Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Anerita, asturbut dar raudona ? ir raudona butent HM saskaitele ? g.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif Gal kas galit patarti kaip su landsend moterisku striukiu dydziais? Ar didintos ar mažintos? Ar tikėti jų nurodytais išmatavimais lentelėje? Ačiū atsakiusioms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Xara @ 2013 10 31, 09:06)
Mergaites  4u.gif  Gal kas galit patarti kaip su landsend moterisku striukiu dydziais? Ar didintos ar mažintos? Ar tikėti jų nurodytais išmatavimais lentelėje? Ačiū atsakiusioms  ax.gif

kiek zinau vienu dydziu didintos..
Atsakyti
QUOTE(Xara @ 2013 10 31, 11:06)
Mergaites  4u.gif  Gal kas galit patarti kaip su landsend moterisku striukiu dydziais? Ar didintos ar mažintos? Ar tikėti jų nurodytais išmatavimais lentelėje? Ačiū atsakiusioms  ax.gif

didintos jos, bent jau as kur turejau tai XS dydis per krutine buvo 49 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Land send nera jokio koduko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Xara @ 2013 10 31, 10:06)

AS turiu moteriska 4u.gif Visada nesioju M - Landsend pirkau S Tall (mano ugis 175) tai tiko idealiai mirksiukas.gif
O kolege manim nepatikejo ir uzsisake M (ji nesioja M paprastai, taciau nera auskta)... Tai nuskendo doh.gif
Atsakyti
Ideeli pukiniu striukų imete
renkuosi gal padesit
user posted image
arba
user posted image

kuria imtumet g.gif
Atsakyti
QUOTE(faina*faina @ 2013 10 31, 11:42)
renkuosi gal padesit
user posted image
arba
user posted image

kuria imtumet g.gif

as antraja imciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(faina*faina @ 2013 10 31, 10:42)
renkuosi gal padesit
user posted image
arba
user posted image

kuria imtumet g.gif

2 wub.gif

Mergaites,gavau koduka stockngo,25%,gal parinktumet,prie pabaigos mano silkas doh.gif
Ar bus norinciu?
Atsakyti
Aš irgi antrą. thumbup.gif

Norėjau paklaust daugiau besilankančiųjų tinklapiuose - gal užmatę kur jau išparduodamų nebrangiai mergaitiškų karnavalinių kostiumų?
Ieškau kažko tOkio 104 - 110 ūgiui, svarbu ne rožinio, idealu, jei koks gyvūnas ar vabalas, bet tinka ir raganos-princeses-undines. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti