Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(illuminated @ 2014 05 26, 10:09)
O kaip poveikis prakaitui? Įdomu kaip kiti KN dezodorantai "veikia"  g.gif
Galvoju ieškotis kito dezodoranto, o tai turimas Lafe's pradėjo labai jau niekiškai veikti per karščius.

Kitu KN dezodorantu nenaudojau, man sitas puikiai veikia, nors as labai ir neprakaituoju dar turiu si :
http://www.bioeco.lt...aviju_ekstraktu
tai nuo pat pradziu jis man nieko vertas, ismesti pinigai i bala o dar dideli buteli nusipirkau doh.gif, o KN kainavo tik 28lt
Atsakyti
Merginos, kodėl toks kainų skirtumas? 4u.gif

http://aromata.lt/ko...duo-hidroliatas

http://www.aromanatu...-verbenone.html

Noriu 100 ml rozmarinų hidrolato ax.gif
Atsakyti
Ateinu pasiguost blush2.gif

Nu niekaip neatrandu tinkancio sampuno. Kas per galvos oda, tai neisivaizduoju doh.gif Paskutiniu metu pirkau pora sampunus - JMO zinc & sage, AO riebiems plaukams. Nu nuostabus tas JMO - plaukai kaip silkas. Bet kita ryta as jau negaliu I save ziuret, galva riebaluota, niezti, ranku neistraukiu. Su AO tas pats, (JMO labiau patinktu ir kvapas ir kokie malonus plaukai tik isplovus) nu bet tas galvos niezulys nesuprantu... Plaukai mano greit riebaluodavosi ir su paprastais brudais sampunais, bet galvos niezulio niekada nera buve.
Bandziau dar kart ta soap tree powder issitrint (keikiausi pirma kart bandydama ir nepavykus persiploviau sampunu ir numeciau ji kampa keliems menesiams) Tryniau galvos oda su ta kose gera pusvalandi, bijojau neistrintos vietos palikt. Pakentejau ir nepersiploviau su sampunu po sitos proceduros (nepaisant to kad po penkiu perskalavimu ir su ranksluosciu nusausinus plaukus tas smelis man dar ilgai byrejo biggrin.gif ) Na vaizdas geresnis nei kad pries plaunant, bet isidienojus as jau I save negalejau ziuret. Mesiu as visa sita reikala su tais moliais ir pudrom itariu schmoll.gif
Tik kaip reikia atrasti ta savaji sampuna kol visai galvos odos nenusidraskiau ? doh.gif

Merginos, gal galit rekomenduot highlighteri ir bronzeri presuotus o ne kremines konsistencijos (konturavimui)?

Butu neblogai kad butu paletej, bet tokiu nesu pastebejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 05 30, 13:54)
Ateinu pasiguost blush2.gif

O nenorit šito dalyko pabandyti? Pati neseniai parsisiunčiau, nes gerų atsiliepimų girdėjau, bet dar nepabandžiau, reiks ryt prisiversti biggrin.gif

Aišku daugiau laiko užima. Pasidaryti "arbatą" vakare ir ryte su ja plauti galvą, bet gal padės? Pati dabar kasdien plaunu galvą, nes visokie susitikimai darbe ir pan. Truputį jau atsibodo, bet norisi gerai atrodyt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Parašykit, kai išbandysit. Labai įdomu. ax.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimu biggrin.gif Vakar vakare paėmiau 3 šaukštus tų žolių/pudros (nesuprasi) užpyliau verdančiu vandeniu ir šiandien kibau į darbą. Duše susišlapinau galvą, apipyliau ją tuo skysčiu, gerai įtryniau, įmasažavau (o kvepelis doh.gif ) ir palaukus kelias minutes išskalavau. Plaukai išdžūvo ir rezultatas toks:

* tikrai švarūs, nė kiek neriebaluoti;
* purūs, gražiai krentantys, nesusivėlę;
* nenaudojau kondicionieriaus, bet poreikio ir nėra, nes minkšti, slidūs.

Kvapelis gal kelias valandas vos jautėsi, bet neįkirus toks žolelių biggrin.gif

Matysiu kaip rytoj ryte bus ar norėsis plauti galvą ar ne. Nes kolkas tai plaukai atrodo puikiai. Pabandysiu aš šią visą savaitę su ta "pudra" pažaist biggrin.gif Gal tikrai riebalavimasis susitvarkys. Na pirmas įspūdis tikrai neblogas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bu_bu: 31 gegužės 2014 - 20:52
Naudoju Andalou priemones veidui, esu labai patenkinta, nes veido oda labai pagražėjo. thumbup.gif Maniske misri, t-zona linkusi riebaluotis, nemazai inkstiru, strazdanu. Naudojant Andalou priemones lyg ir valosi inkstirai, o kas svarbiausia, nebeberia spuogais!

Veido prausiklis labai patinka. Nusiprausus oda aksominė būna. wub.gif Skystos konsistencijos, ganetinai svelnus.

Poras mažinantį tonikas. Na, tonikas kaip tonikas, pirmom dienom šiek tiek jautėsi graužimas, bet po to oda priprato. Man jo kvapas keistokas. Vėliau gal bandysiu toniką iš clarifying serijos.
Reikia panaudoti ilgiau, kad galeciau pasakyti, padeda atsikratyti inkstiru, ar ne.

Molio kaukė veidui visai nepanaši į molinę. biggrin.gif Šviesios spalvos, dar reikia ilgiau panaudoti, bet visumoj pirmi du bandymai patiko. Irgi reikia panaudoti ilgiau. Dar buvo pridėtas Recovery cream 12ml mėginukas, kurį naudoju nakčiai.

