Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 10 27, 13:27)
as ir kartais grietineles pilu bet tokia kur buna kaip deziko bonkutei pas mus-irgi skanu  blush2.gif ji rieboka bet skanu su kakava vistiek tirsta gaunas..kartais per puse darau kaip late gaunasis  biggrin.gif

Ta purškiama? Eina sau -aš jos niekad neperku, nežinau-toks įsitikinimas, kad ten netikra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 27, 13:30)
Ta purškiama? Eina sau -aš jos niekad neperku, nežinau-toks įsitikinimas, kad ten netikra blush2.gif

tikra tik riebi mirksiukas.gif man ji su navarotais patinka...vaikai net i arbata prisipurskia lotuliukas.gif ant virsaus uogienes -skanu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 27 spalio 2013 - 12:32
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 27, 13:22)
pati kakava saldi-man vietoj šokolado tinka, kai noris saldžiai, toks didelis desertas būna, plius sveika, kakava-antioksidantas, ji tokia tiršta su mažais kaip cukraus -karamelės gabaliukais, jie sūroki, kakava labai saldi-tie gabaliukai atsvara wub.gif  man labai wub.gif  wub.gif  wub.gif ...beje, nesu kakavos mėgėja, tiksliau nebuvau-kol šios neparagavau...

4u.gif na ir sia paimsiu noriu keliu skoniu.. o kokias dar imti?
klarameline vaniline kokia dar skani tokia gera smile.gif
Atsakyti
jcrew gal valanda veliau pildys nepildo g.gif pas juos gal neatsuka laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 27, 13:33)
4u.gif  na ir sia paimsiu noriu keliu skoniu.. o kokias dar imti?
  klarameline vaniline kokia dar skani  tokia gera smile.gif

aš dar zefyrinę bandžius-nieko ten ypatingo, tik kažkokie putėsiai plaukioja-atceit zefyrai, nors kai kam labai patinka, vanilinės nebandžiau-nes nemėgstu net kvapo vanilės, o paprasta-tai paprasta, mano skoniui-tik karameline verta grieko 4u.gif
Atsakyti
cinamonine
http://www.starbucks....html?navid=PDP
juodo sokolado
http://www.starbucks...mp;navid=search
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 27, 13:38)
aš dar zefyrinę bandžius-nieko ten ypatingo, tik kažkokie putėsiai plaukioja-atceit zefyrai, nors kai kam labai patinka, vanilinės nebandžiau-nes nemėgstu net kvapo vanilės, o paprasta-tai paprasta, mano skoniui-tik karameline verta grieko 4u.gif

o juodo sokolado ragavai-irgi verta gurmano kakavos ax.gif
mano vaikam su zefyriukais labai patiko blush2.gif bet jiems reiktu kilogramo tokios kakavos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 27 spalio 2013 - 12:42
QUOTE(zeneta @ 2013 10 27, 13:39)
o juodo sokolado ragavai-irgi verta gurmano kakavos  ax.gif

neragavus, net nepagalvojau, kad gardu būtų...ir dar cinamoninė yra....net nemačiau kažkaip, o ta cinamoninė kaip?
Atsakyti
Ingute palaukit manes su Starrbucks, noriu ir as tos kakavos, tik dabar neturiu kaip prisesti normaliai prie kompo, uz geros valandikes galesiu, tai atsiusciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 27, 13:43)
neragavus, net nepagalvojau, kad gardu būtų...ir dar cinamoninė yra....net nemačiau kažkaip, o ta cinamoninė kaip?

jauciasi sokolado ir cinamono derinys...savotiska, bet man skanu..kas nemegsta juodo sokolado tai geriau neperka blush2.gif
va sita kada pabandyk -tik vaikam nereikia nes cia kava bet ir geriama su pienu speciali tokia -pienas atskleidzia tikra skoni wub.gif moliugu kvapas nu tokia nespefine kava biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 27 spalio 2013 - 12:49
QUOTE(zeneta @ 2013 10 27, 13:34)
jcrew gal valanda veliau pildys nepildo  g.gif pas juos gal neatsuka laiko  ax.gif

nzn nepildo... g.gif
QUOTE(Vlastimila @ 2013 10 27, 13:38)

ne zefyru nenoriu imsiu karameline tikrai blush2.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 10 27, 13:39)
cinamonine
http://www.starbucks....html?navid=PDP
juodo sokolado
http://www.starbucks...mp;navid=search
Papildyta:

o juodo sokolado ragavai-irgi verta gurmano kakavos  ax.gif
mano vaikam su zefyriukais labai patiko  blush2.gif  bet jiems reiktu kilogramo tokios kakavos  lotuliukas.gif

o juodo sokolado karti ar ne?
QUOTE(laurita99as @ 2013 10 27, 13:44)
Ingute palaukit manes su Starrbucks, noriu ir as tos kakavos, tik dabar neturiu kaip prisesti normaliai prie kompo, uz geros valandikes galesiu, tai atsiusciau ax.gif

okiuks vakare paimsime drinks_cheers.gif
Atsakyti
nepasakyciau kad karti, gal trupuciuka nes juodasis sokoladas tikrai jaucias 4u.gif
zefyrine tik vaikams-paimk savo vyriausiam -aciu pasakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 27 spalio 2013 - 12:52
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 27, 12:46)
nzn  nepildo... g.gif

As irgi Jcrew daboju, pasimeciau kokiu laiku dabar jie turetu papildyti doh.gif
Atsakyti