Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 199 tema

Parašiau ir TBS ir DPD, įdomu ką jie pasakys.

Jei kas turėsit žinių, paskelbkit viešai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 29 spalio 2013 - 11:39
gal kuri planuojate uzsakyneti is mothercare.com esu surinkusi uz 80£, nuo 100£ taiko 15%smile.gif
Atsakyti
keli puslapiai atgal, 183 žinutė

QUOTE(ugnieshka @ 2013 10 29, 12:21)
Laba, gal kas Vilniuje planuoja užsakinėti iš Sportsdirect?
Prisijungčiau su pora prekių  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 29, 12:37)
Parašiau ir TBS ir DPD, įdomu ką jie pasakys.

Jei kas turėsit žinių, paskelbkit viešai smile.gif

thumbup.gif Saunuole:) Lauksiu ats:)
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2013 10 29, 11:23)

Paskambinkite i pasta 8 700 55 400 ir paskirs Jums vadybininka:)

skambinau bet taip greit paske doh.gif tai norejau cia pasitikslint e.devemyte@post.lt gal kas patvirtins ar toks jei ne skmabinsiu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
Turime jums superinę naujieną. Iki lapkričio 25d. tarpmergaičių.lt nariams taikoma speciali siuntimo per LP EXPRESS24 kaina. S dydžio siuntos pristatymas iš vieno terminalo į kitą registruojant siuntinį tarpmergaičių.lt kainuoja tik 3.99Lt. Greitai, patogiai ir saugiai siųskime viena kitai pirkinius.

3.99 lt
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 10 29, 11:47)
Turime jums superinę naujieną. Iki lapkričio 25d. tarpmergaičių.lt nariams taikoma speciali siuntimo per LP EXPRESS24 kaina. S dydžio siuntos pristatymas iš vieno terminalo į kitą registruojant siuntinį tarpmergaičių.lt kainuoja tik 3.99Lt.  Greitai, patogiai ir saugiai siųskime viena kitai pirkinius.

3.99 lt

bet dabar pas juos ir taip akcija -50proc visiems dydziams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltute11 @ 2013 10 29, 11:21)
Gal zinot kokiuelektroniniu pastu reik kreiptis norit pasirasyti su pastu sutarti 4u.gif

e.devenyte@post.lt

bet zinokit man vistiek idomiai.Atsiunte kainu lentele, kainos aiksu nesikeicia , tik prie esamu dasidejo PVm.Visur raso pasto korespondencija, bet neparaysta, kokius matmenis jie skaiciuoja.O gal jau jie skaiciuos pagal naujus matmenis g.gif
nes taip pagalvojus nera logikos, jei as nesudarau sutarties, tai pasto korespondencija yra 35*26*2, o jei sudarau sutarti tai karstiniu suma 90 cm g.gif
nu paklausiu as jos speciailiai del tu ismatavimu pasto korespondencijos
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 10 29, 11:59)
e.devenyte@post.lt

bet zinokit man vistiek idomiai.Atsiunte kainu lentele, kainos aiksu nesikeicia , tik prie esamu dasidejo PVm.Visur raso pasto korespondencija, bet neparaysta, kokius matmenis jie skaiciuoja.O gal jau jie skaiciuos pagal naujus matmenis g.gif
nes taip pagalvojus nera logikos, jei as nesudarau sutarties, tai pasto korespondencija yra 35*26*2, o jei sudarau sutarti tai karstiniu suma 90 cm g.gif
nu paklausiu as jos speciailiai del tu ismatavimu pasto korespondencijos

aciu 4u.gif Kaip skambinau sake kad matmenys islieka tie patys 4u.gif
Atsakyti
Klausiau ir aš pašte dėl sutarties. man pasiūlė jos nedaryt, nes tik laikinai bus skirtingai taikoma, galiausiai sakė susilygins.tad jei nesiunčiu kasdien, sakė neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 29, 13:03)
Klausiau ir aš pašte dėl sutarties. man pasiūlė jos nedaryt, nes tik laikinai bus skirtingai taikoma, galiausiai sakė susilygins.tad jei nesiunčiu kasdien, sakė neapsimoka.

aš ir vis dvejoju dvejoju... bet matyt tikrai neverta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 10 29, 13:03)

Sakiau, kad nesamone dvigubi standartai.
Cia tik kol aprims tas surmulys leido dar sutartiniams... kaula numete,
Man idomiau rysiu reguliavimo tarnybos isvados. Nes kainos visai nepagristos, turi atikti rinkos kainas, o cia - nieko panasaus.
Atsakyti