Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvinis kombainas

Pas mane Moulinex, kazkas i sita panasaus. Ten dar yra blenderis, nusiima sitas indas, uzsideda kitas.

Tai kazkaip as nusivyliau... cry.gif Kazkaip jei tarkuot - tai per smulkiai iseina, jei pjaustyt - tai per stambiai. is pomidoru (bandziau salotas greit pasidaryt) isvis kose isejo. doh.gif Matyt nemoku as, tundra, juo naudotis. Tik tesla gerai sumaiso ir kiausini suplaka, nors tiek... biggrin.gif
O dar konsultantas parduotuvej, zaraza, pasake, kad ji su sulciaspaude bash.gif o as durne ir patikejau! Pasirodo, sulciaspaude GALI buti, bet siam modeliui reikia atskirai uzsakinet. kazin, kiek kainuoja tas malonumas. Jauciu atskira sulciaspaude pigiau nusipirkt yra.
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 17, 14:09)
Pas mane Moulinex, kazkas i sita panasaus. Ten dar yra blenderis, nusiima sitas indas, uzsideda kitas.

Tai kazkaip as nusivyliau...  cry.gif Kazkaip jei tarkuot - tai per smulkiai iseina, jei pjaustyt - tai per stambiai. is pomidoru (bandziau salotas greit pasidaryt) isvis kose isejo.  doh.gif Matyt nemoku as, tundra, juo naudotis. Tik tesla gerai sumaiso ir kiausini suplaka, nors tiek...  biggrin.gif
O dar konsultantas parduotuvej, zaraza, pasake, kad ji su sulciaspaude bash.gif o as durne ir patikejau! Pasirodo, sulciaspaude GALI buti, bet siam modeliui reikia atskirai uzsakinet. kazin, kiek kainuoja tas malonumas. Jauciu atskira sulciaspaude pigiau nusipirkt yra.

Pomidorai itariu per minksti i kombaina deti
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 08 17, 15:42)

Aš pjausčiau, nustačius, kad gana plačiom riekelėm pjautų. Mane tenkino toks pjaustymas.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 08 17, 15:42)

Gali buti. Agurkus labai graziai rutuliukiais plonais supjauste. thumbup.gif
O su kuo svogunus pjaustot? Pabandziau su tuo, kur ir agurkus pjausciau, tik didesniu. Nezinau, kaip paaiskint, ten toks peiliukas, tik viena siaura ilga skylute, "slices" daro. Nu vienzo, gavau kazkokia svodunu mase blink.gif
O svogunus taip nemalonu pjaustyt cry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamaika @ 2005 08 17, 14:09)
Mes kombaina pasidovanojom per praeitas Kaledas. Pasaka  thumbup.gif  Medalis tam, kas ji isrado. Dabar rankom nieko nebepjaustau, o ir visokiu misrainiu darymas - pasaka. Dar kas labai fainai - uogu trynimas su cukrum. Nebereikia su tuo "grusciku" grusti - primeti pilna inda kokiu braskiu, 5 sekundes, ir tyrele gatava  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

jo tyreles daryti tai gal ir pasaka, bet misrainiu darymui tai as nemoku pritaikyti niekaip savo philipsiuko cry.gif tenka visitiek viska su rankom pjaustyti. unsure.gif paskui kur bulvem fri tai as naudoju pomidoru pjaustymui i salotas arba bulves paprastam kepimui susipjaustui, nes bulvem fri man geriau rankom pjaustyti gaunasi unsure.gif o cia viena skiltele normali, o kita 10 kartu mazesne tik sudegimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 17, 16:02)
Gali buti. Agurkus labai graziai rutuliukiais plonais supjauste.  thumbup.gif
O su kuo svogunus pjaustot? Pabandziau su tuo, kur ir agurkus pjausciau, tik didesniu. Nezinau, kaip paaiskint, ten toks peiliukas, tik viena siaura ilga skylute, "slices" daro. Nu vienzo, gavau kazkokia svodunu mase  blink.gif
O svogunus taip nemalonu pjaustyt  cry.gif  biggrin.gif

as tai turbut agurko nemoku ideti nes man tai gaunasi kazkoki nukapoti rutuliukai agurku blink.gif o svogunus tai smulkinu su peiliais tokiais, kaip supratau kituose kombainuose su jais mesa smulkinama, bet toki susmulkinta svoguna tik i kokius kotlietus deti nes nedaug iki koses sudeties belieka biggrin.gif jei nori i salotas tai tenka rankutem pasidarbuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 08 17, 17:13)
as tai turbut agurko nemoku ideti nes man tai gaunasi kazkoki nukapoti rutuliukai agurku  blink.gif  o svogunus tai smulkinu su peiliais tokiais, kaip supratau kituose kombainuose su jais mesa smulkinama, bet toki susmulkinta svoguna tik i kokius kotlietus deti nes nedaug iki koses sudeties belieka  biggrin.gif  jei nori i salotas tai tenka rankutem pasidarbuoti  mirksiukas.gif

Ot gi kur jomajo! Kur nemaloniausias darbas - ten rankom doh.gif laugh.gif
O cia peiliai turi omeny tokjie, kur tokie sukti 2? Jeetau, paaiskint nerandu zodziu, o paveiksliuku irgi nerandu, kosmars
user posted image
Va toks, kur antras is kaires? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 17, 17:08)
Ot gi kur jomajo! Kur nemaloniausias darbas - ten rankom  doh.gif laugh.gif
O cia peiliai turi omeny tokjie, kur tokie sukti 2? Jeetau, paaiskint nerandu zodziu, o paveiksliuku irgi nerandu, kosmars
user posted image
Va toks, kur antras is kaires? g.gif

Aga tas pats biggrin.gif
Nors jei nori tai gali padabandyti tuo kur peilis vienas idetai ir storis reguliuojasi nustacius pati ploniausia stori...
As tai vis analilzuoju kuris peilis labiausiai tinka pekino kopustu smulkinimui,kaip parduotuvese buna ax.gif
Atsakyti
Aga tas pats biggrin.gif

Aaaa, tai cia mesai pasirodo doh.gif

Nors jei nori tai gali padabandyti tuo kur peilis vienas idetai ir storis reguliuojasi nustacius pati ploniausia stori...

Kad kazkaip man atrodo, as tokio ir neturiu unsure.gif

As tai vis analilzuoju kuris peilis labiausiai tinka pekino kopustu smulkinimui,kaip parduotuvese buna ax.gif

Nebandei to, kur bulvems fri pjaustyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted_berry: 18 rugpjūčio 2005 - 10:30
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 18, 10:29)
Aaaa, tai cia mesai pasirodo  doh.gif

Kad kazkaip man atrodo, as tokio ir neturiu  unsure.gif
Nebandei to, kur bulvems fri pjaustyt?

Dar ne bet itariu per stambiai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2005 08 18, 11:00)

Kaip tas daiktas atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 08 18, 16:49)
Kaip tas daiktas atrodo?  blush2.gif

Nu žinok labai chitriai rolleyes.gif . Aš tai nemoku nupasakot schmoll.gif rolleyes.gif . Ir, jaučiu, pas tave nėr tokio unsure.gif .
Atsakyti