Tai tokiu atveju, gal yra koks ingredientas, kuris alergizuoja.
Arba jei oda taip jautriai reaguoja, apskritai reiktų pamiršti šiurkščius šveitiklius ir naudoti švelnius, kaukes, aliejus valymui.

QUOTE(Ereba @ 2014 04 11, 21:21)
ką patartumėt raustančiai odai, silpnais kapiliarais?
Nelabai ka turi pasiulyti naturalios kosmetikos gamintojai tokiai odai, kiek pastebejau. Bent jau as nelabai randu (plius mano ne tik jautri, raudonuojanti, kapiliarine, o dar ir T zona riebi, inkstyruota, poros labai kemsasi, o sis derinukas yra kazkas baisaus, nes atsirinkt priemones yra reikalas sudetingas)... Siuo momentu uz akies yra uzkliuvus Alva rhassoul linija, planuoju isbandyti. Pvz prausiklis pagal aprasyma mano odai turetu tikti: http://www.alvanatur...3640067506.html Dar zadu imti krema, tonika, kauke.. Gal kas nors esat bande sita linija ir turit atsiliepimu???
Mišriai/jautriai odai naudoju Dr. Hauschka melisų kremą. Už jį geresnio neradau.

QUOTE(micefee @ 2014 04 12, 11:34)
Tai tokiu atveju, gal yra koks ingredientas, kuris alergizuoja.
Arba jei oda taip jautriai reaguoja, apskritai reiktų pamiršti šiurkščius šveitiklius ir naudoti švelnius, kaukes, aliejus valymui.

Dekui. Atrodo, jautriai odai skirtus renkuosi tuos visus sveitiklius, prausiklius, bet va vis tiek raudonuoju, nors jie jautriai odai skirti ir neturetu buti labai agresyvus... Na dabar bandysiu is Alvos ta prausikli ir kauke valymui, ziuresiu

Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2014 04 12, 12:02)
Turejau miniuka, kazkodel pilnos pakuotes nepirkau.. Jei gerai pamenu, jis man per sunkus buvo T zonai.. Gal poras norejo kimst, bijau ir sumeluot dabar

Aš atsimenu turėjau iš Argital šveitiklį su vilkdalgiais berods, tai jis labai malonios kreminės konsistencijos, švelnus buvo. Va toks: http://www.tik-ekolo...GITAL-75ml.html
QUOTE(micefee @ 2014 04 12, 12:21)
Aš atsimenu turėjau iš Argital šveitiklį su vilkdalgiais berods, tai jis labai malonios kreminės konsistencijos, švelnus buvo. Va toks: http://www.tik-ekolo...GITAL-75ml.html
Dekui, i savo noru sarasa isimeciau. Gerai poras pravalydavo? O kur uzsieny pirkt Argital produkcijos?

Man realiai nei viena priemonė normaliai porų neišvalo, tik mechaninis valymas. Tam kartui atrodo gerai, o po to žiūri, kad vis tiek jos užsikimšusios.
O vat kur užsieny Argital kosmetikos yra pirkti nežinau. Pati kažkada ieškojau, neradau. Čia itališka kosmetika ir Lietuvoj ją platindavo "Žalia Žalia".

QUOTE(micefee @ 2014 04 12, 13:07)
Man realiai nei viena priemonė normaliai porų neišvalo, tik mechaninis valymas. Tam kartui atrodo gerai, o po to žiūri, kad vis tiek jos užsikimšusios.
O vat kur užsieny Argital kosmetikos yra pirkti nežinau. Pati kažkada ieškojau, neradau. Čia itališka kosmetika ir Lietuvoj ją platindavo "Žalia Žalia".

As irgi kazkada ieskojau seniai, buvau kazkokio kremo uzsigeidus, bet neradau.. Galvojau, gal per ta laika atsirado kur, bet, ziuriu, ne...
Gal kas zinot koki svelnu skanu burnos skalavimo skysti, kad tiktu 6m vaikui?
As esu siuntusis Argital is Vokietijos Amazon puslapio My Webpage. Nezinau tik, ar jie i visas salis siuncia ir nezinau, ar kainos didesnes/mazesnes negu Lietuvoje

QUOTE(lindrukas @ 2014 04 11, 23:18)
Ginntare pasidomekit daugiau acne prone skin prieziura

Tikiuosi aknes dar neturiu. Tiesiog vargina uzsikimsusios poros ir inkstirai, o spuogeliai tik pavieniai.

Na, bet kemsas ta oda...

Beje, aciu.

Gal kuriai pravers: Biotekoje visai John Masters Organics veido linijai balandžio mėnesį taikoma 20% nuolaida. Taip pat visoms kūno priežiūros ir stangrinimo priemonėms 15% nuolaida su lojalumo kortele.
QUOTE(illuminated @ 2014 04 11, 22:29)
O gal pabandykit gasulą, jis nėra brangus (aš pvz. mokėjau 9lt už 200ml), bet man jis labiausiai turbūt veikia iš visų kitų bandytų būtent molinių kaukių. Tobulai iš pirmo karto neišvalo nieko, bet kad padeda kažkiek tikrai - pastebiu. Jį ir kaip prausiklį naudoti galima - sumaišius su vandeniu iki pastos konsistencijos, vėliau nuplovus vandeniu 

Aš irgi molius labai mėgstu, perku iš Kvapų namų ir visuomet būnu patenkinta.
O dėl ŠVEITIKLIŲ, viename iš KN straipsnių parašyta:
Gryni nerafinuoti sėklų/riešutų aliejai ar jų mišiniai:
Stabdo odos senėjimą, nes natūraliu būdu gausiai aprūpina odą antioksidantais,
lengvai įsigeria (ypač jei tepami ant drėgnos odos),
natūraliai išvalo poras, nes gerai maišosi su odos riebalais ir tirpdo nešvarumus, bei greitai suskyla,
nesikaupia negyvajame viršutiniame epidermio sluoksnyje, todėl nestabdo odos ląstelių atsinaujinimo (regeneracijos); taip palaipsniui sumažėja odos šveitimo ar giluminio valymo poreikis, oda tampa skaistesnė,
Gal ne šveitiklio ieškoti, o mitybą reikėtų derinti?