezinau kuria linija geriau pirkti  blush2.gif

Jeigu norite be kvapo - Lavera turi Neutral liniją kūdikiams. Balm Balm turi bekvapius produktus thumbup.gif
Logona vaikiškos priemonės labai geros. Dar Bjobj prisiminiau, bet iš jų mažokai esu naudojus.
Atsakyti

Aš Už Topher leliukui, labai švelni ir puiki produkcija. Weleda laliukui man buvo per aštri savo kvapais, Visai nieko ir Lavera, turim šampūno - dušo gelį, tai visai be jokio kvapo, tik toks neskalsus man pasirodė.
Atsakyti

Aš pakaitomis naudoju Weledą su Topfer. Logona ir Lavera netiko mano vaikiui mirksiukas.gif
Atsakyti

Kam kūdikiui šampūnas?
aliejukas ir kremas? užtektų vieno drąsiai ax.gif
Elementarus minkštas sviestmedis draugiškas kūdikio odelei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 01 05, 15:05)
Kam kūdikiui šampūnas?
aliejukas ir kremas? užtektų vieno drąsiai  ax.gif
Elementarus minkštas sviestmedis draugiškas kūdikio odelei  smile.gif

drinks_cheers.gif Prausimui užtektų paprasto bekvapio muilo - Uterkram ar kokio kito. Šampūno reik vėliau jau, kai plaukų padaugėja biggrin.gif
Atsakyti
Rekomenduokit veido sveitikli kad butu panasus I suki cukrini....
Suki patinka labai, bet noris kazka ir kita isbandyt....
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2014 01 05, 17:55)
Rekomenduokit veido sveitikli kad butu panasus I suki cukrini....
Suki patinka labai, bet noris kazka ir kita isbandyt....

Andalou Naturals sveitiklis laabai panasus i Suki:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 01 05, 18:59)
Andalou Naturals sveitiklis laabai panasus i Suki:
user posted image

O pati bandei tu ji? Kokie tavo atailiepimai?
Atsakyti