Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(lindrukas @ 2014 05 30, 12:54)
Nu niekaip neatrandu tinkancio sampuno.

Ma tas pats. Dar dar kentėti galiu Laveros Mangų ir EUBIONA Kivių ir ramunėlių. O ''visi'' kiti JMO, Sante, khadi šampūnai išvis siaubas kvadratu ir daug kitų. Vargstu kaip jūs. Pudros nevilioja ir nebandysiu. Buvo laikas kai spjoviau į visus šampūnus, ploviau vien tik kiaušinio tryniu. Pradžioje gerai, galvos oda nurimo, pleiskanos išnyko, bet ilgainiui dingo plaukų purumas. Kaip sasyskos prie galvos prilipę kabėdavo.
Labiausia gaila streikuojančios galvos odos ir išmestų pinigų. Net nebežinau ko griebtis. O prie chemijos grįžti nesinori. Tai kū daryt?
Papildyta:
QUOTE(*benigna* @ 2014 06 03, 21:02)
Merginos, ieskau drekinancios veido kaukes, gal ka parekomenduotumet? ax.gif

Man šita nepamainoma http://www.naturalme....html?filter=31.
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2014 06 03, 19:16)
Tai kū daryt?

Man šita nepamainoma http://www.naturalme....html?filter=31.

Kai rasit atsakyma i sita klausima, pasidalinkit, bo ir as su tom paciom bedom.

Dekui, brangi gyvate g.gif nu bet reiks miniuka nusipirkt pabandyt rolleyes.gif kas dar ka galit pasiulyt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 02, 01:42)
(...)
Apie BB kremą dar nuomonės nesusidariau. Šiek tiek paslepia veido poras, bet gana sunkiai tepasi ir yra baltas. Kas patinka, kad SPF30, tai vasarai gera apsauga nuo saulės.
(...)
Dar naudoju age defying sampuna. Isplovus plaukai purus, o plaunant nesivelia. Nereikia nei kondicionieriaus. Bet pilna nuomone susi darysiu ilgiau panaudojusi. Plauku lako dar nebandziau.

Pagaliau atejo i isbandziau Andalou CC krema - http://www.iherb.com...-oz-58-ml/55619
Tekstura tirstoka (bet as ji tepu spec. sepeteliu BB kremams, tai kazkaip be didesniu problemu), maloniai vesina ir gaivina veido oda. Bent jau man pirmieji ispudziai yra WOW bigsmile.gif Ir labai patinka svelnus roziu kvapas. Naturalus toks, sakyciau. Grynai tokio drekinamojo kremo labai noreciau.
Problema yra su spalva. Turiu gana sviesia oda ir dazniausiai naudoju sviesiausio tono mineralines pudras. Sis CC kremas man kiek per tamsus (plius jo pigmentacija yra labiau geltonesne, o as megstu su daugiau rozinio pigmento), matosi, kad "nupiesia" lengva idegi mano balksvai odai. Tiesa, neturi daug maskavimo, bet man to uztenka.

O kaip Jusu naudojamo BB kremo drekinimas ir pan.? Ar jis budamas baltas kiek sviesina oda?

Dar prasysiu kada atsiliepimu del sampuno ax.gif Ar jis ilgai palieka plaukus svarius? Nes labai aktualu, kad nereiketu kasdien plauti biggrin.gif
Atsakyti
As BB kremo vieno kaip drekinancios priemones nenaudociau, jis labiau pagalbine priemone - poroms paslepti, kontroliuoti riebalu issiskyrimui ir zinoma, apsaugai nuo saules. Tepu ji ant drekinancio kremo. Jis baltas, bet isitrina i oda ir to baltumo nelieka. O kas del sampuno, tai as vis tiek kasdien galva plaunu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 04, 17:56)
As BB kremo vieno kaip drekinancios priemones nenaudociau, jis labiau pagalbine priemone - poroms paslepti, kontroliuoti riebalu issiskyrimui ir zinoma, apsaugai nuo saules. Tepu ji ant drekinancio kremo. Jis baltas, bet isitrina i oda ir to baltumo nelieka. O kas del sampuno, tai as vis tiek kasdien galva plaunu.  ax.gif

O tas kremas išties padeda riebalų išsiskyrimo kontroliavimui? Porų nekemša? Pati jo dabar laukiu, tikiuosi geras bus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 06 04, 17:55)
O tas kremas išties padeda riebalų išsiskyrimo kontroliavimui? Porų nekemša? Pati jo dabar laukiu, tikiuosi geras bus..  ax.gif

Na nezinau, kol kas kelis kartus tenaudojau, tai sunku pasakyti. Nepastebejau, kad poras kimstu, kaip ir minejau, kaip tik oda per tas savaites susitvarke.

