Ateinu ir as su savo pamastymais ir klausimas...
Atrodo baigiu pereit prie naturalios (dekoratyvine kosmetika kitas reikalas aisku) Na bet dar daug dalyku nesu atradus...
Ka naudojat intymiai higienai?
Pas mane 80% visu priemoniu 100%pure, isskyrus naturalius aliejus ju produkcija man vienintele tobula sudetim, o kituose tai bent po viena sintetini "ingridienta" randu...
O jusu tas isgirtasis Terre Doc (jei gerai pamenu pavadinima) tai tik pavadinimas natural... O apart aliejaus vieno jame, daugiau pilnas s...
Paskutinis mano pirkinys 100%pure kompaktine pudra. Gavau visa sutrupinta, bet vistiek isbandziau... Na zinokit visai nieko... Labai ilgai isikibus savo lauros geller laikiaus(i sudeti uzsimerkdavau) Bet itariu kad apsistosiu ties 100%pure dabar... Mano oda riebi/misri/i acne linkus.. Labai malonus jausmas nusipudravus, tokia lengva, oda svelnute... Maskuoja vidutiniskai, sakyciau didesniems spuogeliams reiktu papildomo concealerio... Bet sulygint odos spalva ir mazus odos nelygumus paslept jos pakako... Visa diena isvaiksciojau ir sakyciau gerai jinai man issilaike... Netikiu net pati kad bruda savo geller pakeisiu...
QUOTE(lindrukas @ 2014 04 10, 20:50)
Ateinu ir as su savo pamastymais ir klausimas...
O ką būtent iš 100% Pure esat išbandžiusi/naudojat? Mano odo panaši, tai domina atsiliepimai ir rekomendacijos

QUOTE(Leveret @ 2014 04 10, 17:52)
O ką būtent iš 100% Pure esat išbandžiusi/naudojat? Mano odo panaši, tai domina atsiliepimai ir rekomendacijos 

As nesu linkus i experimentus, tai jei isikandu kokio produkto, tai viena ir ta pati ilgai naudoju...
Visu isgirta kavos paakiu krema, jau antra tubele papirkau... Bandziau ir agurku paakiu geli, irgi patiko, bet gal per lengvas man susirode, vos ne kaip vandenuku pasitepus...
Turiu pomidoru moisturiseri

Daugiau is veido prieziuros tiek atrodo, ai dar vyrui kakavos muila pirkau, pati irgi bandziau (bet nieks man nepralenkia black african soap)
Duso zeles kelios bandytos, kvapas aisku kavos, perku jas ir toliau, bet labai jau skystos man ir netaupiai naudojas

Is dekoratyvines turiu blush (braskini) siaip fainas, gal galejau kita atspalvi imt, gal per ruzavas man (norejau daugiau persikinio) bet sunku kai nematai ir negali gyvai patyrinet spalvu...
Turiu concealeri, bet mazai as ji naudiju, per sviesus man (golden peach) tai man net su pudra nesusilygina odos ir paakiu spalva... Aisku jei kremine naudociau gal taip nebutu...
Eyelineris juodas tobulas, baigineju, o jau seniai stocke juodo nera, tai nzn ka reiks daryt tada...
Pirkiniu sarase - tinted moisturiser (vasara pudros visai beveik nenaudoju) tai galvoju gal butu neblogai... Gal kas bandet?
Ai pamirsau dar spot treatmenta bandziau (vienu momentu oda buvo sustreikavus) Bet poveikio jokio nemaciau. (kazkaip man tas du kart i savaite jo naudojimas nelabai pagerino odos bukle)
QUOTE(lindrukas @ 2014 04 10, 20:50)
O jusu tas isgirtasis Terre Doc (jei gerai pamenu pavadinima) tai tik pavadinimas natural... O apart aliejaus vieno jame, daugiau pilnas s...
As tik bb krema sios firmos ir teturiu, bet gi sudetis nera bloga (bent jo), sertifikuotas.

