Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Nematytos firmos visiškai smile.gif
Šiaip dabar aš naudoju šampūną su gasulo moliu, jis visai be putoklių, sudėtyje dar yra tam tikrų aliejų, bet didžiausia koncentracija yra molio. Manau, kad visgi plaunant grynu moliu, reikia priprasti, reikia mokėti gerai skalauti. O tai jis čia jau paruoštas plovimui? Jo nereikia su niekuo maišyti? g.gif
Iš savo patirties su tuo šampūnu: reikia labai gerai įtrinti šaknis, bent keletą minučių pamasažuoti galvos odą ir paskui LABAI GERAI išskalauti tiek šaknis, tiek - svarbiausia - plaukus per ilgį, nes neišskalavus, plaukai lieka riebaluoti, nors šaknys puikiausiai išsiplauna. Kaip žinote, šampūnu plaukai netrinkami, trenkama tik galvos oda, taigi viskas, kas yra žemiau šaknų, nusiplauna nutekėjus šampūnui, ir kartu su vandeniu smile.gif
Mano subjektyvia nuomone, drąstiškai pereinant vien tik prie molio galvos odai, rezultatai gali nedžiuginti. Ir plius...molis tik tik toms, kurių šaknys riebios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 05 11, 10:40)
Šiaip dabar aš naudoju šampūną su gasulo moliu, jis visai be putoklių, sudėtyje dar yra tam tikrų aliejų, bet didžiausia koncentracija yra molio. Manau, kad visgi  plaunant grynu moliu , reikia priprasti, reikia mokėti gerai skalauti. O tai jis čia jau paruoštas plovimui? Jo nereikia su niekuo maišytig.gif
Iš savo patirties su tuo šampūnu: reikia labai gerai įtrinti šaknis, bent keletą minučių pamasažuoti galvos odą ir paskui LABAI GERAI išskalauti tiek šaknis, tiek - svarbiausia - plaukus per ilgį, nes neišskalavus, plaukai lieka riebaluoti, nors šaknys puikiausiai išsiplauna. Kaip žinote, šampūnu plaukai netrinkami, trenkama tik galvos oda, taigi viskas, kas yra žemiau šaknų, nusiplauna nutekėjus šampūnui, ir kartu su vandeniu smile.gif
Mano subjektyvia nuomone, drąstiškai pereinant vien tik prie molio galvos odai, rezultatai gali nedžiuginti. Ir plius...molis tik tik toms, kurių šaknys riebios

As ne su grynu moliu galva ploviau, o su tuo muiliuku 4u.gif moli (purva) dejau kaip kauke pries plovima, paskui isploviau su sampunu...
va gal cia ir buvo mano klaida, kad nelabai gerai imasazavau, ir todel neissiplove galva g.gif cia kalbu apie muiliuka.. O va kad purvo kauke neissiplove su sampunu, tai man vis tiek mistika... Na bet reikes bandyt dar geriau isskalaut ir su kitu sampunu plaut..
mano galvos oda labai riebi, galva reiktu i diena du kartus plaut, norint, jog plaukai atrodytu graziai... Plius jautri, pleiskanota, bet kokie sampunai riebiems plaukams man yra kosmaras, todel ir vargstu, nes niekas normaliai netinka..

Dekui uz issamu atsakyma 4u.gif beje, koki sampuna naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 11 gegužės 2014 - 12:47
atsiprašau, tik pabudus iš lovos atsakinėjau lotuliukas.gif doh.gif
įmasažuoti tikrai gerai reikia, ne šiaip sau pamaklinėti pirštais po galvos odą, bet išplauti, išskalauti taip pat reikia labai gerai smile.gif
Aš naudoju "Ambroozijos" šampūną "Undinė" smile.gif plaukai iškart priprato, kol kas naudosiu ir toliau, kad galėčiau išsamią apžvalgą parašyti tinklaraštyje smile.gif jeigu domina, su laiku bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 05 10, 11:19)
help.gif  help.gif  help.gif  help.gif
Rasulo molio ir negyvosios juros purvo naudodojos, padekit!

