Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

elizieja as nzn man tesa normaliai per kelti.. o ties keltimi neilenda koja ar kaip?

jinafire tai pakelis 10 kartu taip iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 27, 11:32)
elizieja as nzn  man tesa normaliai per kelti.. o ties  keltimi neilenda koja ar  kaip?

jinafire tai pakelis 10 kartu  taip iseina  g.gif

Tai taip
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 27, 12:32)
elizieja as nzn  man tesa normaliai per kelti.. o ties  keltimi neilenda koja ar  kaip?

jinafire tai pakelis 10 kartu  taip iseina  g.gif

Nu taip - aš net negalėjau įkišti kojos, nors viduj būtų buvę per dideli, tai man kažkaip keista buvo, nes turiu uggus tai problemų nebuvo g.gif
Tai dabar klausimas ar visų bearpaw taip, ar ir nuo modelio priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 10 27, 12:34)

aiksuma tai nepigiai iseina - blush2.gif

mergytes labai laukiu - 15% paimsiu siandien kasikeli dar
http://www.giorgioar...bookmark=587713 va blizgiai man jie labai patinka turiu

http://www.giorgioar...;cgid=lip-gloss
tik dabar noriu ryskesnes turiu 500 toks rausvas blizgus bet neikyriai... o noriu kazko ryskaus mastau koki tik imti, ilgai laikos ant lupu,skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
Atsiprašau, ne į temą, gal kuri galite rekomenduoti Viniuje gerą siuvėja, kuri taiso rūbus?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O crew kada pildys musu laiku
Atsakyti
Labas rytas,
mergaites,kokias pirstines vyrams ziemai perkat?
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2013 10 27, 12:39)
O crew kada pildys musu laiku

11.30 tik siandien iseme laukiu kada sudes
QUOTE(Lukaja @ 2013 10 27, 12:40)
Labas rytas,
mergaites,kokias pirstines vyrams ziemai perkat?

is sieros ivairiausias ima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 10 27, 12:27)
as tai visa pokeli iskart uzsipilu. Gaunasi toks didelis puodelis. Raso, kad pokelio turini uzpilti 250 ml pieno, bet as tai daugiau pilu, nes per tirsta, per saldi gautusi. Viduje 10 pokiuku

Supratau, aš maniau, kad ten ji palaida - o čia išvis super, pakeliais, reiks pasiimti, kartais kažko norisi skanaus ax.gif

MV šiandien darys balandėlius bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nepigi bet labai skani ir naturali kai daugumoj kakavu galit paziuret net zymiu uk pardziu tik kvapelis vaniles , o vaniles milteliai net neieina i sudeti...
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2013 10 27, 12:48)
Supratau, aš maniau, kad ten ji palaida - o čia išvis super, pakeliais, reiks pasiimti, kartais kažko norisi skanaus  ax.gif

MV šiandien darys balandėlius  bigsmile.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif

kokius balandelius su mesa ...noriu balandelius ismokst be mesos -kazkaip su vient tik ryziais esu ragavus bet taip skanu wub.gif pamokintu kas ax.gif
kazkam dekui uz moliugu sriuba-kasdien beveik bernai praso -skanu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 27 spalio 2013 - 11:54
QUOTE(zeneta @ 2013 10 27, 12:53)
nepigi bet labai skani ir naturali kai daugumoj kakavu galit paziuret net zymiu uk pardziu tik kvapelis vaniles , o vaniles milteliai net neieina i sudeti...
Papildyta:

kokius balandelius su mesa ...noriu balandelius ismokst be mesos -kazkaip su vient tik ryziais esu ragavus bet taip skanu  wub.gif pamokintu kas  ax.gif

Su mėsa - aš mėsaėdė, kitaip lieku alkana blush2.gif
Bet va tokių dalykų niekada negaminu, nemoku - mama atneša, kai padaro blush2.gif
O va šiandien MV sako darysiu balandėlius, tai net išsižiojau bigsmile.gif
Šiaip jis daro cepelinus, naminius koldūnus, lietinius kepa, kotletai irgi jo - o va balandėlių per tiek metų dar nedarė rolleyes.gif
Atsakyti
saunuolis vyras-maniskis negamina beveik biggrin.gif bet uztat turim sviezios zuvies mirksiukas.gif kuria pats pagauna, pats isvalo ir iskepa wub.gif
Atsakyti