Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Parekomenduokit kokį gerą prausiklį veidui (kad valytų ir makiažą), jau nuo neatmenamų laikų naudoju Argital molinį prausiklį, bet norisi jau kažko naujo smile.gif Mano oda mišri.
Atsakyti
QUOTE(Gundaa @ 2014 05 06, 14:19)
Parekomenduokit kokį gerą prausiklį veidui (kad valytų ir makiažą), jau nuo neatmenamų laikų naudoju Argital molinį prausiklį, bet norisi jau kažko naujo  smile.gif  Mano oda mišri.

Tokį patį ir aš damušinėju, tai po jo užsisakinėsiu tokį - http://www.iherb.com...oz-118-ml/36340
Labai geri atsiliepimai, o ir kaina nėr labai baisi. Mano oda mišri/riebi, linkusi spuoguotis ir kimštis smile.gif

Beje, gal kas bandė Martinos Gebhardt šalavijų kremą ir losijoną veidui? Kremas toks va:
user posted image
Losijonas:
user posted image
Gal galit skirtumus ir panašumus palygint tarp abiejų? Kaip suprantu, losijonas tai tarsi lengvesnė to paties kremo versija. Nusipirkau kremo 2ml mėginėlį Sveikuose Produktuose, lengvo kremo mėginėlio neradau ten, tai teko tenkintis tik tuo vienu. Pasitepiau šiandien ant drėgnos odos, tai gan sunkokas pasirodė ir lėtai gėrėsi, tepiau tai nedaug.. Nors ir skirtas riebiai, užterštai odai g.gif Įdomu ar ir tas losijonas iš sunkesnių, ar tinkamas būtų naudoti vasarai? Ir šiaip atsiliepimai praverstų apie visą šalavijų liniją, kokie produktai veiksmingi ir pnš. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gundaa @ 2014 05 06, 15:19)
Parekomenduokit kokį gerą prausiklį veidui (kad valytų ir makiažą), jau nuo neatmenamų laikų naudoju Argital molinį prausiklį, bet norisi jau kažko naujo  smile.gif  Mano oda mišri.

Suki creamy foaming cleanser, pats paciausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 05 06, 15:43)
Tokį patį ir aš damušinėju, tai po jo užsisakinėsiu tokį - http://www.iherb.com...oz-118-ml/36340
Labai geri atsiliepimai, o ir kaina nėr labai baisi. Mano oda mišri/riebi, linkusi spuoguotis ir kimštis  smile.gif

Gal ir vertas dėmesio, tik gaila, jog man skubiai jau reikia, nespėsiu atsisiųsti smile.gif

QUOTE(Redgrape @ 2014 05 06, 19:23)
Suki creamy foaming cleanser, pats paciausias  smile.gif

Šitas irgi su siuntimu... smile.gif
Gal kažką ką LT galima nusipirkti? Kaip JMO rožių putų prausiklis - gal kas bandėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gundaa @ 2014 05 07, 08:26)
Gal ir vertas dėmesio, tik gaila, jog man skubiai jau reikia, nespėsiu atsisiųsti smile.gif
Gal kažką ką LT galima nusipirkti? Kaip JMO rožių putų prausiklis - gal kas bandėt? g.gif

Jei apie čia ir dabar, tai kadaise gundžiausi tokiu Eubionos prausikliu
http://www.sveikipro...logiskas-200-ml
Gan nebrangus, turėtų būti neblogas, manau. ax.gif
Dar tokiam esu girdėjus neblogų atsiliepimų
http://internet.biot...roduct_id=34332

Ai ir dar kažkada galvojau apie VIVI prausimosi putas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illuminated: 07 gegužės 2014 - 08:38
QUOTE(Gundaa @ 2014 05 07, 10:26)

Aš bandžiau JMO. Neitin man patiko. Visų pirma labai neskalsios, baisiai greit išėjo. Visų antra švariai nenuplovė man visko... Na savo kainos tikrai nevertos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 05 07, 09:35)
Jei apie čia ir dabar, tai kadaise gundžiausi tokiu Eubionos prausikliu
http://www.sveikipro...logiskas-200-ml
Gan nebrangus, turėtų būti neblogas, manau.  ax.gif
Dar tokiam esu girdėjus neblogų atsiliepimų
http://internet.biot...roduct_id=34332

Ai ir dar kažkada galvojau apie VIVI prausimosi putas  biggrin.gif

Reiks kažką iš šitų ir nusipirkti smile.gif
QUOTE(bu_bu @ 2014 05 07, 18:06)
Aš bandžiau JMO. Neitin man patiko. Visų pirma labai neskalsios, baisiai greit išėjo. Visų antra švariai nenuplovė man visko... Na savo kainos tikrai nevertos smile.gif

Dėkui už atsiliepimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2014 05 07, 17:06)

man visai neblogos buvo JMO putos, švariai makiažą nuplaudavo, tris pakuotes sunaudojau iš eilės, bet tikrai pritariu, kad neskalsios, brangiai gaunas jas pirkti smile.gif

nežinau, ar nebuvo jau apie tai kalbėta, bet gal bandėt Zuii skystą pudrą? kokiai odai ji labiausiai būtų tinkama?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 08 gegužės 2014 - 16:53
as naudojau salaviju m.gebhart kremuka g.gif neatsimenu kazkaip itin gero poveikio -man tas riebumas zudantis buvo ir kvapas fiau blink.gif Nors tuo metu pradejo mazeti spuogu tai gal padejo g.gif
Atsakyti
O as naudojau salaviju losjona, tai man patiko visai, sunaudojau visa, kazkokiu pasaliniu poveikiu nepajauciau, bet didelio malonumo ant odos taip pat, tai turbut del to antra kart ir nepirkau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2014 05 08, 17:51)

nežinau, ar nebuvo jau apie tai kalbėta, bet gal bandėt Zuii skystą pudrą? kokiai odai ji labiausiai būtų tinkama?
user posted image

o kur sia pudra galima isigyti?
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif help.gif
Rasulo molio ir negyvosios juros purvo naudodojos, padekit! Nusipirkau stai tokius daiktus:
user posted image user posted image
Pirkau juos pagrinde plaukams: muila (Ingredients: Saponified oils and butters of: coconut, olive, shea, castor, babassu, argan. Rhassoul clay) norejau naudot galvos plovimui, purva (Ingredient: Maris limus (black mud)- kaip kaule pries plovima. Vakar bandziau plaut galva su tuo muilu - siaubas blink.gif pradejus plaukam dziut, pradejau jaust, kad jie visi riebaluoti - dar riebaluotesni nei pries plovima doh.gif nors tikrai gerai isskalavau doh.gif zodziu, visiskai neisplove man jis nieko. Vakare pabandziau veida nupraust su juo - baisiai issausino oda unsure.gif bet kiek domejaus, rasulo molis kaip tik sausai, jautriai odai rekomenduotinas unsure.gif Siryt atejo eile purvui. Issitepliojau juo galva, po to gerai nuploviau ir issiploviau galva su iprastu sampunu. Stai vel plaukai baigia isdziut, ir ka - vel didziausios sruogos riebaluotos doh.gif Ka as darau ne taip??? Isskalauju galva tikrai gerai! Siandien tokia pikta esu ant naturalios kosmetikos, kad tuoj eisiu kokio lorealio uzsipirkt lotuliukas.gif juokauju, aisku... Bet taip tikejaus, kad mano problematiskai galvos odai sios priemones bus issigelbejimas, o va kas gavos... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 10 gegužės 2014 - 13:25