Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

Gaila, bet nepasirodė..
Atsakyti
O as tiek fanmade filmuku apie Klaroline prisiziurejus jau tikejausi, kad pamatysiu ja Originaluose dry.gif

Na bet viltis dar nemirsta biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi dar viltis nemiršta:D!
Atsakyti
Dar vienas antrininkas??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 03 23, 14:32)
Dar vienas antrininkas???  doh.gif

bet fainas antrininkas smile.gif Sito antrininko del manes kokie astuoni galetu buti tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bet seka išvada, kad tada ir Elenytės nauja antrininė kažkur yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 03 24, 18:17)
bet seka išvada, kad tada ir Elenytės nauja antrininė kažkur yra  unsure.gif

Kodel? Elenyte juk ir yra antrininke kaip supratau, paskaui dar viena buvo kazkokia elenyte, kazkas su ja nutiko... g.gif siap jau man nusibodo, bet turbut kol yra ziurovu tol kurs. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2014 03 24, 19:17)
Kodel? Elenyte juk ir yra antrininke kaip supratau, paskaui dar viena buvo kazkokia elenyte, kazkas su ja nutiko...  g.gif siap jau man nusibodo, bet turbut kol yra ziurovu tol kurs. smile.gif
bet ji tapusi vampyre ir reikia atsvaros??? ne taip ten būdavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 03 24, 22:33)
bet ji tapusi vampyre ir reikia atsvaros??? ne taip ten būdavo?  g.gif

Būdavo biggrin.gif Kai vystė anąją liniją smile.gif Šioj jau, matyt, gali būt kitaip ir apie atsvarą visi pamiršo lotuliukas.gif Tiks ir šios Elenos kraujas lotuliukas.gif

Seniau burtais tik raganos galėjo užsiimti, o va dabar, prašom - keliautojų būrio užtenka, jei raganos pašonėj neturi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 24 kovo 2014 - 23:00
QUOTE(Rebutia @ 2014 03 24, 23:59)
Būdavo biggrin.gif Kai vystė anąją liniją smile.gif Šioj jau, matyt, gali būt kitaip ir apie atsvarą visi pamiršo lotuliukas.gif Tiks ir šios Elenos kraujas lotuliukas.gif

Seniau burtais tik raganos galėjo užsiimti, o va dabar, prašom - keliautojų būrio užtenka, jei raganos pašonėj neturi biggrin.gif

tai gal dar visata nespėjo sureaguoti į Elenytės tapimą vampyre biggrin.gif beje, mane tai domina dar vienas klausims - kodėl visada visada visi tie "antrininkai" būna maždaug vienodo amžiaus kai jų prireikia/juos suranda/paverčia vampyrais ir t.t.? biggrin.gif a ne per didelis sutapimas?? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sun.flower @ 2014 03 26, 12:22)
tai gal dar visata nespėjo sureaguoti į Elenytės tapimą vampyre  biggrin.gif  beje, mane tai domina dar vienas klausims - kodėl visada visada visi tie "antrininkai" būna maždaug vienodo amžiaus kai jų prireikia/juos suranda/paverčia vampyrais ir t.t.?  biggrin.gif  a ne per didelis sutapimas??  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Taip jau užprogramuota, kad antrininkai gimsta kas X metų ir viskas lotuliukas.gif Reikia tuo metu ar nereikia - gimsta ir taškas, kad prireikus jų būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Kodėl tie būrėjai masiškai sumąstė anapus sulyst...
Kas po to iš Bonės išlindo? Tiksliau kas iš anapus pro ją atlindo unsure.gif

Dar dvi ilgas savaitės teks laukt ats doh.gif Kita serija tik balandžio 17d. ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 02 balandžio 2014 - 23:57