Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Taurė @ 2013 10 27, 17:58)
imeciau i email smile.gif

koks kodukas, kiek procentu nuolaida? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2013 10 27, 16:53)
Sakė,židinių durelės super nusišveičia,orkaitės kaip naujos lieka  ax.gif  Man tai orkaitei reikia  smile.gif

P.S.Taure,kur man imsi,matau yra 30 vnt.,jei nori,galim pasidalinti po 15 vnt.,man per akis  rolleyes.gif

ax.gif ir as mielai jusu pusele priglausciau,jei ka
Atsakyti
jcrew factory parinksit?ar yra norinciu?ten papildymas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 10 27, 17:51)
turiu issiaiskinti kam tinka. Zidinys pas mus dujinis, durys stiklines

Man rodos,būtent Pum@ valė židinio stiklines dureles,sakė nesubraižė,ateis - patikslins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2013 10 27, 19:13)
Man rodos,būtent Pum@ valė židinio stiklines dureles,sakė nesubraižė,ateis - patikslins  smile.gif

bet zidinio stikla ir taip su zidinio valikliu be problemu isvalau.. va orkaite sunkiau.. duso kabinos stikla.. g.gif
Papildyta:
kas landsend sniego kelnes turit 4u.gif .. kazin labai dideles bus mums kelnes 12 dydzio (raso 144-149 ugiui), musu ugis 140 cm
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 10 27, 20:16)
bet zidinio stikla ir taip su zidinio valikliu be problemu isvalau.. va orkaite sunkiau.. duso kabinos stikla.. g.gif

orkaitei tai amway orkaičių valiklis leeeedas biggrin.gif užtepi, palaikai, nuvalai ir vėl kaip nauja smile.gif tik aišku, chemija tai ten siaubinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviukas @ 2013 10 27, 20:09)
ax.gif ir as mielai jusu pusele priglausciau,jei ka

ir as su jumis pasidalinciau, jetau kazkokia paranoja ir man reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 10 27, 12:19)
orkaitei tai amway orkaičių valiklis leeeedas  biggrin.gif užtepi, palaikai, nuvalai ir vėl kaip nauja smile.gif tik aišku, chemija tai ten siaubinga  doh.gif

kuris ? Nusipirkau virykle, ant savo galvos, ir nezinau kaip priziureti. Pati plyta is isores nerudyjancio plieno. Virsus juodas, viskas kas taskosi nuo maisto, eina ant juodo pavirsiaus. Kaip ji isvalyti iki spindejimo ? Ar nesuestu amway valiklis ? Gal imeskite nuoroda jo g.gif

Ir duso durys tragedija. Jau buvo nekokios nuo praitu gyventoju, dabar dar uzsinese. Galvoju isvis tas duris pakeisti, bet gal imanoma kazkuo nusveisti ? Ta kmepine kazi veiks ?
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif
Pasidalinkit prašau patirtim kas turite TH moteriškų megztinių 4u.gif Kaip dydžiai, ar atitinka?
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2013 10 27, 20:19)
orkaitei tai amway orkaičių valiklis leeeedas  biggrin.gif užtepi, palaikai, nuvalai ir vėl kaip nauja smile.gif tik aišku, chemija tai ten siaubinga  doh.gif

Patikslinkit- kas čia per stebuklas smile.gif Vargstu su orkaite siaubingai doh.gif Gal nuorodą galit įdėt:)?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 10 27, 20:35)
kuris ? Nusipirkau virykle, ant savo galvos, ir nezinau kaip priziureti. Pati plyta is isores nerudyjancio plieno. Virsus juodas, viskas kas taskosi nuo maisto, eina ant juodo pavirsiaus. Kaip ji isvalyti iki spindejimo ? Ar nesuestu amway valiklis ? Gal imeskite nuoroda jo  g.gif

QUOTE(shvedryte @ 2013 10 27, 20:40)
Patikslinkit- kas čia per stebuklas smile.gif  Vargstu su orkaite siaubingai doh.gif Gal nuorodą galit įdėt:)?

va toks pas mane. Aš tik orkaitę su juo valau, nežinau kaip būtų su nerudyjančiu plienu, bet orkaitei tai liuks. Užtepi, palaikai kažkiek laiko ir nuvalai. Jei labiau prikepę, antrą kart tepi ir vsio cool.gif tik as po to ilgai tuščią orkaitę arba su kokiu indu su vandeniu kaitinu, kad man visą chemiją išdegintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 10 27, 20:45)
va toks pas mane. Aš tik orkaitę su juo valau, nežinau kaip būtų su nerudyjančiu plienu, bet orkaitei tai liuks. Užtepi, palaikai kažkiek laiko ir nuvalai. Jei labiau prikepę, antrą kart tepi ir vsio  cool.gif  tik as po to ilgai tuščią orkaitę arba su kokiu indu su vandeniu kaitinu, kad man visą chemiją išdegintų biggrin.gif

Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 10 27, 20:45)
va toks pas mane.
Pas mane lygiai toks pat, tai as ne tik orkaitei, bet ir virsuj kaitlentei naudoju-palaikau ir po to su specialia britvute viskas graziai nusiima. Uzsisakiau tu kempineliu, na labai idomu ar nesubraizys stiklo ir gartraukio (kazkas rase, kad puikiai nusisveicia) g.gif
Atsakyti