Įkraunama...
Įkraunama...

The Vampire Diaries

CW kanalas, kuris rodo tą serialą, išleido naują "posterį" naujam sezonui.

user posted image

Kaip matome, Deimonas yra. Dėl kitų dviejų - man toks jausmas, kad čia Katerina ir Sailas, bent jau iš žvilgsnių sprendžiu. Kaip jūs manote?
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2014 05 21, 22:22)

user posted image

Kaip matome, Deimonas yra. Dėl kitų dviejų - man toks jausmas, kad čia Katerina ir Sailas,  bent jau iš žvilgsnių sprendžiu. Kaip jūs manote?

visko gali būti smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flora7 @ 2014 05 22, 09:29)
visko gali būti smile.gif g.gif

kad Deimonas bus, tai seniai aišku, serialo autoriai tą jau garsiai sakė smile.gif
o dėl Elenos ir Stefano, tai manau, kad čia jie plakate... kažkoks jis man neinformatyvus biggrin.gif Elenos žvilgsnis tikrai kaip Ketrin, bet man ji apskritai seriale pastaruoju metu supanašėjo su Ketrin doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau baigės ohmy.gif kaip praziurejau... reik pasiziuret paskutine serija smile.gif o plakate tai manau kad elena tai tikrai, nes juk katerina nuskrido i juodaja skyle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blankpage @ 2014 05 23, 15:15)
Jau baigės ohmy.gif kaip praziurejau... reik pasiziuret paskutine serija smile.gif o plakate tai manau kad elena tai tikrai, nes juk katerina nuskrido i juodaja skyle smile.gif

Ir tave tai nuramino ir itikino? Juk kuriam nemes, jei nuskrido i juoda skyle, nereiskia kad nesugrys, neprikels jos ar dsar ka nors biggrin.gif Nu pagaliau tikiuosi paskutinis sezonas bus... Nezinau ka jie dar prigalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karas1433 @ 2014 05 24, 10:17)
Ir tave tai nuramino ir itikino? Juk kuriam nemes, jei nuskrido i juoda skyle, nereiskia kad nesugrys, neprikels jos ar dsar ka nors biggrin.gif Nu pagaliau tikiuosi paskutinis sezonas bus... Nezinau ka jie dar prigalvos  doh.gif

na nuramino ir itikino, gal stipriai pasakyta biggrin.gif gal greiciau taip pat tikiuosi kad apsiramins su tais grizimais mirusiu ir kad galiausiai bent kazkiek orumo issaugoje 6 sezona paskelbs paskutiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sun.flower @ 2014 05 17, 21:46)
beje, nors paskutine serija siaip patiko, bet mano steleniska sirdis suduzo  biggrin.gif

4u.gif mano irgi verysad.gif
Tiek laiko sumarinuota i si seriala del Stelenos. Negi jos tikrai nebebus???? As dar tikiuosi.......Na bent jau prisuktu Stefanui normalia pora. Ir parodytu vel kokia tyra grazia meile, kaip buvo sezono pradzioje ir dabar ir per amzius smile.gif Karolina tinka smile.gif Tik kad kurejai vis delsia su jais.....
Del Alariko dziaugiuosi 4u.gif

P.s. O as paskutineje Oiginals serijoje nubraukiau asara. Taip graudu buvo. Deimono man negaila g.gif Neasarojau mirksiukas.gif Galetu ir nebegrizti is anapus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alara: 27 gegužės 2014 - 16:40
QUOTE(Alara @ 2014 05 27, 16:35)
Tiek laiko sumarinuota i si seriala del Stelenos. Negi jos tikrai nebebus???? As dar tikiuosi.......Na bent jau prisuktu Stefanui normalia pora. Ir parodytu vel kokia tyra grazia meile, kaip buvo sezono pradzioje <...>