Skaitau jusu posta ir matau save lotuliukas.gif

As taip pat drastiskai puoliau prie plauku plovimo naturaliom priemonem... Pirkau sita

user posted image

Jau toks nuostabus aprasymas, kad galvoju gyvenime sampunu daugiau nebenaudosiu biggrin.gif Juokas per asaras... Atidariau indeli o ten grynas smelis doh.gif Nesuprantu kur ten natural foaming agents, bet tokiu nerasta... Bandziau trinti galva, na bet kaip galva su smeliu galima issiplaut???? Na putu as ir nesitikejau, bet kad bent ta powder vandeny istirptu... O dabar tai taip kad buciu ant galvos smelio uzsipylus ir vandens. Pusvalandi dar skalavau, kad ta smeli is galvos isplauciau... Plaukai dar labiau sulipe nei kad plovimo pradzioj buvo... Nukisau i sandeliuka ir stovi. O as taip ir nesupratau ka ne taip dariau doh.gif
Bet vis neprarandu vilties pabandyt ji dar karta...
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 05 11, 11:55)
įmasažuoti tikrai gerai reikia, ne šiaip sau pamaklinėti pirštais po galvos odą, bet išplauti, išskalauti taip pat reikia labai gerai 

Na ka tik vel bandziau plaut galva su tuo muiliuku. Masazavau ilgai, skalavau dar ilgiau. Rezultatas - taukuotos sulipusios sruogos doh.gif dabar pagalvojau, ar imanoma ji nuskalauti, jog plaukai nebutu riebus? Gi sudety tik aliejai ir molis.. Gal ner sansu tuos aliejus isplaut vien su vandeniu? Juolab, kad sudety tokie aliejai kaip pvz ricinos... Kazin, jei ismuilinus galva tuo muiliuku, dar sampuno galiausiai uzdeciau g.gif kita karta taip ir darysiu, nes nuskalaut tu tauku vien su vandeniu nebesitikiu schmoll.gif tik kazin kaip bus su to molio poveikiu galvos odai, jei vis tiek dar sampuna varvalinsiu..

QUOTE(lindrukas @ 2014 05 11, 11:57)
Skaitau jusu posta ir matau save lotuliukas.gif

Miela malonu, kad ne as viena tokia suvargus lotuliukas.gif dar truputi paeksperimentuosiu as su tuo muilu ir purvu, jei nerasiu normalaus varianto, kaip naudot - sveisiu lauk viska schmoll.gif nors, bendrai, purva dar bandysiu kaip veido kauke uzsidet, gal nenusausins labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2014 05 09, 11:04)
o kur sia pudra galima isigyti?

Lietuvoje Ambroozija prekiauja ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*benigna* @ 2014 05 11, 13:54)
Na ka tik vel bandziau plaut galva su tuo muiliuku. Masazavau ilgai, skalavau dar ilgiau. Rezultatas - taukuotos sulipusios sruogos doh.gif  dabar pagalvojau, ar imanoma ji nuskalauti, jog plaukai nebutu riebus? Gi sudety tik aliejai ir molis.. Gal ner sansu tuos aliejus isplaut vien su vandeniu? Juolab, kad sudety tokie aliejai kaip pvz ricinos... Kazin, jei ismuilinus galva tuo muiliuku, dar sampuno galiausiai uzdeciau g.gif kita karta taip ir darysiu, nes nuskalaut tu tauku vien su vandeniu nebesitikiu schmoll.gif  tik kazin kaip bus su to molio poveikiu galvos odai, jei vis tiek dar sampuna varvalinsiu..
Miela malonu, kad ne as viena tokia suvargus lotuliukas.gif dar truputi paeksperimentuosiu as su tuo muilu ir purvu, jei nerasiu normalaus varianto, kaip naudot - sveisiu lauk viska schmoll.gif nors, bendrai, purva dar bandysiu kaip veido kauke uzsidet, gal nenusausins labai unsure.gif

jeigu sudėtį surašėte eiliškumo tvarka, tai molio koncentracija tame muile maža smile.gif gaunasi, kad aliejų yra kur kas daugiau ir kai kurie iš jų yra sunkesni šiek tiek g.gif gal čia sudėty yra blogumas...sudėtis graži, aš ne specė, bet tokiu atveju molio dėčiau daugiau smile.gif juk molis čia - plaunamoji medžiaga, o jos, pasirodo, mažiausiai yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 05 11, 13:18)
jeigu sudėtį surašėte eiliškumo tvarka, tai molio koncentracija tame muile maža smile.gif gaunasi, kad aliejų yra kur kas daugiau ir kai kurie iš jų yra sunkesni šiek tiek  g.gif  gal čia sudėty yra blogumas...sudėtis graži, aš ne specė, bet tokiu atveju molio dėčiau daugiau smile.gif juk molis čia - plaunamoji medžiaga, o jos, pasirodo, mažiausiai yra smile.gif

