Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(micefee @ 2014 02 10, 19:15)
O kada rašėt? Aš galvoju, ar laukti atsakymo, ar daryti užsakymą, nes jau baiginėjasi nemažai priemonių.

Šiandien, turbūt kažkur po 13h ar net 14h. Gal sulauksiu kokio atsakymo rytoj, tiesa, pamiršau telefono nr. įrašyt, bet yra el. paštas. ax.gif
Atsakyti
O šiaip esat naudojusios ką iš Marmozel? Kosmetikos gamintojų temoj nelabai daug atsiliepimų... Domina veido kaukės (drėkinanti, valanti), veido kremai (maitinantis, jautriai odai, aliejų mišinys riebiai odai), kvepalai, priemonės kūnui (ypač šampūnas)? Galvoju, ar uoga uoga, ar marmozel pabandyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 11 vasario 2014 - 15:26
QUOTE(micefee @ 2014 02 11, 15:25)
O šiaip esat naudojusios ką iš Marmozel? Kosmetikos gamintojų temoj nelabai daug atsiliepimų... Domina veido kaukės (drėkinanti, valanti), veido kremai (maitinantis, jautriai odai, aliejų mišinys riebiai odai), kvepalai, priemonės kūnui (ypač šampūnas)? Galvoju, ar uoga uoga, ar marmozel pabandyti...

Visiškai nieko nesu bandžius g.gif Dėl to ir rašiausi į bandytojas, kad bandyt, nuomonę susidaryt. Ale, jokio atsakymo, gal nelabai joms ten ir reikia tų testuotojų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 07, 07:39)
O jei lygintumėt su amlos šampūnu šitą, tai kuris labiau patiko?

Na siaip abu labai geri. Amla sakyciau, kvapas per daug astrus, kartais mane netgi erzina.
Papildyta:
Prie kosmetikos gamintoju yra tema apie Marmozel kosmetika
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2014 02 11, 16:00)
Prie kosmetikos gamintoju yra tema apie Marmozel kosmetika

QUOTE(micefee @ 2014 02 11, 14:25)
Kosmetikos gamintojų temoj nelabai daug atsiliepimų...

Ir tie patys seni ar labai subjektyvūs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 02 11, 17:08)

O gavote jau atsakymą iš marmozel? Aš gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 02 11, 17:08)

Kaip suprast subjektyvus? g.gif g.gif g.gif Jeigu raso kaip patiko naudojant tai ir yra subjektyvu
Atsakyti
Aš testuoju Marmozel wink.gif turiu dezodorantą, atsiliepimą jau parašiau savo blog'e (spustelkit mano parašą žemiau. Antras nuo viršaus straipsnis). Labai labai geras drinks_cheers.gif eilėje stovi ir laukia straipsniai apie drėkinantį-maitinantį kremą, maitinantį (laukiu, kol orai dar atšals labiau) bei šampūną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 11, 19:03)
O gavote jau atsakymą iš marmozel? Aš gavau biggrin.gif

Gavau ir aš. thumbup.gif Bus labai įdomu išbandyti.

QUOTE(mylum @ 2014 02 11, 23:08)
Aš testuoju Marmozel wink.gif turiu dezodorantą, atsiliepimą jau parašiau savo blog'e (spustelkit mano parašą žemiau. Antras nuo viršaus straipsnis). Labai labai geras  drinks_cheers.gif  eilėje stovi ir laukia straipsniai apie drėkinantį-maitinantį kremą, maitinantį (laukiu, kol orai dar atšals labiau) bei šampūną  ax.gif

Ech, dezodorantą aš jau turiu savo atradusi. ax.gif Įdomu bus atsiliepimas apie drėkinantį-maitinantį kremą ir šampūną. P.S. O jei orai labiau nebeatšals? biggrin.gif
Atsakyti
Bus bėda biggrin.gif nes nespėjau jo į trasą įkinkyt doh.gif per vėlai gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 02 11, 15:25)

As visai neseniai gavau dovanu kremuka jautriai odai. Labai patiko. Toks labai tinkantis ziemai, kai oda isvargusi issausejusi nuo visu patalpu sildymu ir lauko salciu. As pries tepdama pasipurskiu roziu vandeniu, tuomet ta kremuka tepu. Super.

Dabar noriu isbandyt valikli veidui ir seruma brandziai odai. Gal kas bandet? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 13 vasario 2014 - 08:24
QUOTE(micefee @ 2014 02 12, 02:07)
Gavau ir aš.  thumbup.gif Bus labai įdomu išbandyti.
Ech, dezodorantą aš jau turiu savo atradusi.  ax.gif Įdomu bus atsiliepimas apie drėkinantį-maitinantį kremą ir šampūną. P.S. O jei orai labiau nebeatšals? biggrin.gif

Koki atradai deo isduok?
Atsakyti