Gal kas bandet REN kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 04, 18:56)
As BB kremo vieno kaip drekinancios priemones nenaudociau, jis labiau pagalbine priemone - poroms paslepti, kontroliuoti riebalu issiskyrimui ir zinoma, apsaugai nuo saules. Tepu ji ant drekinancio kremo. Jis baltas, bet isitrina i oda ir to baltumo nelieka. O kas del sampuno, tai as vis tiek kasdien galva plaunu.  ax.gif

o kokio ilgio tavo plaukai? nedažomi?

jetau, kaip norėčiau ir aš kasryt plauti galvą, bet su šviesinamais ilgais plaukais tai tikras peilis doh.gif išeitis nebent būtų nuolat 3x kondicionierių ir aliejus tepti, kad nesausinti galiukų.. Tiksliau nenorėčiau taip dažnai plauti biggrin.gif bet poreikis vistiek yra, tai tiesiog tempiu iki antros dienos doh.gif
Atsakyti
Esu turejus Andalou sampuna su biotinu, tai jis man siaubingai issausino plaukus. Net kitos rusies pabandyti nebesinorejo.
QUOTE(micefee @ 2014 06 04, 20:20)
Gal kas bandet REN kosmetika?

Pries kelias savaites isigijau REN Glycolactic kauke. Rekomenduojama naudoti karta i savaite, ta ir bandysiu daryti. Ji kaip uogiene, labai skaniai kvepia. Jautriai odai turbut netiktu - mano nera jautri, bet jauciasi gan stiprus dilgciojimas. Nuprausus, oda lieka labai svari, minksta ir svelni. Daugiau kazka pasakyti dar ankstoka blush2.gif Bet pirmas ispudis labai geras.

Ir jau n-taji indeli Ren Rose Otto cukrinio kuno sveitiklio naudoju. Brangus, bet tikrai skalsus. Itrinu i sausa oda, taip geriau nusveicia ir isigeria. Sis mano megstamiausias, is bandytu sveitikliu, pirma vieta dalinasi su Suki Exfoliate Foaming Body Cleanser.
Atsakyti
QUOTE(gainsbourg @ 2014 06 04, 23:56)
Esu turejus Andalou sampuna su biotinu, tai jis man siaubingai issausino plaukus. Net kitos rusies pabandyti nebesinorejo.

Esu turejus kitos eko firmos sampuna su biotinu - Mill Creek - tai sie sampunai isties pasausina plauka. Gal cia kazkaip pats biotinas taip atsiliepia...
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 06 04, 20:43)
o kokio ilgio tavo plaukai?

Kokie 5cm zemiau peciu, tamsus, dazomi chna. Kazkaip su galiukais problemu neturiu, kas kelis menesius juos pakerpu.

Gainsbourg, dekui uz atsiliepimus. Kazkaip uzmaciau sia firma siandien, galvoju, reiks kada ateity pabandyti. Rimtai atrodo.

O sampunas man plauku nesausina... Jis kaip tik tokius slidzius juos padaro ir plaunant nevelia. Atrodo, net kondiskes nereikia, bet vis tiek naudoju, tai rezultatu isdziuvus plaukams esu patenkinta. Ir beje, bent jau kol kas naudojant si sampuna galvos neniezti. Turejau meginuka su saulegrazu aliejum, tai tas nepatiko ir nuo jo baisiai galva nieztejo.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 06 04, 21:50)

Bet jei svarbu, kad butu visai svarios sudetys, butina ziureti. Daugumoje REN produktu yra ir nelabai geru ingredientu. Phenoxyethanol naudoja, dar kazka esu maciusi... Va toje, mano turimoje kaukeje irgi keli blogesni yra, bet labai norejosi ja isbandyti - ypac geri atsiliepimai apie ja internete. O kuno sveitiklis atrodo visai gera sudetimi.
Atsakyti
Sveikos
esu išbandžius kaukę-šveitiklį
http://www.gamtosdov...ets_Shop_296901
labai patiko, ir paakių kremuką - toks fainas, lengvutis... smile.gif
http://www.gamtosdov...ets_Shop_296901
Atsakyti