Na aš tai kadangi Delenų grupuotei priklausau, tai man jie abu atrodo tinkami vienas kitam. Sutinku, kai Elena dar mokėsi, buvo jaunutė, tai ta meilė su Stefanu ir buvo tokia tyra, vaikiška, saldi. Bet dabar aš tokių romantikų neįsivaizduoju. Man ji dabar vampyrė, subrendusi moteris, aistringa. Visada įdomesni santykiai serialuose, kai poroje nebūna viskas taip gražu ir saldu. Būtų neįdomu žiūrėti. Man šio filmo vinis - veiksmas, kuris įtraukia.
Aš skaičiau, kad 6-tame sezone visi bandys sugrąžinti atgal Deimoną su Bone. Net kažkaip su juokeliu buvo parašyta, kad sezonas galėtų vadintis - visi myli Deimoną. Taip pat naujame sezone bus akcentuojami likę šiam gyvenime du Deimono draugai - Alarikas ir Enzo. Tai vat tarp jų gali būti įdomių santykių ir intrigų. Tai tiek skaičiau, o pati manau, kad vistiek ras kažkokį būdą sugrąžinti atgalios Deimoną.
Mano didžiausiam džiaugsmui seriale lieka ir Lorenzo (Enzo)

Nauja mano meilė.
Anksčiau svaigau dėl Deimono (aišku ir dabar man jis šarmingas, gražus vyras), bet matyt jau pabodo per 5 sezonus. Enzo įnešė naujo vėjo. Labai patinka jo charakteris...žinoma ir akcentas

A la Klausas2, tik pagrąžinta versija

Taigis dabar esu nusiteikusi varvinti seilę, žiūrėdama į Enzo. Beje įdomu, ar išsivystys kažkas tarp Karolinos ir jo. Labai jau įdomiai jie bendrauja.

Taileris man jau labai nusibodęs, necharakteringas personažas tapo
Enzo & Caroline | A Thing For Accents Enzo & Caroline