Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2013 10 30, 21:48)
kam laikrodžiai aktualu, kai kam pamažino kainas-15%
http://www.overstock...ID=HP:S0AMainL2

o gal galite imesti nuorodele kur rasti gauti odine apyranke laikrodziui
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 10 30, 22:10)
SIAULIAI kas gali paimti dezute please ax.gif

Jau? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2013 10 30, 23:13)
Klausimas kilo gal po to, kai MB pasimatavo Levi's džinsus Lietuvoje. Dydis ir vaizdas nerealiai gerai atrode. Kaip nulieta. O va parsiuntus 2 to paties dydžio džinsus iš USA tą patį dydį, vieni buvo kokiu dydžiu didinti, kiti - kokiais dviem.  doh.gif  Ar gal čia Levi's tokie nesveiki ir nesuprantami dydžiai?  g.gif

Maniskiui tiko. Koki LT issimatavo, toks ir tiko dydis is USA. Siaip jie atitinka dydzius. Levis gal tie slim fit i mazesne puse, bet ir LT matuojantis juos, maniskiui norejosi didesniu.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 10 30, 22:24)

Aha biggrin.gif
Jau pagalvojau Siauliu dezute paimsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2013 10 30, 22:13)
Na, aš iš GAP turiu tik  nestuke.gif  kelnes. Tai sakyčiau, kad gal 0,5-1 dydžio didintos.
Turiu tik tokią patirtį su GAP.  ax.gif

Tiesa, ar eurpinio GAP dydžiai skiriasi nuo USA? Turiu omenyje lyginant tą patį to paties dydžio rūbą tik vieną - EU parduotuvėje, kitą - USA.
Gal ir kvailas klausimas, bet kuris laikas toks klausimas kyla apie bet kurio prekinio ženklo prekes.
Klausimas kilo gal po to, kai MB pasimatavo Levi's džinsus Lietuvoje. Dydis ir vaizdas nerealiai gerai atrode. Kaip nulieta. O va parsiuntus 2 to paties dydžio džinsus iš USA tą patį dydį, vieni buvo kokiu dydžiu didinti, kiti - kokiais dviem.  doh.gif  Ar gal čia Levi's tokie nesveiki ir nesuprantami dydžiai?  g.gif

Na va, pradėjau nuo vieno, baigiau kitu. Reikia man šiandien išsišnekėti.  biggrin.gif

Aciukas ir jums. Raiks tubut jiemt 8 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ninora @ 2013 10 30, 23:54)
Aciukas ir jums. Raiks tubut jiemt 8  biggrin.gif

man per brangus atrodo jis ax.gif Pasidairykit dar padoresne kaina kur nors. Kad ir cia http://www1.macys.com/shop/womens-clothing...p;!qvp=iqvp
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 10 30, 23:05)
man per brangus atrodo jis  ax.gif Pasidairykit dar padoresne kaina kur nors. Kad ir cia http://www1.macys.com/shop/womens-clothing...p;!qvp=iqvp

nu mane irgi kaina baido, bet noriu tokio kazkokio neipareigojancio...

....gal reik bulkute nusipirkt, kaip kazkas vakar kazkam patare lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninora @ 2013 10 31, 00:09)
nu mane irgi kaina baido, bet noriu tokio kazkokio neipareigojancio...

....gal reik bulkute nusipirkt, kaip kazkas vakar kazkam patare  lotuliukas.gif

jei nedega, tai susilaikykit. Bus geresniu variantu menesio eigoje 4u.gif
Atsakyti
[quote=por-for,2013 10 30, 23:04]
Aha, panašu, kad nėra Tall.
Jetus, kaip baisu nepataikyti su tais dydžiais. Iš to, ką esu jam pirkusi, tai tik kokias 3 maikes pataikiau. doh.gif Tai ilgą laiką karksėjo, kad jam niekada nieko nebeužsakinėčiau. Va, o dabar prisireikė megztinio. Bet iš tos baimės, kad vėl nepataikysiu, prašo nebrangaus.

Kažkaip sau beveik visada sugebu pataikyti su dydžiais. O vat prie jo dydžių aš nepratusi. Leistų daugiau paeksperimentuoti, gal ir priprasčiau. biggrin.gif
To ir bijau... Aš pati sau striukę buvau pirkusi. Didinta, bet nesakyčiau, kad nuskendau. Man visai gerai, kai žiemą yra vietos "stipresniam" apsirengimui.
O jūs tokio paties

Pirkau megztini su uztrauktuku ir striuke - abu pasitaike didinti. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,gal atsirado norinciu pirkti anntaylor?
Atsakyti
Labas rytas, ar yra galiojantis sieros kodukas, kiek % nuolaidele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 10 30, 23:42)
Aha biggrin.gif
Jau pagalvojau Siauliu dezute paimsi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

manau, kad gali biggrin.gif
Atsakyti