Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

KKAMON sako teisingai, Elena suprastejo tapus vampyre. Apskritai, jos vaidyba man niekada nepatiko, ji turi savo specifiniu mimiku ir judesiu, pvz, rankos i kisenes sukistos, plauku pataisymas, cia panasiai kaip su Kristenm Stewart kuri pastovia nudelbia akis, issiziojus ir atrodo visada issigandus.

O Elenyte dabar tokia ale suagusi, "psichologe". Ir jos personazas panasiai kaip Bella Swan tokia neapsisprendzinati, nuskriausta arba teisinguole ir geruole, tik pastaroji mano nuomone turejo daugiau ryztingumo, buvo bent truputi konkretesne.

Delenos pasibuciavimai ir dialogai tai tikrai prasti, bet cia apskritai tie dialogai kaip vaiku parasyti. Deimono aktoryste ir toks saunus saltumas irgi jau uzkniso, lyg ir Karolina per serija sako kazka deimonui apie "how cool i am" sake.

O juokingiausia man kaip lengvai nuzude Stefana - sirdi isrove. MAn jau senai vyras sakydavo, o kaip jie vieni kitu nenuzudo kuolu ar sirdies neislplesia ar pan. Bet vis budavo priezastis kodel negali nuzudyti vieno ar kito, nes tada mirs ir dar kuris nors. Man idomiausia buvo serijalo pradzia, gal 3 sezonai ir lb patiko kol buvo Original vampires, bet iki kol jie visi buvo vienas pires kita, o ne kada visi susimylejo ir isivyravo love and peace. O paskui isvis visi dingo, o like sezonai tai tik pritempti bile rodyti.
Atsakyti
Man irgi patikdavo, kai seniau Klausas buvo priešas, bijodavo jo, apgaudinėjo jį visaip. smile.gif Dabar tie nauji priešai, tai daugiau juokingi man su savo ta kalba keista biggrin.gif bet aš labai pasiilgstu Karolinos ir Klauso dialogų...
Atsakyti
Stefaną nužudė??? blink.gif Nu gražiausiai... o kodėl ne Deleną, jau jai pats laikas būti nudobtai sad.gif
Atsakyti
Sveikos, kadangi jau esu serialo gerbėja, o čia jau yra tokia tema, tai nusprendžiau prisijungti smile.gif Tai va labai nekantrauju siandien naują serija pažiuret, o po to teks visa vasara laukt sad.gif gal jau kas spejot paziuret?
Atsakyti
QUOTE(zuikutyte @ 2014 05 16, 09:51)
Sveikos, kadangi jau esu serialo gerbėja, o čia jau yra tokia tema, tai nusprendžiau prisijungti smile.gif Tai va labai nekantrauju siandien naują serija pažiuret, o po to teks visa vasara laukt sad.gif gal jau kas spejot paziuret?

spėjau jau biggrin.gif bet gal nepasakosiu visų įvykių, nes bus neįdomu žiūrėti smile.gif nebent pageltoninsiu biggrin.gif serija visai įdomi ir emocionali, kokie dažniausia ir būna sezono finalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun.flower @ 2014 05 16, 10:01)
spėjau jau  biggrin.gif  bet gal nepasakosiu visų įvykių, nes bus neįdomu žiūrėti  smile.gif nebent pageltoninsiu  biggrin.gif serija visai įdomi ir emocionali, kokie dažniausia ir būna sezono finalai  smile.gif

Vajei net susijaudinau paskaičius jūsų komentarą biggrin.gif nepasakokit, vakarop pažiūrėsiu... Gal kvaila taip, bet labai jau įsijaučiu pradėjus serialus žiūrėt! biggrin.gif
Atsakyti
kur ziurit rusiskai? nes kur as ziuriu tai beveik po paros idejo su vertimu arrow. nors matau jau yra tvd su titrais g.gif
Atsakyti
Na va, paskutinė serija pravirkdė cray.gif
Atsakyti
o kur jūs žiūrite?
nes VD dar nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2014 05 16, 11:54)
o kur jūs žiūrite?
nes VD dar nėra  unsure.gif

Na aš atsisiunčiu iš torrentz.eu ir anglų kalba žiūriu, kur rusiškai nežinau smile.gif o lietuviškai dažniausiai pirmiausia į filmai.in su titrais būna berods smile.gif
Atsakyti
O Dieve, šitas serialas taaaaip seniai mane buvo pravirkdęs, o dabar žliumbiu kaip vaikas laugh.gif Tikrai gera, pilna veiksmo serija wub.gif

Alarikas grįžo!!! clap.gif Tikiuosi, vėl nedings... Žinoma, Deimono ir Elenos scena - griebė už širdies, kaip reikiant biggrin.gif Tik supykdė mane, kad Stefano mirtis anąkart belenkaip pavaizduota buvo, net nesugraudino, o iš Deimono buvo baisi tragedija padaryta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 16 gegužės 2014 - 14:26
Pasižiūrėjau paskutinę seriją ir tikrai susigraudinau. Paveikė Bonės ir Deimono pati paskutinė scena, kai abu rankom susikabina ir pranyksta. Dėl Stefano mirties kažkodėl buvau 100 proc. tikra, kad jis sugrįš. Nelabai seku TVD naujienas, todėl net buvo iškilęs klausimas, ar bus dar 6-tas sezonas? g.gif
Atsakyti