Apie BB kremą dar nuomonės nesusidariau. Šiek tiek paslepia veido poras, bet gana sunkiai tepasi ir yra baltas. Kas patinka, kad SPF30, tai vasarai gera apsauga nuo saulės.

Tik dieninį kremą naudoju ne iš Andalou firmos, bet visumoj naudodama šias priemones esu labai patenkinta. Manau, apsistosiu ties Andalou. wub.gif Kol kas metausi tarp clarifying ir brightening serijos, nors pagal mano veido odos tipa labiau tiktu brightening turbut. Pagal, tai, koks rezultatas, ateity norisi isbandyti ir kitas priemones.

Losjonas kūnui labai skaniai kvepia. wub.gif Lengvai susigeria, drėkina.

Dar naudoju age defying sampuna. Isplovus plaukai purus, o plaunant nesivelia. Nereikia nei kondicionieriaus. Bet pilna nuomone susi darysiu ilgiau panaudojusi. Plauku lako dar nebandziau.
Atsakyti
Micefee, jei neklystu, g.gif tai Jus buvote Dr.Hauschka produkcijos gerbeja. Ar Andalou patinka labiau uz Hauschka? Kiek laiko jau naudojat sias priemones?

Atsakyti
Aciu, micefe, uz atsiliepimus 4u.gif
Sampunas antiaging ir kondicionierius kol kas vieni is megstmiausiu priemoniu. Po siu priemoniu plaukai svelnus, blizga, neriebalina anksciau laiko, malonus kvapas.
Turiu toki dar, bet nebandziau, nes naudoju kitas priemones. http://www.iherb.com...-...=null&ic=14
Isbandziau beveik visas duskes, mandarinu kuno losjona, kukui kuno sviesta (kvepejo riesutiniais sausainiukais) nezinau, kaip dabar, nes pakeite pakuote. Visos priemones man superines, ypac uz tokia kaina, skaniai kvepia, geai drekina.
Turejau Meyer Lemon prausikli, patiko, kad nesausina, bet nervindavo, kad akis griauzdavo, jei plaudavau juo akiu makiaza.
Turiu ta untinted bb krema su spf 30-irgi patiko, tas baltumas minimalus, neriebina odos, netgi, sakyciau padaro ja matine.
Neseniai, kai buvo nuolaida, pasiemiau si rinkinuka http://www.iherb.com...Piece-Kit/50946
kol kas visko neisbandziau, nes noriu subaigti kitas priemones, be to, tikriausiai vesiuos atostogoms, nes patogu mazi kiekiai. Taigi, isbandziau tik dienini krema oil free moisturiser. Patiko, padare veida matini, nors pries tai buvau usidejus kauke, laikiau ja ilgiau, galvojau, susigers, bet ne, ir nusiplovus vis tiek liko toks nemalonus riebalas,tai uztepus to kremo, dingo jis. thumbup.gif
Noreciau dar ir kitokiu rinkiniu isbandyti, bet mano beda su kremais tokia, kad nezinau, kuri rinktis nes mano oda misri, yra inkstiru, nelygumu, paraudimu, spuogiuku pasitaiko doh.gif Nuo kokio toniko ar kremo paraudonuoja. be to, jau ir stangrinimo reikia ir pries rauksliu priemoniu reikia,nes ziuriu, kad ir rauksleliu atsiranda doh.gif
Tikriausiai sekanti banysiu jautriai odai.. Ir veido kaukes noreciau isbandyti.

P. S. jei kas atradot veiksmingu priemoniu panasiai veido odai, rasykit ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 03 birželio 2014 - 17:19
Baikit viliot su tuo andalau naturals biggrin.gif jau tuoj ir man visko is eiles prireiks doh.gif o atsargu minimum pusmeciui turiu, tai reik stabdyt doh.gif

Is sensitive linijos turiu CC krema. Bet nesu susidarius nuomones dar, nes naudoju tik kelias savaites, o pries tai susidirbau oda su aliejum, tai sunku vertint, kol oda atsigavineja... Siaip lyg ir patinka man jis, tik, speju, man labiau saltajam sezonui tinkamas, toks truputi sunkokas (mano oda misri jautri raudonuojanti, T zona rieboka, poros megejos kimstis).

Gatinha2, mano oda panasi i jusiske, tai jei bandysit sensitive rinkinuka, pasidalinkit ispudziais 4u.gif taip pat domins atsiliepimai ir apie clarifying priemones, ar nesausins ir nedirgins odos... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *benigna*: 03 birželio 2014 - 18:04
QUOTE(gainsbourg @ 2014 06 03, 14:30)
Micefee, jei neklystu,  g.gif tai Jus buvote Dr.Hauschka produkcijos gerbeja. Ar Andalou patinka labiau uz Hauschka? Kiek laiko jau naudojat sias priemones?

Taip, as Hauschka gerbeja. Dienini krema vis dar naudoju melisu, turiu dar pora Hauschka kaukiu ir siaip daug ju produktu isbandziusi. Tik Norvegijoj Hauschka brangi, o siustis vienai neapsimoka, tai pirkti is iherbo labai patogu. biggrin.gif I Hauschka nespjaunu, bet kol kas bandysiu Andalou produktus. Kaina labai protinga ir rezultatas kol kas tenkina. Naudoju dar neilgai, apie dvi savaites, tai detalesni atsiliepimai bus veliau.

Gatinha, bus idomus atsiliepimai apie ta scalp priemone. O mano veido odos tipas irgi panasus, tinka ir clarifying, ir brightening, ir sensitive serijos. biggrin.gif Meyer prausiklio nenaudoju akiu makiazui valyti, tai del grauzimo nieko negaliu pasakyti. ax.gif
Atsakyti
Merginos, ieskau drekinancios veido kaukes, gal ka parekomenduotumet? ax.gif
Atsakyti