QUOTE(ginnntare @ 2014 04 10, 22:56)
Mergaites, koki parekomenduotumete scruba veidui geresni. Noriu ne kasdieninio, o stipriau sveiciancio. Aciu.
Man tai Suki tobulas

QUOTE(lindrukas @ 2014 04 10, 22:58)
Turiu concealeri, bet mazai as ji naudiju, per sviesus man (golden peach) tai man net su pudra nesusilygina odos ir paakiu spalva... Aisku jei kremine naudociau gal taip nebutu...
Pirkiniu sarase - tinted moisturiser (vasara pudros visai beveik nenaudoju) tai galvoju gal butu neblogai... Gal kas bandet?
O kuri maskuokli turit>
As turejus tinted moisturizer - nepataikiau su spalva, tai grazinau, o kadangi ir siaip jis man nelabai, tai neuzsisakinejau kitos. Senokai jau tas buvo, tai tiksliai nepasakysiu kuo neitiko, bet tikrai pamenu, kad maskavimo visiskas 0 (suprantu, kad ne pudra, bet vistiek norisi sulygint odos atspalvi kazkiek).
Noriu isbandyt ju kremus veidui, bet paskaitinejau atsiliepimu ir kazkaip susilaikiau, nors sveitikliai, kaukes ir kuno produktai patinka. Kas nepatiko, tai dekoratyvine - skaistalai visai ne mano spalva buvo ir nepatiko tepimasis/laikymas, tusas tik tiek, kad dazai, o jokio efekto +b super neatsparus dregmei, seseliai nesilaike ir spalvos nepatiko (vieni buvo ok konsistencijos, o kiti labai miltiniai), issukamas blizgis irgi nesuzavejo. Bet siaip domina keli maskuokliai ir lupu priemones.
Ai, pamirsau paminet produkta nr 1 - antakiu priemone. Sita tai kartoju, nes tobulas daiktas

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 11, 00:02)
Man tai Suki tobulas
Ai, pamirsau paminet produkta nr 1 - antakiu priemone. Sita tai kartoju, nes tobulas daiktas

O manęs suki nesužavėjo, kaip už tokią kainą.

O ką daro ta antakių priemonė?

QUOTE(micefee @ 2014 04 11, 02:41)
O manęs suki nesužavėjo, kaip už tokią kainą.
Faina jo tekstūra, švelnus, bet ypatingo poveikio nepastebėjau. Aš daugiau mieliau kartočiau šitą: http://www.iherb.com...=1?rcode=aza599

Suki kaina nemaza, bet naudojasi man jis super taupiai, tai tikrai vertas dmeesio. Kartojau gal 2-3 kartus ji. Kolkas pasikeisiu kazka kito, nes naudojam su vyru, o jis megsta dregnus pirstus ar siaip pirstais Suki kabint

Pavadinau priemone, nes nezinau kaip apibudint - tekstura kaip kreminio seselio kazkur, tai negaliu nei zele, nei vasku vadint, nors gal vaskas...

O kur yra pirkti tos antakių priemonės? 
Suki tikrai taupiai naudojasi, aš irgi pirštais kabinu.

QUOTE(micefee @ 2014 04 11, 04:29)
O kur yra pirkti tos antakių priemonės? 

100% Pure puslapyje pirmakart pirkau, bet kai kita karta reikejo, tai ten 'out of stock' buvo, tai prikau amazon.com. Va SITA - pasirodo pavadinta powder gel.
Man kazkaip atrodo, kad uzsitersia pirstais kabinant, o ypac dregnais, nes nu vistiek vandns privarva ir jau ne taip sviezia. O kai pvz pirmakart naudojosi apie puse metu man jis, tai kazkaip fiau su pirstais kabint...
QUOTE(micefee @ 2014 04 11, 03:29)
http://www.100pure.l...iams-taupe.html
Kalbant apie 100Pure tai mane iš ten labai daug kas domina - pradedant dekoratyvine, baigiant visokiais kūno kremais ir pnš.

Kūno kremų mėginėliai... mmmm. Pirkčiau pilną pakuotę, bet šiltiem oram kiek per sunkūs bent man, labiau tiktų šaltesniems orams.

QUOTE(ginnntare @ 2014 04 10, 20:56)
Mergaites, koki parekomenduotumete scruba veidui geresni. Noriu ne kasdieninio, o stipriau sveiciancio. Aciu.
Man sitas patiko http://www.iherb.com...l...r=null&ic=1
Nerekomenduoju sito http://www.iherb.com...l...r=null&ic=9, nes man jis nieko nepasveisdavo, nevalydavo. O sito nerekomenduoju jautriai odai http://uk.iherb.com/...oz-120-ml/36379 man po jo veidas vysninis budavo. Ir kvapas man jo ne itin...
QUOTE(*benigna* @ 2014 04 11, 11:31)
O sito nerekomenduoju jautriai odai http://uk.iherb.com/...oz-120-ml/36379 man po jo veidas vysninis budavo. Ir kvapas man jo ne itin...
Turejau ir man viskas ok buvo, nors oda jautri. Bet siaip jis nezavejo ir kazkaip visa kriaukle apsiterlindavo prausiantis, tai subaigiau kunui.