Sudeti nukopinau tokia, kokia yra ju tinklapy. Tai va, man irgi itartina su tais aliejais g.gif zodziu, plaunant galva reiks kartu prie to muilo dar ir to purvo uzsimest papildomai. Tikiuos nenupliksiu beeksperimentuodama doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau ilgą laiką prieš plaudama galvą užsitepu argano aliejaus kaukę keliom valandom, bet tepu sausus plaukus. O šiandien vienam bloge perskaičiau, kad reikia tepti sudrėkintus plaukus. Ar tikrai ir kuo geriau tept šlapius plaukus aliejumi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2014 05 11, 14:34)
Aš jau ilgą laiką prieš plaudama galvą užsitepu argano aliejaus kaukę keliom valandom, bet tepu sausus plaukus. O šiandien vienam bloge perskaičiau, kad reikia tepti sudrėkintus plaukus. Ar tikrai ir kuo geriau tept šlapius plaukus aliejumi?  g.gif

Taip, tik sudrėkintus. Kaip ir odą - tik sudrėkintą smile.gif skaičiau seniai kažkokios merginos komentarą, kad ilgą laiką naudojo kažkokį aliejų plaukams ir jai jis visai nepadėjo. Tepė ant sausų galiukų. Kai susiprotėjo, kad reikia tepti ant sudrėkintų, pasimatė ir rezultatas biggrin.gif
Sudrėkinta oda ar plaukai leidžia aliejui įsiskverbti. Priešingu atveju, jis lieka paviršiuje ir "dusina" odą ar plauką smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*benigna* @ 2014 05 11, 14:29)
Sudeti nukopinau tokia, kokia yra ju tinklapy. Tai va, man irgi itartina su tais aliejais g.gif  zodziu, plaunant galva reiks kartu prie to muilo dar ir to purvo uzsimest papildomai. Tikiuos nenupliksiu beeksperimentuodama doh.gif  biggrin.gif

gal jums tiesiog netiko tas muilas. Taip irgi gali būti smile.gif mano plaukas, pavyzdžiui, kokoso aliejaus visiškai nepriima, todėl plaukams stengiuosi jo vengti. Ne todėl, kad jis būtų blogas. Ne, jis superinis, bet mano plaukai piestu prieš jį stojasi smile.gif nesirenku šampūnų su kokosų aliejumi smile.gif pabandykite į savo naudojamą natūralų šampūną, jeigu tokį turite, įpilti gryno gasulo molio miltelių smile.gif manau, kad prie plovimo moliu reikia eiti po truputį, bet čia tik mano nuomonė, kurią susidariau skaitydama komentarus. Labai nedaug kam iškart "prilipo" toks metodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 05 11, 15:54)
Taip, tik sudrėkintus. Kaip ir odą - tik sudrėkintą smile.gif skaičiau seniai kažkokios merginos komentarą, kad ilgą laiką naudojo kažkokį aliejų plaukams ir jai jis visai nepadėjo. Tepė ant sausų galiukų. Kai susiprotėjo, kad reikia tepti ant sudrėkintų, pasimatė ir rezultatas  biggrin.gif 
Sudrėkinta oda ar plaukai leidžia aliejui įsiskverbti. Priešingu atveju, jis lieka paviršiuje ir "dusina" odą ar plauką smile.gif

Bet mano plaukai ir taip labai atsigavę nuo kaukių g.gif Jau įsivaizduoju koks rezultatas bus, kai pradėsiu tept drėgnus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 05 11, 13:54)
gal jums tiesiog netiko tas muilas. Taip irgi gali būti smile.gif mano plaukas, pavyzdžiui, kokoso aliejaus visiškai nepriima, todėl plaukams stengiuosi jo vengti. Ne todėl, kad jis būtų blogas. Ne, jis superinis, bet mano plaukai piestu prieš jį stojasi smile.gif nesirenku šampūnų su kokosų aliejumi smile.gif pabandykite į savo naudojamą natūralų šampūną, jeigu tokį turite, įpilti gryno gasulo molio miltelių smile.gif manau, kad prie plovimo moliu reikia eiti po truputį, bet čia tik mano nuomonė, kurią susidariau skaitydama komentarus. Labai nedaug kam iškart "prilipo" toks metodas smile.gif

Gal ir netiko... Ech, man, turbut, niekas netinka verysad.gif

Gal kas zino, kur UK pirkti geru kokybisku alieju? Ar kad ir ne UK, bet kad siustu i UK.. unsure.gif
Atsakyti