Būtent. Aš irgi pasiilgau tos jų gražios, tyros meilės, be jokių nesąmonių ir intrigų wub.gif Labai gražių scenų jie turėjo... O kažkaip su Deimonu viskas taip audringa ir banguota, net atsibodo jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 27 gegužės 2014 - 16:48
Na aš tai kadangi Delenų grupuotei priklausau, tai man jie abu atrodo tinkami vienas kitam. Sutinku, kai Elena dar mokėsi, buvo jaunutė, tai ta meilė su Stefanu ir buvo tokia tyra, vaikiška, saldi. Bet dabar aš tokių romantikų neįsivaizduoju. Man ji dabar vampyrė, subrendusi moteris, aistringa. Visada įdomesni santykiai serialuose, kai poroje nebūna viskas taip gražu ir saldu. Būtų neįdomu žiūrėti. Man šio filmo vinis - veiksmas, kuris įtraukia.

Aš skaičiau, kad 6-tame sezone visi bandys sugrąžinti atgal Deimoną su Bone. Net kažkaip su juokeliu buvo parašyta, kad sezonas galėtų vadintis - visi myli Deimoną. Taip pat naujame sezone bus akcentuojami likę šiam gyvenime du Deimono draugai - Alarikas ir Enzo. Tai vat tarp jų gali būti įdomių santykių ir intrigų. Tai tiek skaičiau, o pati manau, kad vistiek ras kažkokį būdą sugrąžinti atgalios Deimoną.

Mano didžiausiam džiaugsmui seriale lieka ir Lorenzo (Enzo) wub.gif wub.gif wub.gif Nauja mano meilė.
Anksčiau svaigau dėl Deimono (aišku ir dabar man jis šarmingas, gražus vyras), bet matyt jau pabodo per 5 sezonus. Enzo įnešė naujo vėjo. Labai patinka jo charakteris...žinoma ir akcentas biggrin.gif A la Klausas2, tik pagrąžinta versija biggrin.gif Taigis dabar esu nusiteikusi varvinti seilę, žiūrėdama į Enzo. Beje įdomu, ar išsivystys kažkas tarp Karolinos ir jo. Labai jau įdomiai jie bendrauja. biggrin.gif Taileris man jau labai nusibodęs, necharakteringas personažas tapo sad.gif

Enzo & Caroline | A Thing For Accents

Enzo & Caroline

user posted image
Atsakyti
reiskias 6 sezone bandys daimona ir bone sugrazint, o 7 sezone rodys karolinos, stefano ir enzo meiles trikampi thumbup.gif doh.gif zinoma juokauju ir tikuosi kad taip nebus unsure.gif
Atsakyti
oho sezonas jau baigės o aš tik dabar radau temą smile.gif ot kokia tinginė...
sutinku su zuvyte26 nuomone visais atžvilgiais biggrin.gif tik kad aš pradžioj svaigau dėl tailerio (dabar nesuprantu kodel, atsibodo visiškai...) paskui kai klausas atsirado virpino mano širdį, o dabar kai jo nebėr, žiūrėk - o gi naujas gražuolis! žiauriai džiaugiuos kad enzo ir rikas grįžo smile.gif gaila leksi (aišku bonės su deimonu, bet jie tai grįš bet kokiu atveju biggrin.gif ) taileris galėjo ir negrįžt... beje atsiprašau jei jau kalbėjot apie tai, bet ar aš teisingai spėju, kad tie visi iš kitos pusės grįžo vėl žmonėm???
Papildyta:
QUOTE(mitnick @ 2014 05 21, 22:22)

user posted image

Kaip matome, Deimonas yra. Dėl kitų dviejų - man toks jausmas, kad čia Katerina ir Sailas,  bent jau iš žvilgsnių sprendžiu. Kaip jūs manote?

Kad sailas kažkaip nemanau, bet žvilgsnis visai kaip katerinos! smile.gif
Atsakyti
Aš kai žiūriu Originalus, ypač Klauso siautėjimo scenose, pasigendu Karolinos smile.gif Nes dabar jis toks be vietos, be meilės smile.gif Vis viliuosi, kad Karolina kokiais nors būdais atsiras Originaluose smile.gif
Atsakyti