Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(shemsa @ 2014 02 13, 10:37)
Koki atradai deo isduok?

Šitą: http://www.iherb.com...t...=null&ic=16 Įpakavimas labai senoviškas, bet visą dieną išlaiko gaivų kvapą net ir sportuojant ar stresuojant. Aišku, prakaitavimo nestabdo.
Atsakyti
Na va, gavau Khadi Amla šampūną, bandysiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 02 19, 16:34)
Na va, gavau Khadi Amla šampūną, bandysiu. biggrin.gif

Įdomūs bus atsiliepimai. Aš tai turbūt užbaigus Amlos šampūną, bandysiu ir kitus Khadi šampūnus biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai pasidarau savo šampūną su amla - tiesiog amlos miltelių įberiu į paprasto šampūno saują smile.gif Sakyčiau, milteliai pakondicionuoja, jaučiasi slidumas plaunant truputį. Spalvos nekeičia, bet kažkokį atspalvį tai tikrai suteikia, ypač jis matosi prieš saulę.
Atsakyti
Baigiu khadi Hibiskus šampūną. Ne stebuklas, bet bent jau galva neniežti. Naudojasi ne skalsiai. Nekartosiu.
user posted image
Dideli aplodismentai alva Handpflege Creme, tik smirdi žiauriai, acetonu/aliejiniais dažais. Bet rankų oda šilkinė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2014 02 19, 18:57)
Aš tai pasidarau savo šampūną su amla - tiesiog amlos miltelių įberiu į paprasto šampūno saują smile.gif Sakyčiau, milteliai pakondicionuoja, jaučiasi slidumas plaunant truputį. Spalvos nekeičia, bet kažkokį atspalvį tai tikrai suteikia, ypač jis matosi prieš saulę.

Kodėl tokį gerą daiktą gadinat? Veiksmingiau būtų pasidaryti amlos košelę su vandeniu (arba net visos trifalos, kur įeina ir amla ir kitos super žolės) ir palaikyti ant šaknų, dar geresnis variantas - pasidaryt amlos ištrauką pvz sezamų aliejuje, miltelius savaitę palaikyti aliejuje, tamsioje vietoje, sandariai. Po to įtrint į šaknis, palikti įsigerti ir tik tada plauti su šampūnu. Šampūnas ant plaukų turėtų būti kuo trumpiau, kad ir kiek jo sudėtyje gėrybių bebūtų, pagrindinė jo veiklioji medžiaga - putoklis, deja, visi kiti ingredientai yra beveik neveiksmingi prie tokios terpės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 4 02 13, 14:01)
Šitą: http://www.iherb.com...t...=null&ic=16 Įpakavimas labai senoviškas, bet visą dieną išlaiko gaivų kvapą net ir sportuojant ar stresuojant. Aišku, prakaitavimo nestabdo.

Mano irgi sitas ir Alva numeris1
Atsakyti
ambicija, oi negadinu smile.gif čia vienas iš daugelio eksperimentų toje srityje smile.gif jau darytos tos košelės daug kartų smile.gif tiesiog manau, kad ir su šampūnu tie milteliai kažkokį darbą atlieka, ypač, jei plaudama pamasažuoju prie šaknų.. O manote, kad neputojančiame šampūne vis tiek tų putokšlių pridėta?
Atsakyti
Mergytės, parekomenduokite, prašau veido kremą normaliai - jautriai (gal kiek sausesniai) odai. Labai patikę Argitalio kremai (ir poveikiu, skalsumu ir kvapais). Noriu kažko pabandyti dar, kad būtų ne prastos sudėties ir natūraliai malonaus kvapo. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2014 02 20, 21:52)
Mano irgi sitas ir Alva numeris1

O apie kuri dezodoranta is Alva kalbate? Nes jie kelis turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2014 02 25, 19:21)
O apie kuri dezodoranta is Alva kalbate? Nes jie kelis turi g.gif

Intensive rutulini
Atsakyti
Ateinu pasidziaugt ir parekomenduot namini sausa sampuna 4u.gif Turiu viena pirktini geltona, t.y. su spalva, o siaip naudoju vaikiska pudra, nes plaukuciai mano labai sviesus, tai nors ir pabalina pudra truputi, bet kas nezino, tai ir nepastebi. O siaip dar kelis bandzius pirktinius, bet kad nenoriu kartot, o norisi kazko naujo. Tai beguglinant kokiu naturaliu yra, susiradau receptu gamybai.

Proporcijas galima keist ir ingridientu daugiau/maziau det, bet as dariausi lygiom dalim krakmola ir soda maisydama. Dar ivarvinau roziu absoliuto ir mandarin orange eterinio aliejaus, tai labai skaniai kvepia wub.gif Nors kitakart tik rozes desiu, nes man labai skanus ju kvapas cia - siaip kosmetikoj roziu nemegstu. O ir pats sampunas gavosi puikus - plaukus labai atgaivina, jokio baltumo nepriduoda bigsmile.gif Tiesa, tamsiaplaukems rekomenduoja dar kakavos ibert del spalvos. Dabar pudra nenaudojama stoves.
Atsakyti