GAL KAS GALI IŠDUOTI PASLAPTĮ KAIP ATSIIMTI PREKES IŠ NESUPER???
SKAMBINI-NEKELIA, VĖL SKAMBINI- ATMETA,RAŠAI -NEATRAŠO. NEJUOKINGA VISAI.
QUOTE(ninora @ 2013 10 29, 07:09)
Susiskaiciavau kiek cia skoliga esu - plaukai pasisiause!
Nu kiek uzeinu, tiek pirkt reik - turbu liga kokia tai busiu apsirgus
Ir mergos - nu tikros pakusos - tiek nuorodu geru imeta

Nu kiek uzeinu, tiek pirkt reik - turbu liga kokia tai busiu apsirgus

Ir mergos - nu tikros pakusos - tiek nuorodu geru imeta

man panasiai buna, kai mb prirenka mano uzsakytu prekiu. Atnesa kalna, o as nesuprantu is kur ju tiek

Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2013 10 29, 11:09)
Savaitgali ji buvo isvykus. Pameginsiu surasti. Nemanau, kad specialiai atmestu skambucius, gal be rysio yra

QUOTE(manouche @ 2013 10 29, 19:49)
Shoemetro siuntimo JAV išlaidos dalinamos, nes ten paprastai nemokamo nebuna. Papildomų tax ar kitokių mokesčių batam ir rūbam nėr. Visa kita - temos pirmam puslapy yra tokia formulė kaip pasiskaičiuot apytiksliai galutinę sumą. Ten ir nurodyta kas sudaro visą kainą
. Įvertinkit tik visada galimą prekės svorį, nes jis gali įtakot (Jum netikėtai) galutinę kainą
.

QUOTE(Soffyyy @ 2013 10 29, 19:09)
Visų pirma, nereikia šaukti. Antra, jei jūs skambinote savaitgalį, tai dar nebuvote gavusi mano laiško. Beto savaitgalį buvau išvykusi. Trečia, jei tik galiu kalbėti, niekada neatmetinėju skambučių. Ketvirta, vakar ir šiandien nuo pat ryto buvau namuose, jūs man nei rašėt, nei skambinot. Tik dabar parašėt SMS, į kurią aš tikrai neatsakinėsiu. Jūsų pretenzijos neteisingos, visi, kas norėjo, pasiėmė savo prekes be problemų.
Cia manau berniukam siek tiek vyresniems moklyklinukams manau gera dovana butu
http://www.overstock...99/product.html

http://www.overstock...99/product.html
GYMBOREE -20% imsiu

QUOTE(nesuper @ 2013 10 29, 18:20)
Visų pirma, nereikia šaukti. Antra, jei jūs skambinote savaitgalį, tai dar nebuvote gavusi mano laiško. Beto savaitgalį buvau išvykusi. Trečia, jei tik galiu kalbėti, niekada neatmetinėju skambučių. Ketvirta, vakar ir šiandien nuo pat ryto buvau namuose, jūs man nei rašėt, nei skambinot. Tik dabar parašėt SMS, į kurią aš tikrai neatsakinėsiu. Jūsų pretenzijos neteisingos, visi, kas norėjo, pasiėmė savo prekes be problemų.
Šiandien jūsų namie NEBUVO. Surizikavau atvažiuoti,nors man nekėlėt iš nei vieno numerio,bet jūsų nebuvo. Taip,kad nesakykit,kad buvot namie.
QUOTE(Soffyyy @ 2013 10 29, 19:09)
Aš galiu

QUOTE(Soffyyy @ 2013 10 29, 19:25)
Šiandien jūsų namie NEBUVO. Surizikavau atvažiuoti,nors man nekėlėt iš nei vieno numerio,bet jūsų nebuvo. Taip,kad nesakykit,kad buvot namie.
atsiprašau, bet gal ne tuo numeriu skambinot

QUOTE(nesuper @ 2013 10 29, 20:30)
atsiprašau, bet gal ne tuo numeriu skambinot
nes pas mane nei vieno praleisto skambučio
o, šiaip aš nesu įpareigota visą dieną sėdėti namuose, man kartais ir vaikus iš darželio reik pasiimt 

nu man niekad dar nebuvo tokios problemos, visada pasiimu ir prisiskambinu be problemu

QUOTE(linamog @ 2013 10 29, 10:27)
STARBUCK man patinka tik malta kava, labai skani, paprastoji, be jokiu pribumbasu. Ja geriu paprastai uzplikyta.
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2013 10 29, 10:49)
Shoemetro siuntimo JAV išlaidos dalinamos, nes ten paprastai nemokamo nebuna. Papildomų tax ar kitokių mokesčių batam ir rūbam nėr. Visa kita - temos pirmam puslapy yra tokia formulė kaip pasiskaičiuot apytiksliai galutinę sumą. Ten ir nurodyta kas sudaro visą kainą
. Įvertinkit tik visada galimą prekės svorį, nes jis gali įtakot (Jum netikėtai) galutinę kainą
.

acu labai uz toki issamu atsakyma

QUOTE(Liusii @ 2013 10 29, 18:34)
nu man niekad dar nebuvo tokios problemos, visada pasiimu ir prisiskambinu be problemu
o del visos dienos sedejimo pritariu
ir isviso Nesuper tikrai sauni musu pagalbininke 

pritariu...