Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinis kombainas

QUOTE(Kokere @ 2005 05 02, 10:51)
Na ir kai kombainas?

Pranoko visus lūkesčius rolleyes.gif ... Eik tu sau rolleyes.gif ... Mano fantazija tiek nesiekė kiek viską galima su juo daryt rolleyes.gif . Ir aplamai... Tobulas. Labai patenkinta, kad išsirinkau būtent šitą thumbup.gif . Va, dar reiks daržovių sulčiaspaudės priedą dasipirkt, sakė parduotuvėj, kad ~40Lt kainuos. Tada bus viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 05 02, 11:10)
Pranoko visus lūkesčius rolleyes.gif ... Eik tu sau rolleyes.gif ... Mano fantazija tiek nesiekė kiek viską galima su juo daryt rolleyes.gif . Ir aplamai... Tobulas. Labai patenkinta, kad išsirinkau būtent šitą thumbup.gif . Va, dar reiks daržovių sulčiaspaudės priedą dasipirkt, sakė parduotuvėj, kad ~40Lt kainuos. Tada bus viskas super thumbup.gif

O tas priedas tikrai ten tiks jei skirtas ne citrusinems darzovems tiks?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 05 02, 14:03)
O tas priedas tikrai ten tiks jei skirtas ne citrusinems darzovems tiks?
g.gif

Na, sakė, kad jau kažkas užsakinėjo unsure.gif . Ten iš Philips atstovybės berods g.gif . Tai kaip ir turėtų tikt unsure.gif . Žodžiu reiks išbandyt rolleyes.gif . Kaip supratau, ten atskiras visas puodas būtų ir užsidėtų toj vietoj kur pjaustyklė/mėsmalė.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 05 02, 23:05)
Na, sakė, kad jau kažkas užsakinėjo unsure.gif . Ten iš Philips atstovybės berods g.gif . Tai kaip ir turėtų tikt unsure.gif . Žodžiu reiks išbandyt rolleyes.gif . Kaip supratau, ten atskiras visas puodas būtų ir užsidėtų toj vietoj kur pjaustyklė/mėsmalė.

Na uzsisakyk, isbandyk ir papasakok ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 05 03, 06:55)
Na uzsisakyk, isbandyk ir papasakok ax.gif

Aha, bet jaučiu tai bus ne greičiau kaip per kalėdas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 05 03, 08:55)
Aha, bet jaučiu tai bus ne greičiau kaip per kalėdas blink.gif  doh.gif

Prasom greiciau- man zinoti reik biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 05 03, 11:14)
Prasom greiciau- man zinoti reik biggrin.gif  biggrin.gif

Nu tada reikia kokią svarbią progą susigalvot blink.gif doh.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 05 03, 11:46)
Nu tada reikia kokią svarbią progą susigalvot blink.gif  doh.gif  biggrin.gif ...

Gal patapus nestuke.gif proga? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 05 03, 13:42)
Gal patapus nestuke.gif  proga? mirksiukas.gif

Gera mintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 05 02, 11:10)
... Va, dar reiks daržovių sulčiaspaudės priedą dasipirkt, sakė parduotuvėj, kad ~40Lt kainuos. Tada bus viskas super thumbup.gif

geriau jau atskira sulciauspaude.. patariu is visos sirdies, nei kazkokie priedai.. priedai nera tobuli kaip atskiri irenginiai..

o kaip tas philips 7758 ar esi atenkinta... as turiu toki tai ir klausiu.. ne uz ka i kita nemainyciau...
Atsakyti
QUOTE(jolicka25 @ 2005 05 05, 13:07)
o kaip tas philips 7758 ar esi atenkinta... as turiu toki tai ir klausiu.. ne uz ka i kita nemainyciau...

Aš irgi nemainyčiau į jokį kitą schmoll.gif . Negaliu atsidžiaugt thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2005 05 05, 13:29)
Aš irgi nemainyčiau į jokį kitą schmoll.gif . Negaliu atsidžiaugt thumbup.gif .

mes jau naudojam 1,5 metu.. na kasdien naudoju.. ir salotoms ir kokteiliams, ir pyragams teslas gerai minkau..smile.gif))) sultis citrusines spaudziu..
o sulciauspaude tai as moulinex isigijau.. geras daiktas.. 2 greiciau pasaka morku sultys, arba morku-obuoliu-apelsinu..
Atsakyti