Pagaliau išbandžiau Philips kombaino sulčiaspaudė kaip veikia. Na nesitikėjau, kad iš morkų tiek sulčių galima išspausti! Jau buvau tas dalis užgrūdus tolin, kaip nenaudotinas, bet maloniai nustebino, teks naudoti dažniau

Užtat tolin nugrūdau mėsmalę, nes labai puikiai mėsą su kapojimo peiliu galima paversti į faršą. Cepelinų masei daryti manau tiks sulčiaspaudė, nes morkų tirščiai liko pakankamai sausi (cepelinams tiktų jei ir bulves taip išspaustų).
Tiesa - o pats kombainas tai visai ne Lenkijoj atštampuotas, o Vengrijoj. Nemanau kad šiais laikais kas nors slepia gamintojo šalį. Nors aš dėl lenkų gamybą nieko prieš neturiu, man svarbiau, kad nebūtų kur nors Kinijoj surinktas. O ir garantiją atrodo dviems metams duoda, Braun-o lyg tai metinė ir kažin ar tikrai jie Vokietijoj gaminti, nors gal?