Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(La Perla @ 2013 11 11, 11:32)
jauciu keikiesi kad mane pasikvietei patarti  lotuliukas.gif

ne dar nesikeikiu,nes dar turiu laiko apmąstymams,o ir siūlų turiu tik 3*500m ,bet žinau kur dar gaut jei ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 11 lapkričio 2013 - 12:22
QUOTE(La Perla @ 2013 11 11, 09:56)
MONAMI - nesiojamas ir net labai, tik man tokio stiliaus sijonukams norisi pustos apacios, iseitis - pasisiuti platejanti pasijoni ir is apacios prisiuti priraukto tiulio.
Tada sijonas bus proginis, iseiginis. Kasdienai galima nesioti ir su paprastu pasijoniu.  Tik, kai buna papusta apacia - sijonas vizualiai labai graziai isformuoja figura: liemuo atrodo lieknesnis smile.gif

drinks_cheers.gif tik aš vietoj tiulio gal prie pasijonio apačios dar prisiučiau papildomą volanelį ir į abu sluoksnius įsiučiau ploną valą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano sokoladinis sijonukas smile.gif ,nors spalvos cia nelabai ir matosi.
user posted image
user posted image

Be galo sunku ji nufotkinti,kad matytusi,koks smagumas su juo vaikscioti biggrin.gif
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Mergaitės, tie jūsų pūsti sijonai iš proto varo. wub.gif
Ar esat nėrusios vąšeliu?
Nemyliu virbalų, tokį stebuklą numegzti tikrai neturėsiu nei sugebėjimo nei kantrybės doh.gif
Atsakyti
rasa 32 - grazu wub.gif
Linuske - drasiai gali nerti vaseliu, esu nerusi kriksto suknute mergaitei, tik siulu reikes zymiai daugiau nei virbalais mezgant...
Atsakyti
La Perla, ačiū už padrąsinimą 4u.gif . Gal turit nuorodų ar pavyzdėlių tokių sijonukų ir suknelių nertų vąšeliu?
Esu visiškai "žalia" blush2.gif . Aš suprantu taip: išsirenku patinkančią servetėlę, pasimatuoju savo liemenį, susiskaičiuoju kiek akių reikia ir tada jau skaičiuoju, kiek servetėlės motyvų nerti?
Paprotinkit, ar į tą pusę galvoju biggrin.gif
Atsakyti
teisingai mastai smile.gif pradzioj gali daryti placiau negu reikia liemens apimciai - i virsu bet kada galesi prinerti susiaurindama smile.gif
va sita vienintele mano nerta vasiuku is mocheros, gal kazka iziuresi :
user posted image
Atsakyti
La Perla, ačiū 4u.gif . pabandysiu paieškot pas rusaites, bet ir jos kažkodėl tik virbalais tuos grožius kuria. Dar patarkit iš kokių siūliukų nerti, su šilku man atrodo "sodins" nėrinį cool.gif
Atsakyti
Mergaitės, o jeigu tokį moherinuką sijonuką g.gif http://driada7.ru/post265582519/
ir paprastais stulpeliais viršutinę suknutės dalį?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 11 11, 23:46)
Mano sokoladinis sijonukas smile.gif

rasa32, puikus modelis (nors jūsų figūrai bet kas tiktų....), kaip visada be galo dailus atlikimas, gražu, labai gražu thumbup.gif thumbup.gif Priešingai kai kurioms nuomonės, man megzti sijonai atrodo be tik patogūs, dailūs, saviti, bet ir tikrai elegantiški mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2013 11 12, 11:53)
Mergaitės, o jeigu tokį moherinuką sijonuką  g.gif http://driada7.ru/post265582519/
ir paprastais stulpeliais viršutinę  suknutės dalį?

jei nori isgauti efekta kaip megztu virbalais mocherinukiu - sis rastelis per tankus, tada jau geriau vien kilputem, platinant jas arba didinant skaiciu: sukritus i klostes (jei tu nori papusto) - bet kokiu atveju rasto nesimato wink.gif
Atsakyti
user posted image

nertas sijonelis... nors dabar ruduo... bet tik dabar pabaigiau nerti vasarini sijoneli... blush2.gif
Atsakyti