Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 199 tema

visdar laukiu prisijungiančių prie http://www.beautyatcreightons.co.uk/

Marijampolė, galiu persiųsti per post24 arba LPexpress terminalus, per paštą turbūt norinčių neatsiras biggrin.gif

norus siųskite į zujka129@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 29, 08:25)
Ar jums su TBS viskas ok. Padariau kokius 4 užsakymus. vakar vieno nebeleido padaryt, o dabar tikrinu savo istoriją užsakymų, o joje jokių įrašų, neva niekad nieko nepirkau  doh.gif

Aha, tas pats smile.gif Jie ten vakar man rodos tvarke puslapi, ir programuotojai priprogramavo doh.gif Tik tiek, kad i emaila jau gavus sekimo nuoroda, tai nepergyvenu del paskutiniojo siuntinio
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 10 29, 09:23)
Aha, tas pats smile.gif Jie ten vakar man rodos tvarke puslapi, ir programuotojai priprogramavo  doh.gif Tik tiek, kad i emaila jau gavus sekimo nuoroda, tai nepergyvenu del paskutiniojo siuntinio

O man truksta vienos sekimo nuorodos doh.gif Bet tikiuos viska gausiu
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 29, 09:25)
Ar jums su TBS viskas ok. Padariau kokius 4 užsakymus. vakar vieno nebeleido padaryt, o dabar tikrinu savo istoriją užsakymų, o joje jokių įrašų, neva niekad nieko nepirkau  doh.gif

aha idomiai, mano order history visiskai tuscia, o daryti kokie 4-5 uzsakymai si menesi
Papildyta:
o kur ebay pasiziuret ar jau issiunte?
Atsakyti
Mergaites, berods cia neseniai buvo kalbeta, kur LT galima nusipirkt idomiu stalo zaidimu. Gal issisaugojot nuoroda kas nors? ax.gif
Atsakyti
Ar būtų norinčios bent kelios mergaitės kooperuotis ir pasidalinti siuntimą? 4u.gif

Benetton, Sisley, Wrangler, Pepe Jeans ir kt. Outlet'as ax.gif

http://www.labstore.it

Siuntimas 15 EUR.

Vilnius. Ražykit į AŽ 4u.gif...
Atsakyti

Aha, tas pats smile.gif Jie ten vakar man rodos tvarke puslapi, ir programuotojai priprogramavo doh.gif Tik tiek, kad i emaila jau gavus sekimo nuoroda, tai nepergyvenu del paskutiniojo siuntinio

pas mane tas pats doh.gif
o dar naujove kad DPD pristato o va ka raso Your parcel has been delivered and signed for by ATL OVER SIDE GATE at 08:19 on Tue 29 Oct 2013 ir 1 sekimo nuorodu visai neturiu
Atsakyti
Angry birds zaidimas dingo, bet vistiek pirksiu mytoys.de biggrin.gif , truksta dar vienos besijungiancios ir uzsakau, lauruciuk@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2013 10 28, 22:54)
laabai laukiu prisijungianciu
jau beveik surinkta nemokamas siuntimas,siandien uzsakinesiu
prisijunkit (hauschka,avene,vichy,kt kosmetika,siuslerio druskos,kt)VILNIUS,I AZ

http://www.sonnen-ap...online-shop.de/

viena mergina neatsiunte krepsiuko,tai visdar laukiu,junkites merginos drinks_cheers.gif turekit sazines,nes vel sau prisikrausiu perdaug lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 29 spalio 2013 - 11:04
aš panikoj:

Your parcel is on its way back to The BodyShop

Ką ta reiškia??? Grąžina atgal, kodėl???
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 29, 11:04)
aš panikoj:

Gal niekas nepriėmė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 29, 12:04)
aš panikoj:

Siunciates per PA?
Man ir dar kelioms tas pats jau nuo vakar:(
Atsakyti