Cia gal nelabai i tema parasysiu, bet jei mesa nedaznai malate - tai tam net nereikia mesmales, nes as mesa smulkinu su peiliu kapokliu - jis berods prie kiekvino kombaino buna.
o man mėsmalė - būtina
ir ne tik mėsai, o virtom bulvėm, virtai mėsai ir t.t.
o su tuo peiliu tai tik mėsą gadina
kažkokią košę padaro - o kaip iškepi tai labai sausi kotletukai išeina
mes turim philips essense 7758 modelį
rekomenduoju

ir ne tik mėsai, o virtom bulvėm, virtai mėsai ir t.t.
o su tuo peiliu tai tik mėsą gadina

kažkokią košę padaro - o kaip iškepi tai labai sausi kotletukai išeina

mes turim philips essense 7758 modelį
rekomenduoju



Man tas mėsos kapoklis mėsos negadina, man sakyčiau atvirkščiai skanesni kotletai ar kepsneliai gaunasi. Bet kam patinka grynai sumalta mėsa , tai reikalinga normali mėsmalė, čia jau skonio reikalas.
Siaip tai mesos sausumas priklauso tik nuo pacios mesos, o ar ji sumalta ar sukapota - tai sausumo tikrai nekeicia. As kai nelabai mesede- tai ishsiverciu ir su tuo kapokliu, su juo ir sriubas pertrintas darydavau ir uogas trindavau ir tas pacias bulves zemaiciu blunams ruosdavau. Paskui daug ka su blenderiu pradejau daryti, kai isigijau.
Siaip tai suprantu, kad kiekvienai seimininkei skirtingi dalykai patogiau, bet dar daug ka lemia ir ipratimas ir isitikinimas.
Siaip tai suprantu, kad kiekvienai seimininkei skirtingi dalykai patogiau, bet dar daug ka lemia ir ipratimas ir isitikinimas.
QUOTE(Onora @ 2005 04 15, 10:58)
Cia gal nelabai i tema parasysiu, bet jei mesa nedaznai malate - tai tam net nereikia mesmales, nes as mesa smulkinu su peiliu kapokliu - jis berods prie kiekvino kombaino buna.
QUOTE(nneringa @ 2005 04 15, 12:10)
o man mėsmalė - būtina
ir ne tik mėsai, o virtom bulvėm, virtai mėsai ir t.t.
o su tuo peiliu tai tik mėsą gadina
kažkokią košę padaro - o kaip iškepi tai labai sausi kotletukai išeina
mes turim philips essense 7758 modelį
rekomenduoju


ir ne tik mėsai, o virtom bulvėm, virtai mėsai ir t.t.
o su tuo peiliu tai tik mėsą gadina

kažkokią košę padaro - o kaip iškepi tai labai sausi kotletukai išeina

mes turim philips essense 7758 modelį
rekomenduoju



QUOTE(ramirėja @ 2005 04 15, 12:29)
Man tas mėsos kapoklis mėsos negadina, man sakyčiau atvirkščiai skanesni kotletai ar kepsneliai gaunasi. Bet kam patinka grynai sumalta mėsa , tai reikalinga normali mėsmalė, čia jau skonio reikalas.
QUOTE(Onora @ 2005 04 15, 15:48)
Siaip tai mesos sausumas priklauso tik nuo pacios mesos, o ar ji sumalta ar sukapota - tai sausumo tikrai nekeicia. As kai nelabai mesede- tai ishsiverciu ir su tuo kapokliu, su juo ir sriubas pertrintas darydavau ir uogas trindavau ir tas pacias bulves zemaiciu blunams ruosdavau. Paskui daug ka su blenderiu pradejau daryti, kai isigijau.
Siaip tai suprantu, kad kiekvienai seimininkei skirtingi dalykai patogiau, bet dar daug ka lemia ir ipratimas ir isitikinimas.
Siaip tai suprantu, kad kiekvienai seimininkei skirtingi dalykai patogiau, bet dar daug ka lemia ir ipratimas ir isitikinimas.
Suprantu kiek zmoniu-tiek nuomoniu



Teks rinktis inete suradus ir atsispauzdinus ju charakteristikas


QUOTE(Kokere @ 2005 04 15, 17:08)
Suprantu kiek zmoniu-tiek nuomoniu
Teks rinktis inete suradus ir atsispauzdinus ju charakteristikas




Teks rinktis inete suradus ir atsispauzdinus ju charakteristikas


sutinku



bet iš esmės kombainas tai dalykas geras

tik po ranka reik visada turėti



QUOTE(nneringa @ 2005 04 15, 17:59)
sutinku
bet iš esmės kombainas tai dalykas geras
tik po ranka reik visada turėti
kad tarkossiš įpročio nepagriebtum




bet iš esmės kombainas tai dalykas geras

tik po ranka reik visada turėti



Na tarka tai tik burokine vadinama naudoju

Cepelinams ir blynams tai tarybune tarkavimo masina naudoju



Jei su rankom reiktu bulviu 18 cepelinam tarkuoti




aš tai turiu talentą nagus nusitarkuoti
tai be kombaino
na dar su burokine gal išeitų

tai be kombaino

na dar su burokine gal išeitų

QUOTE(nneringa @ 2005 04 15, 18:31)
aš tai turiu talentą nagus nusitarkuoti
tai be kombaino
na dar su burokine gal išeitų

tai be kombaino

na dar su burokine gal išeitų

Kazkada pamenu viena morka tarkavau tai irgi nagai grazus buvo


ko tik del grozio nepadarai, ir tarkuoti nustoji.. ir vyrui pradedi zysti, kad jei nori tureti grazia zmona ir kad dar valgyti butu, pirk kombaina..


Vat tas tai tiesa, kad kombainas po ranka turi buti, o ne kur nors bliudukais uzkrautas.
Dar turi buti labai paprastai isrenkamas ir paprastai plaunamas.
Dar turi buti labai paprastai isrenkamas ir paprastai plaunamas.
QUOTE(Onora @ 2005 04 16, 15:27)
Vat tas tai tiesa, kad kombainas po ranka turi buti, o ne kur nors bliudukais uzkrautas.
Dar turi buti labai paprastai isrenkamas ir paprastai plaunamas.
Dar turi buti labai paprastai isrenkamas ir paprastai plaunamas.
Kad po ranka butu zadu ant stalvirsio laikyti


O del plovimo tai atrodo, kad sitie Philipsai neblogai ir paprastai plaunasi
